Hr. Králové – Kobra 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 6:2 (kon.) | Litoměřice – Klatovy 1:4 (kon.)
Vsetín – Přerov 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Pátek 27.01.2012, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. V závěrečném dějství ještě pečetili brodský triumf svými trefami David Kozlík a Martin Jelínek. Rebelové vítězí přesvědčivě 6:2 a připisují si cenné dva body do prvoligové tabulky, jimiž si upevnili vedení ve své skupině. Hradec Králové totiž dnes doma překvapivě podlehl Kobře Praha. Pokud bychom měli vybrat dnes nejlepší hráče utkání, na brodské straně by se zřejmě jednalo o více hráčů. Vyberme však útočníka Petra Kuchtu, který obvykle hraje za starší dorost a dnes si připsal 1 vstřelenou branku s gólovou asistencí. Z řad Velkých Popovic zaslouží pochvalu gólman Adam Honc, který po celou dobu předváděl skvělé zákroky a držel svůj tým nad vodou. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost, přeji vám příjemný zbytek dne a těším se na vás při komentování zítřejšího utkání A-mužstva proti Hradci Králové. (20:13:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Velké Popovice ještě založily poslední útok, ale nedokázaly přesně zakončit. Rebelové už si pohlídají zřejmě puk na svých holích až do závěrečné sirény.
     
    58:55
    E. Novák prokázal velkou hokejovou chytrost a rychlé nohy, když zachytil ve středním pásmu puk, který vyhazoval jeho spoluhráč, rychle se otočil čelem k brance soupeře, přebruslil obránce a zblízka při blafáku do bekhendu jen těsně minul Honcovu klec!
     
    58:25
    Velké Popovice se nastěhovaly do útočného postavení a probily se do Zvolánkovy blízkosti. Přerušuje se však pro vysokou hůl, buly ve středním pásmu blíže modré čáře rebelů.
     
    57:50
    Svěřenci kouče Jaroslava Benáka se osvobodili po zisku kotouče okamžitým vyhozením, přičemž ještě napadají rozehrávku soupeře, čímž šetří cenné vteřinky ze svého trestu.
     
    57:36
    A právě jeden z nich teď přišel. Požár musel hasit za hranicí pravidel až Ambrož (HBR), jenž se provinil držením protihráče.
     
    57:26
    Havlíčkův Brod nepolevuje a stále se prezentuje útočným hokejem. Hosté však trpělivě čekají v obranné ulitě na možnosti k rychlým protiútokům.
     
    56:46
    Dundáček, který má obvykle u rebelů na starosti bránění, je v útoku dnes jako utržený ze řetězu. Nyní odražený puk napálil v mezikruží vší silou jen nad branku!
     
    56:25
    Rebelové pokračují v útočné aktivitě a pokoušejí se ještě soupeři naložit na cestu nějakou branku. Sluší se však podotknout, že Velké Popovice jsou dnes velmi nepříjemným soupeřem, který předvádí bojovnou hru.
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vedou už o čtyři branky a jdou si pevným krokem pro tři body! Václav Němec vyslal od modré čáry tvrdou ránu, jíž ještě tečoval mezi kruhy mimo dosah gólmana honce pod horní tyčku MARTIN JELÍNEK! Asistence: Václav Němec, David Kozlík.
     
    55:00
    Kozlík využil svou rychlost a mohutnou postavu k tomu, aby zavezl středem kluziště puk do rohu útočného pásma. Zde byl však odzbrojen.
     
    54:30
    Rebelové okamžitě získali útočné pásmo po vhazování a po přesné nahrávce na modrou čáru zakončoval Pecen, jehož dělovka skončila ve výstroji připraveného brankáře Honce.
     
    53:54
    Kabíček (VPO) vyfasoval dvouminutový trest po tvrdém zákroku u mantinelu na Dundáčka. Ten předtím jel v dobré pozici na bránu, ale z pravého kruhu trefil jen Honcovu vyrážečku.
     
