KHL
Chabarovsk – Novokuzněck 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 5:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Metallurg Novokuzněck
Pondělí 06.02.2012, 09:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí tým! Novokuzněck se opět prosazuje v samotném závěru třetiny, tentokrát ale nejspíš rozhoduje o svém vítězství. Před brankou si na dorážku počkal DMITRIJ KAGARLICKIJ a překonal Lašáka.
     
    39:35
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Další neuvěřitelnou chybu Chabarovsku při vyhození puku ale trestá svým důrazem na brankovišti ALEXANDER GOLOVIN. Domácí tak za svou pasivitu a fatální chyby při oslabení inkasují nesmírně nepříjemný dárek. Asistence: Randy Robitaille.
     
    32:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je doslova a do písmene blesk z čistého nebe! Po nenápadně vyhraném buly se do šance dostal JAKUB PETRUŽÁLEK a sám před Lassilou nadvakrát usměrnil puk do sítě! Asistence: Alexandr Nikulin.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 33. Petružálek - 40. Golovin, 59. Kagarlickij


    Amur Chabarovsk: Lašák - Šulakov, Maenpää, Muchačev, Piganovič, Osipov, Nikulin, Pluchov, Tarasov, Stěpanov, Šitikov, Kopějkin, Litovčenko, Plotnikov, Růžička, Krysanov, Ignatuškin, Petružálek.
    Metallurg Novokuzněck: Lassila - Loginov, Välivaara, Romanov, Metljuk, Arzamastsev, Sopel, Megalinskij, Vyglazov, Kagarlickij, Lazarev, Robitaille, Kurepanov, Brylin, Golovin, Mereskin, Kuzmin, Medveděv, Mitrijakov, Kosourov, Bumagin.

    Rozhodčí: Karabanov, Čerenkov
    bahis siteleri