Novosibirsk – Novokuzněck 3:2 (po s.n.) | Viťaz – Lev 0:3 (kon.) | Čerepovec – Minsk 2:4 (kon.)
po s.n.
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0, 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Úterý 31.01.2012, 13:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:08
    Šance pro Novosibirsk. Hlavní rozhodčí Viktor Gašilov ukazuje na hostujícího kapitána Sergeje Brylina, který podle jeho mínění podrazil protihráče.
     
    51:02
    Po přerušené hře je zde další strkanice. Přesto si jde odpočinout za předchozí přehnanou aktivitu Artěm Voršilo, jenž nechal v soboji s Loginovem nataženou nohu a podrazil jej. Šance Metallurgu na vyrovnání.
     
    44:22
    Podražení ve středním pásmu se dopustil Stěpan Sannikov a nabízí hostům početní převahu o jednoho muže navíc.
     
    39:37
    Na ledě leží v bolestech Arťom Krjukov, pravděpodobně dostal ránu do kolene. Vzápětí je tady další střet Chrise Simona s domácím Kirillem Safronovem a to už sudí trestá dvěmi minutami.
     
    31:06
    Puk je u hokejky Lassily, ale sudí pískají faul Metallurgu. Randy Robitaille sekl svého protihráče a síly na ledě se vyrovnají.
     
    29:39
    Za podražení si jde na dvě minuty odpočinout domácí zadák Maxim Ignatovič. Brylina evidentně fauloval přímo před zraky rozhodčího.
     
    27:13
    Píská se hrubost na straně hostí. Provinilcem je Fin Jyrki Välivaara a Sibir může pokračovat v dobývání branky Teemu Lassily.
     
    24:34
    U mantinelu si počínal až moc důrazně Alexander Golovkin, který svým faulem nabídl domácím první přesilovou hru zápasu.
     
    03:32
    Zápas se hraje dlouhou dobu bez přerušení až rozhodčí utínají probíhající hru hlášeným vyloučením Jurije Petrova. Ten sekl svého protihráče a hosté si zahrají přesilovou hru.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 28. Soloduchin (Safronov), 49. Švecov (Enlund), 65. Švecov - 6. Mereškin (Kagarlickij, Robitaille), 52. Medveděv (Golovin)


    HC Sibir Novosibirsk: Brückler (Ključnikov) - Alexejev, Zajcev - Safronov, Tarasov - Ignatovič, Nosov - Karavajev - Černikov, Petrov, Krivonožkin - Sannikov, Enlund, Suglobov - Makarov, Krjukov, Švecov - Soloduchin, Malyšev, Voršilo. Trenér: Dmitrij Juškjevič.
    Metallurg Novokuzněck: Lassila (Lazušin) - Välivaara, Kuklev - Loginov, Sopel - Megalinskij, Metljuk - Arzamascev, Kanarskij - Golovin, Medveděv, Kosurov - Kagarlickij, Mereškin, Robitaille - Kuzmin, Brylin, Lazarev - Simon, Kurjopanov, Mitrjakov. Trenér: Anatolij Jemelin.

    Rozhodčí: Gašilov, Odinš - Spirin, Baturin
    bahis siteleri