    53:07
    Havlíčkův Brod zakončoval nepřesně svůj rychlý útok a brejk se nabídl hostům. Vacek nabral rychlost a v mezikruží trefil zápěstím hůl svého protihráče. Puk končí v ochranné síti.
     
    52:16
    Oba tábory nám nabízejí vyrovnanou partii, jíž však zatím schází větší přesnost a šance. Sledujeme především dlouhou a urputnou přetlačovanou o střed hrací plochy.
     
    51:40
    Kříž nakonec nedokázal zpracovat těžký kotouč, který rychle letěl z obranného pásma Velkých Popovic. Domácí začínají další útok ze svého pásma.
     
    51:07
    Kuchta nabral v oslabení rychlost a zkoušel přejít do útočného pásma s pukem na holi. Zastavili ho však hosté už na modré čáře a sami mohou útočit.
     
    50:10
    Havlíčkův Brod pravidelně získává puky do své moci a vyhazuje je do bezpečí, ovšem hosté hrozí z nárazových útoků. Nepříjemnou ránu vyslal Vilímek z levého kruhu a gólman Zvolánka jen tak tak vytěsnil puk do bezpečí.
     
    49:26
    Rebelové se zatím velmi organizovaně a účinně brání. Vůbec se hostům nedaří zaujmout přesilovkové postavení a ohrozit gólmana Zvolánka.
     
    49:06
    Dundáček (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    48:52
    Se svou troškou do útočného mlýnku Rebelů přispěl i obránce Pecen, jehož razantní projektil z pravého kruhu skončil v Honcově nachystané náruči u přední tyčky.
     
    48:44
    Kozlík se chopil kotouče ve středním pásmu a nabruslil si až k levému mantinelu území Velkých Popovic. Zde po čistém souboji upadl na zem a zůstal otřesený ležet. Zřejmě trefil mantinel nešikovně ramenem.
     
    48:23
    Hostům se podařilo vyvézt kotouč ze svého území, kde hájí bránu gólman Honc, až do Zvolánkova hájemství a Rebelové vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    47:45
    Domácí hráči sevřeli svého soka pod tlak a pálili ze všech možných pozic. Co šlo na bránu, to pochytal gólman Honc, ale většina projektilů postrádala přesnost.
     
    47:10
    Kubát se dostal k puku a zazvonil zblízka na tyčku gólmana Honce, od níž se puk odrazil rychle pryč z pásma hostů až do středu ledového kolbiště.
     
    46:58
    Kuchta se dostal s pukem na holi za pomoci svých spoluhráčů do útočného pásma, kde byl sražen. Za vražení na hrazení je potrestán Jeništa (VPO).
     
    46:17
    Série nepřesností pokračuje. Tentokrát si vypomohli dlouhým vyhozením hráči Velkých Popovic. Po svém zakázaném uvolnění se vhazuje v kruhu před gólmanem Honcem.
     
    45:55
    Přetlačovanou v brodském pásmu vyhráli domácí. Tedy alespoň částečně. Dopustili se totiž zakázaného uvolnění, po němž musí být ve střehu především gólman Zvolánek, před nímž se vhazuje.
     
    45:00
    Sledujeme teď především boj o střed pole, který stále nemá svého jasného vítěze. Puk se rychle stěhuje po kluzišti. Dalekonosnou ránu ztlumil betony gólman Zvolánek a přerušil hru.
     
    44:30
    Útočná snaha hostů opět vzala za své. Velké Popovice se dopustily postavení mimo hru, které bylo úmyslné. Buly před gólmanem Honcem.
     
    44:16
    Jelínek zůstal ležet při brodském útoku v prostoru mezi kruhy. Nakonec však sám vstal na nohy a odjíždí na střídačku Rebelů. Měl by být v pořádku.
     
    44:09
    Hosté se nejdříve dostali do postavení mimo hru, po čemž se kotouče ujali domácí hráči a od modré čáry zahrozil Pecen, který trefil Honcovu nastavenou náruč.
     
