Hr. Králové – Kobra 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 6:2 (kon.) | Litoměřice – Klatovy 1:4 (kon.)
Vsetín – Přerov 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Pátek 27.01.2012, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vedou už o čtyři branky a jdou si pevným krokem pro tři body! Václav Němec vyslal od modré čáry tvrdou ránu, jíž ještě tečoval mezi kruhy mimo dosah gólmana honce pod horní tyčku MARTIN JELÍNEK! Asistence: Václav Němec, David Kozlík.
     
    41:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují své vedení o další gólový příspěvek! Krásnou kombinaci předvedlo trio Jan Kubát - Martin Jelínek - DAVID KOZLÍK, jehož rána zapadla do odkryté klece brankáře Honce! Asistence: Martin Jelínek, Jan Kubát.
     
    38:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí bleskově přesilovku využívají ve svůj prospěch a vedou už o dvě branky! David Kozlík přiťukl na modré čáře puk na hůl VÁCLAVA PECNA, který tvrdou a polovysokou ranou překonal gólmana honce, jenž měl díky Jelínkovi zcela zakrytý výhled! Asistence: David Kozlík.
     
    22:37
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Hosté si nenechávají soupeře dále než na rozdíl jedné branky, opět dokázali snížit! Puk putoval v útočném pásmu po ose Jan Jeništa - Jan Skřivánek - MARTIN ŘEZÁČEK, přičemž posledně jmenovaný se z bezprostřední blízkosti trefil přesně k tyčce! Asistence: Jan Skřivánek, Jan Jeništa.
     
    13:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí potrestali svého soupeře za obrovskou chybu v zadních řadách a opět se ujímají dvoubrankového náskoku! Obrovskou chybu vyrobil při rozehrávce ve středním pásmu František Kautský, jemuž uzmul puk FILIP DUNDÁČEK, nabral rychlost a v samostatném úniku předvedl povedený blafák jako od Petera Forsberga, když zakončil jednoruč do odkryté branky! Asistence: Petr Chlubna.
     
    08:15
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Hosté odpovídají velmi rychle a dotahují se na nejtěsnější rozdíl! V nepřehledné situaci před brankou, kde bojovala o puk spousta hráčů obou táborů, se po Tomáši Hynkovi dostal k puku DALIBOR ŠMICR a zblízka pohotově skóroval! Asistence: Tomáš Hynek.
     
    07:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se usadili v útočném pásmu a navyšují svůj hubený náskok! Václav Němec vypálil od modré čáry, Martin Hynek puk tečoval mezi kruhy do Honcova betonu a před PETREM KUCHTOU už zívala opuštěná brána, jíž šikovný útočník bez problémů trefil! Asistence: Martin Hynek, Václav Němec.
     
    04:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácím se sice v přesilovce nedařilo, ale nakonec se přeci jen ujímají vedení! Petr Kuchta našel z rohu pásma v mezikruží volného JANA KUBÁTA, který přesnou střelou zápěstím prostřelil gólmana Honce a potvrdil skvělou formu! Asistence: Petr Kuchta.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Kubát (Kuchta), 8. Kuchta (Hynek, Vác. Němec), 14. Dundáček (Chlubna), 39. Pecen (Kozlík), 42. Kozlík (Jelínek, Kubát), 56. Jelínek (Vác. Němec, Kozlík) - 9. Šmicr (T. Hynek), 23. Řezáček (Skřivánek, Jeništa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Vaněček) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen (A), Kříž - Jelínek, Kuchta, Kozlík, Kubát, Dundáček,, E. Novák, Chlubna, M. Němec.
    HC Slavoj Velké Popovice: Honc - Kautský, Janáč, Vencovský, Šmicr, Srdínko, Krčma, Jeništa (C), Kabíček, Vilímek, Skřivánek, Vacek, Rejna (A), T. Hynek, Řezáček (A), Farbula, O. Němec.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Martin Musil, Lukáš Rampír.