    43:50
    Rebelové však svého soka opět odzbrojili a znovu se nastěhovali do ofenzivního postavení, kde však nedokázali přesně zakončit. Znovu mohou předvést své schopnosti hráči Velkých Popovic.
     
    43:18
    Havlíčkův Brod dlouho držel svého soupeře ze středních Čech pod zámkem, ale nyní už přišel o puk. Hrát mohou hosté, kteří se hrnou do středního pásma.
     
    43:03
    Kozlík se ujal puku ve středu pole, nabral rychlost na levém křídle a ze značného úhlu neprostřelil u bližší tyčky číhajícího gólmana Honce, jenž chytil puk do náruče.
     
    42:46
    Šance střídá šanci. Tentokrát si další úspěšný zákrok připsal na své konto brankář Zvolánek, který zlikvidoval projektil z levého kruhu u bližší tyčky.
     
    42:00
    Z dobré pozice mezi rkuhy zkoušel štěstí Rejna, jehož ránu vyrazil gólman Zvolánek pohotově svými betony. Hraje se ve velkém tempu na obou stranách.
     
    41:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují své vedení o další gólový příspěvek! Krásnou kombinaci předvedlo trio Jan Kubát - Martin Jelínek - DAVID KOZLÍK, jehož rána zapadla do odkryté klece brankáře Honce! Asistence: Martin Jelínek, Jan Kubát.
     
    41:00
    Rebelové stále drží útočné pásmo, ale vůbec se jim nedaří probít se do vhodnější palebné pozice. Hosté velmi dobře bruslí zodpovědně se brání.
     
    40:30
    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a po sérii nahrávek vypálil od modré čáry Pecen, který trefil jen betony dezorientovaného brankáře Honce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část opět nabídla ofenzivní podívanou a šance na obou stranách ledové plochy. Hosté se dokázali opět dostat na nejtěsnější rozdíl po trefě z hole Martina Řezáčka, ale Rebelové odpověděli zásluhou přesné střely Václava Pecna. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 19:37, vede Havlíčkův Brod nad Velkými Popovicemi 4:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Havlíčkův Brod vyhodil jen na icing a ihned po vhazování musel brankář Zvolánek u své pravé tyčky zasahovat. Ukryl puk pod rukavici a hodně nevybíravě ho potom sekl zcela zbytečně Vacek, sudí vylučovat nebude.
     
    39:26
    Na lavici hanby usedá Srdínko (VPO) za vražení na hrazení.
     
    39:19
    Na konci rychlé kombinace v útočném pásmu stál od modré čáry zakončující vysoký bek Ambrož, jeho dělovka doplachtila do nastavené náruče brankáře Honce.
     
    39:05
    Puk se drží především v obranné pásmu Velkých Popovic a puk se nebezpečně potuluje kolem gólmana honce, který však zatím vážnější zásah nemusel předvádět.
     
    38:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí bleskově přesilovku využívají ve svůj prospěch a vedou už o dvě branky! David Kozlík přiťukl na modré čáře puk na hůl VÁCLAVA PECNA, který tvrdou a polovysokou ranou překonal gólmana honce, jenž měl díky Jelínkovi zcela zakrytý výhled! Asistence: David Kozlík.
     
    38:21
    Havlíčkův Brod bude mít k dispozici další hru v početní převaze. Kvůli držení protihráče usedá za hokejový katr Jeništa (VPO).
     
    37:55
    Rebelové nyní manipulují s pukem na svých holích a pokoušejí se něco vymyslet proti organizovanému bloku soupeře. Po tvrdém zákroku na jednoho z Rebelů sudí nechal překvapivě pokračovat ve hře a Vacek zblízka pálil nepřesně!
     
    37:00
    Hraje se ve slušném tempu, nahoru - dolů, jenže především obránci obou týmů si počínají bezchybně. Brankáři mají zatím ve svým územích relativní klid.
     
    36:25
    Opět sledujeme vyrovnanou partii. Obě strany hýří chutí do hry a aktivitou, hodně bruslí a tlačí se do brány. Do slibných příležitostí se zatím nedostávají.
     
    36:00
    Havlíčkův Brod si sice poradil s nepříjemným útokem svého soupeře z Velkých Popovic, ale následně si pomohl jen vyhozením na icing. Buly před gólmanem Zvolánkem.
     
    35:36
    Musil si sjel do volného prostoru po zisku puku a z levého kruhu tvrdě pálil k tyčce. Brankář Honc s vypětím všech sil vytěsnil puk vyrážečkou do bezpečí!
     
    35:06
    Havlíčkův Brod teď ostřeluje soupeřovy obranné pozice ze všech možných koutů útočného pásma. Brankář honec zatím předvádí skvělé zákroky a drží svůj tým.
     
    34:54
    Svěřenci trenérského tandemu Benák - Adam se usadili v útočném pásmu a po několika přihrávkách prověřili pozorného gólmana Honce. puk vyletěl z nepřehledného chumlu v levém kruhu a skončil v Honcově náruči.
     
    34:26
    Středočeši se ujali kotouče a vyvezli puk do prosotru u gólmana Zvolánka. Zde chvíli zdrželi hru a ušetřili cenné vteřinky ze svého trestu. Už ale hrají domácí.
     
    34:02
    Střelecký pokus z prostoru mezi rkuhy, který rozhodně nepostrádal razanci ani potřebnou přesnost, skončil jen na hrudi brankáře Honce, který puk následně zalehl.
     
    33:53
    Rebelové opět stojí v útočném pásmu a kombinují kolem gólmana honce. Ten zatím zasahovat nemusel, jeho obránci velmi dobře hlídají brodské střelce.
     
    33:41
    Tak teď stáli při Velkých Popovic všichni svatí. Při kombinaci se do puku opřel Vác. Němec a od modré čáry trefil náruč gólmana Honce, který ztratil rovnováhu a spadl i s pukem v brankovišti. Puk však brankovou čáru nepřešel!
     
    33:19
    Havlíčkobrodský protiútok končí nedovoleným zákrokem hostů,. Na lavici hanby za sekání si odsedí 2 minuty Jeništa.
     
    32:56
    V Kotlině teď přihlížíme značně neurovnané hře, při níž puk rychle mění svého majitele. K vidění však žádné šance prakticky nejsou, brankáři jen sledují dění před sebou.
     
    32:15
    Hosté se pokusili odpovědět stejnou mincí, ale jejich útok skončil velmi brzy na dobře postavené a důrazné brodské obraně, která vybojovala pro havlíčkobrodské barvy puk.
     
    31:40
    Chvilku po vhazování se do puku opřel na modré čáře mladý obránce Pecen, ale puk prosvištěl po ledě a těsně minul levou Honcovu tyčku. Domácí však pokračují v tlaku.
     
    31:36
    Slibný útok domácích nejdříve neskončil přesnou střelou, ale vzápětí odrazili domácí útok soupeře a z prostoru modré čáry vypálil Vác. Němec do Honcovy náruče.
     
    30:59
    Havlíčkův Brod bušil do obranného bloku svého soupeře, který vyrostl na modré čáře. Dostali se však jen do postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    30:30
    Tvrdý souboj byl k vidění v rohu velkopopovického pásma, kde se utkaly hned dvě dvojičky. Úspěšněji si nakonec počínali hosté, kteří dostali kus černé gumy do středu hrací plochy.
     
    30:00
    Domácí se dále než do středního pásma nedostali, ale následnou dalekonosnou ránu gólman Zvolánek velmi dobře viděl a před dojíždějícími útočníky po zákroku betonem přerušil hru.
     
    29:45
    Krčma zkusil štěstí od modré čáry, ale jeho razantní projektil jen proplachtil prostorem vedle levé Zvolánkovy tyčky. Hrát mohou domácí rebelové, kteří se ujali odraženého kotouče.
     
    29:20
    Stále v Kotlině přihlížíme značné územní převaze hostů, kteří se seskupili kolem gólmana Zvolánka a zkoušejí často střílet. Zatím nepřesně.
     
    28:30
    Hosté nyní kombinují kolem gólmana Zvolánka, jenže havlíčkobrodští hráči při bránění k nim velmi rychle přistupují a nenechávají jim ani chvíli času si volného prostoru.
     
    28:07
    Hraje se ve středu pole, kde hráči svádějí tuhý boj o puk. Přesilovka se Velkým Popovicím rychle chýlí ke svému konci. Do návratu Dundáčka už moc času nezbývá.
     
    27:30
    Obrázek hry se nemění, puk se stále rychle stěhuje po ledové ploše, ale žádný tlak hostů zatím k vidění není. Havlíčkův Brod se brání bez úhony.
     
    26:54
    Rebelové zatím velmi dobře brání a soupeře vůbec k ničemu nepouštějí. Daří se jim kontrolovat puk a pravidelně vyhazovat do Honcovy blízkosti.
     
    26:14
    Hosté jsou teď hodně aktivní směrem dopředu a jejich důraz kolem branky dělá Havlíčkovu Brodu velké problémy. Nejdříve pálil při přečíslení 3 na 2 z pravé strany těsně vedle Řezáček, následně Středočeši doráželi zblízka jen do ležícího brankáře Zvolánka. Po přerušení je vyloučen na 2 minuty Dundáček (HBR) za podražení.
     
    25:36
    Hosté se usadili v útočném pásmu a málem potrestali špatného střídání domácích. . Hynek pálil z levé strany, ale trefil jen před sebou clonícího Vác. Němce.
     
    24:51
    Hraje se ve vysokém tempu, s minimem přerušení. Puk se rychle stěhuje z jedné půlky ledové plochy na druhou, přičemž zatím pozorujeme spíše marné útočné snažení obou táborů.
     
    24:00
    Rebelové se pokoušejí o rychlou odpověď, ale obranný blok Velkých Popovic zatím drží pohromadě. Gólman Honc se musí mít na pozoru, zasahovat však nemusel.
     
    22:37
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Hosté si nenechávají soupeře dále než na rozdíl jedné branky, opět dokázali snížit! Puk putoval v útočném pásmu po ose Jan Jeništa - Jan Skřivánek - MARTIN ŘEZÁČEK, přičemž posledně jmenovaný se z bezprostřední blízkosti trefil přesně k tyčce! Asistence: Jan Skřivánek, Jan Jeništa.
     
    22:23
    Za podražení vyfasoval dvouminutový trest M. Němec (HBR).
     
    22:05
    M. Němec se rychle zorientoval v prostoru mezi kruhy a po rychlé otočce pálil bekhendem po ledě. Trefil však jen Honcův připravený beton.
     
    21:25
    Zatím sledujeme hokej nahoru - dolů, přičemž šance se na ledě prakticky vůbec nevyskytují. Dominují dosud především obě pozorné obrany.
     
    20:50
    Gólman Zvolánek úspěšně zakročil proti střele z prostoru kruhů, když těžil ze svého dobrého postavení a schoval letící puk do své náruče, čímž přerušil hru.
     
    20:26
    Velké Popovice se nastěhovaly v hojném počtu do útočného pásma, ale jejich akce měla doslova jepičí život. Rebelové včas zakročili a vyvezli puk do bezpečí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka je za námi a sluší se podotknout, že fanoušky v ochozech rozhodně nenudila. K vidění byly tři vstřelené branky a šance na obou stranách. Rebelové se dostali do dvoubrankového vedení po trefách z holí Jana Kubáta a Petra Kuchty. Velké Popovice odpověděly zásluhou Dalibora Šmicra, ale poslední slovo patřilo domácímu Filipu Dundáčkovi. Před prostřední částí, jež začne zhruba v 18:50, vede Havlíčkův Brod nad Středočechy 3:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    Obrovský zmatek vytvořili teď důrazní Rebelové v předbrankovém prostoru gólmana Honce. Ten se musel roztáhnout ve svém brankovišti proti dorážkám zblízka, ale nikdo z útočníků Havlíčkova Brodu puk za jeho záda došťouchat nedokázal!
     
    18:30
    Chlubna hledal svého spoluhráče přihrávkou z pravého kruhu, ale puk byl příliš dlouhý a skončil v rohu pásma. Hrát mohou s pukem na holi dál Rebelové.
     
    18:10
    Sledujeme teď méně záživnou pasáž hry. Oba celky si rychle vyměňují puky, ale šancí je k vidění velmi málo. Je k vidění také spousta nepřesností.
     
    17:42
    Středočeši se pokusili o bleskový pokus do útočného pásma a Zvolánkovy blízkosti, jenže vše skončilo jen jejich postavením mimo hru.
     
    17:25
    Kupředu se vrhli také Rebelové, jenže odpovědět stejnou mincí se jim nepodařilo. Velkopopovická obrana včas uhasila rozmáhající se požár kolem brankáře Honce.
     
    16:44
    Nejdříve pálil ihned po vhazování z levého kruhu Rejna, ale trefil jen náruč dobře postaveného brankáře Zvolánka. Při dalším pokusu okamžitě po buly puk letěl nepřesně.
     
    16:31
    Neporadili si však dobře, když kotouč vyhodili jen přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění. Buly proběhne po Zvolánkově pravé ruce.
     
    16:20
    Oba soupeři se pokusili založit rychlý útok, ale ani jeden případ neskončil zdárným výsledkem. Kotouč mají ve své moci brodští zadáci.
     
    15:55
    Středočeši se usadili v ofenzivním postavení, kde rychle bruslili a zdatně kombinovali. Jejich akci však přerušil gólman Zvolánek, který si povyjel z brankoviště a zalehl volný puk.
     
    15:15
    Vytříbenou hokejovou techniku a sílu při soubojích 1 na 1 předvedl T. Hynek, když si položil mezi kruhy elegantní kličkou protihráče, ale následně přihrával nepřesně na své spoluhráče před branku!
     
    14:46
    Kubát vybruslil zpoza branky a předvedl napůl nahození a napůl střelu. Po letícím kotouči se natahoval zcela osamocený E. Novák, ovšem na kus černé gumy v dobré pozici nedosáhl!
     
    14:05
    Nakonec si hráči Velkých Popovic přeci jen nechtěli komplikovat situaci a raději zvolil sázku na jistotu, když vyhodili puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    13:55
    Mladí bojovníci z Kotliny jsou při chuti a pokračují v náporu na obranné šiky svého soupeře. Ty jsou zatím pevné a odolávají aktivnímu napadání útočníků.
     
    13:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí potrestali svého soupeře za obrovskou chybu v zadních řadách a opět se ujímají dvoubrankového náskoku! Obrovskou chybu vyrobil při rozehrávce ve středním pásmu František Kautský, jemuž uzmul puk FILIP DUNDÁČEK, nabral rychlost a v samostatném úniku předvedl povedený blafák jako od Petera Forsberga, když zakončil jednoruč do odkryté branky! Asistence: Petr Chlubna.
     
    12:44
    Musil se chopil kotouče po přihrávce od svého spoluhráče a od modré čáry zkusil své štěstí. Našel však jen připravenou Honcovu náruč.
     
    12:29
    Středočeši se ujali po vyhraném vhazování puku a pokusili se o smrtící brejk do otevřených řad brodské obrany. Jejich snaha však skončila postavením mimo hru.
     
    12:18
    Brankář Honc musel po prohrané bitvě svých spoluhráčů ve středním pásmu přerušit hru, když nahozený puk ukryl ve výstroji před domácími útočníky.
     
    11:57
    Hosté si po Kubátově šanci pomohli zakázaným uvolněním, ale nyní se jim daří držet puk daleko od svého gólmana Honce, který si tak může na chvíli vydechnout.
     
    11:20
    M. Němec vyvezl kotouč z prostoru za brankou a předložil jej číhajícímu Kubátovi, který v pádu vypálil z pravého kruhu jen do připraveného brankáře Honce.
     
    11:05
    Už se hraje 5 na 5 a havlíčkobrodská družina se okamžitě vydala kupředu v hojném počtu. Teď rychlou kombinací zkouší něco vymyslet na soupeřovu defenzívu.
     
    10:30
    Domácí teď drží střelce svého soupeře na uzdě a rychle vyhazují vybojované puky ze svého území až do hájemství hostujícího gólmana Honce.
     
    09:50
    Z pravé strany v kruhu vypálil jeden z hráčů hostí, zřejmě to byl Vacek. Mířil dobře ke vzdálenější tyčce, ale jeho přízemní projektil vyrazil Zvolánkův beton.
     
    09:10
    Středočeši se sice dokáží zatím probít do útočného pásma, ale zde narážejí na organizovanou a tvrdou obranu Rebelů, jež zatím usnadňuje brankáři Zvolánkovi situaci.
     
    08:42
    Domácí družina zvládla lépe situaci i hned po vhazování před gólmanem Zvolánkem a rychlým vyhozením se jí podařilo se osvobodit.
     
    08:34
    M. Němec (HBR) obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    08:15
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Hosté odpovídají velmi rychle a dotahují se na nejtěsnější rozdíl! V nepřehledné situaci před brankou, kde bojovala o puk spousta hráčů obou táborů, se po Tomáši Hynkovi dostal k puku DALIBOR ŠMICR a zblízka pohotově skóroval! Asistence: Tomáš Hynek.
     
    07:52
    Tvrdý zákrok byl k vidění v rohu velkopopovického pásma, kde zůstal ležet u hrazení jeden z Rebelů. Hlavní sudí však vylučovat tentokrát nebude.
     
    07:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se usadili v útočném pásmu a navyšují svůj hubený náskok! Václav Němec vypálil od modré čáry, Martin Hynek puk tečoval mezi kruhy do Honcova betonu a před PETREM KUCHTOU už zívala opuštěná brána, jíž šikovný útočník bez problémů trefil! Asistence: Martin Hynek, Václav Němec.
     
    06:35
    Hosté se dvakrát v krátkém časovém úseku dokázali osvobodit, když přesunuli puk alespoň do středu hřiště. Rebelové se musejí probíjet přes obranný blok protivníka zpět do Honcovy blízkosti.
     
    06:15
    Gólman Honc musel vytáhnout ze svého arzenálu další povedený zákrok, když zlikvidoval nepříjemnou ránu z mírného úhlu na pravé straně a přerušil hru.
     
    06:04
    U mantinelu zůstal chvíli ležet otřesený útočník Kubát. Na lavici hanby je vykázán Řezáček (VPO) za úder do oblasti hlavy a krku na 2 plus 10 minut. Trest odpykává Krčma (VPO).
     
    05:50
    Brankář Zvolánek si připsal náročný zákrok, když musel likvidovat rychlou střelu okamžitě po vhazování. Puk vytěsnil do bezpečí svými betony.
     
    05:40
    Hraje se teď nahoru - dolů. Chvíli mají navrch Rebelové, jindy zkoušejí v ofenzivním postavení něco vymyslet Velkopopovičtí. Gólman Zvolánek si připsal úspěšný zákrok proti střele od levého mantinelu.
     
    05:00
    Domácí se hrnuli do další slibné příležitosti, když obrana hostů nebyla zkonsolidovaná. Vše ale končí nepřesnou přihrávkou do předbrankového prostoru.
     
    04:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácím se sice v přesilovce nedařilo, ale nakonec se přeci jen ujímají vedení! Petr Kuchta našel z rohu pásma v mezikruží volného JANA KUBÁTA, který přesnou střelou zápěstím prostřelil gólmana Honce a potvrdil skvělou formu! Asistence: Petr Kuchta.
     
    04:05
    Opět se hosté osvobodili, když zachytili valící se útok svého soupeře a vyhodili kus černé gumy až do Zvolánkovy blízkosti. Domácí začínají znovu od začátku.
     
    03:43
    Hosté získali v obranném pásmu puk a okamžitě jej vyvezli z nebezpečného prostoru kolem gólmana Honce až do hájemství jeho protějšku Zvolánka.
     
    03:17
    Havlíčkův Brod opět rozvíjel v útočném pásmu rychlou kombinaci, jíž Velké Popovice zastavili za hranicí pravidel. Dvouminutový trest za hákování vyfasoval O. Němec (VPO).
     
    02:47
    Středočeši se nastěhovali do útočného pásma, ale zatím se jim nedaří přes důslednou obranu Rebelů prověřit pozornost gólmana Zvolánka.
     
    02:25
    Jelínek dostal puk na pravou stranu a z kruhu zkoušel pálit bez přípravy. Puk mu však sjel hole a odrazil se od zadního mantinelu jen do Honcovy výstroje.
     
    02:10
    Havlíčkův Brod si už začíná postupnými krůčky vytvářet územní převahu. Jejich kombinaci sice hosté dokázali přerušit, ale jen za cenu icingu.
     
    01:48
    O. Němec hledal po zisku puku ve středu pole rychlou nahrávkou do otevřené obrany soupeře najíždějícího Srdínka, ten se však dostal do úmyslného postavení mimo hru. Buly před gólmanem Honcem.
     
    01:33
    Hosté odrazili havlíčkobrodský útok, ale následně se dopustili nepřesnosti, když puk vyhodili až ze svého pásma na odpískané zakázané uvolnění.
     
    01:00
    Velké Popovice se prezentují aktivním hokejem. Vysoko napadají domácí hráče, který to zatím činí značné problémy, když se jim nedaří dostat puk pryč od brankáře Zvolánka.
     
    00:15
    Gólman Zvolánek musel poprvé zasahovat, hosté do utkání vlétli s velkou chutí. Vilímkovu ránu z levého kruhu vytěsnil od bližší tyčky betony.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Zvolánek (Vaněček) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen (A), Kříž - Jelínek, Kuchta, Kozlík, Kubát, Dundáček, E. Novák, Chlubna, M. Němec.

    HC Slavoj Velké Popovice:
    Honc - Kautský, Janáč, Vencovský, Šmicr, Srdínko, Krčma, Jeništa (C), Kabíček, Vilímek, Skřivánek, Vacek, Rejna (A), T. Hynek, Řezáček (A), Farbula, O. Němec.

    Rozhodčí:
    Zdeněk Pokorný - Martin Musil, Lukáš Rampír. .
     
    Příjemný páteční podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u on-line sledování mládežnického hokeje. Dnes pro vás budu komentovat zápas HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Slavoj Velké Popovice v rámci 27. kola 1. ligy juniorů. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Kubát (Kuchta), 8. Kuchta (Hynek, Vác. Němec), 14. Dundáček (Chlubna), 39. Pecen (Kozlík), 42. Kozlík (Jelínek, Kubát), 56. Jelínek (Vác. Němec, Kozlík) - 9. Šmicr (T. Hynek), 23. Řezáček (Skřivánek, Jeništa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Vaněček) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen (A), Kříž - Jelínek, Kuchta, Kozlík, Kubát, Dundáček,, E. Novák, Chlubna, M. Němec.
    HC Slavoj Velké Popovice: Honc - Kautský, Janáč, Vencovský, Šmicr, Srdínko, Krčma, Jeništa (C), Kabíček, Vilímek, Skřivánek, Vacek, Rejna (A), T. Hynek, Řezáček (A), Farbula, O. Němec.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Martin Musil, Lukáš Rampír.