KHL
Chabarovsk – Novokuzněck 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 5:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Metallurg Novokuzněck
Pondělí 06.02.2012, 09:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí tým! Novokuzněck se opět prosazuje v samotném závěru třetiny, tentokrát ale nejspíš rozhoduje o svém vítězství. Před brankou si na dorážku počkal DMITRIJ KAGARLICKIJ a překonal Lašáka.
     
    54:55
    Novokuzněck tak alespoň vybojoval přesilovou hru, na trestné lavici už sedí Petružálek.
     
    54:09
    Mohlo se opět osvědčit ono otřepané pravidlo: Nedáš, dostaneš. Do rychlého přečíslení 2 na 1 vyrazili Välivaara a Bumagin, přihrávka finského útočníka ale byla vracejícím se obráncem na poslední chvíli sražena mimo.
     
    47:07
    Jenže Chabarovsk dostává další možnost hry v početní převaze. Na trestnou lavici už poslušně usedá za podražení Megalinskij.
     
    44:08
    Amur je za aktivní pojetí posledních vteřin odměněn přesilovou hrou. Robitaille už sedí na trestné lavici.
     
    43:44
    No vida, teď ten uspávací styl Amuru málem vyšel. Před brankou se na okamžik objevil nepokrytý Loginov, ale Lassila vytáhl proti jeho dorážce skvělý zákrok.
     
    39:35
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Další neuvěřitelnou chybu Chabarovsku při vyhození puku ale trestá svým důrazem na brankovišti ALEXANDER GOLOVIN. Domácí tak za svou pasivitu a fatální chyby při oslabení inkasují nesmírně nepříjemný dárek. Asistence: Randy Robitaille.
     
    39:10
    Gluchov navíc inkasuje menší trest a tlak Novokuzněcku může těsně před druhou sirénou vygradovat ve vyrovnání. Hosté hrají další přesilovku.
     
    36:34
    Neuvěřitelnou chybu vyrobil v útočném pásmu Krysanov, který nevyhodil jednoduchý puk a do šance se tak poté dostal zapomenutý Megalinskij. Ten ale zblízka Lašáka nepřekonal!
     
    35:44
    Novokuzněck ale přispěl s akci Kagarlického a Lazareva a na trestné už za držení sedí domácí Muchačov. Přesilovka pro Metallurg.
     
    32:53
    Souběžně s gólem navíc inkasoval menší trest Megalinskij, takže přesilovka Amuru bude pokračovat.
     
    32:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je doslova a do písmene blesk z čistého nebe! Po nenápadně vyhraném buly se do šance dostal JAKUB PETRUŽÁLEK a sám před Lassilou nadvakrát usměrnil puk do sítě! Asistence: Alexandr Nikulin.
     
    31:58
    Amur si ale nakonec dokázal vybojovat alespoň výhodu přesilové hry, na trestné lavici už sedí Sopel.
     
    28:24
    První přesilovku si zahraje také Novokuzněck. Naprosto zbytečným útočným faulem se prezentoval Jakub Petružálek a Metallurg tak dostává zajímavou možnost otevřít skóre utkání.
     
    23:44
    Neuvěřitelné věci na obou stranách. Metallurg využil chvilkové nepozornosti domácí obrany a vyrazil do přečíslení 2 na 1, které zakončil Kagarlickij střelou těsně vedle. Následně se hra opět přemístila před Lassilu, který musel v rychlém časovém sledu řešit několik nebezpečných střel domácích.
     
    15:21
    Na trestné lavici se už za nedovolený přestupek před brankou usadil Randy Robitaille, Amur hraje první přesilovou hru.
     
    12:37
    Nebezpečná akce Amuru! Krysanov tak dlouho míchal s pukem až vymyslel výbornou přihrávku do předbrankového prostoru, kde ji očekával Šitikov, toho ale v dobré šanci vychytal Lassila.
     
    8:57
    První velká šance utkání! Útočník Novokuzněcku Kuzmin se těsně za modrou čárou hezkou kličkou zbavil obránce, stanul sám před Lašákem, ale svou střelu nasměroval pouze do jeho betonu.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 33. Petružálek - 40. Golovin, 59. Kagarlickij


    Amur Chabarovsk: Lašák - Šulakov, Maenpää, Muchačev, Piganovič, Osipov, Nikulin, Pluchov, Tarasov, Stěpanov, Šitikov, Kopějkin, Litovčenko, Plotnikov, Růžička, Krysanov, Ignatuškin, Petružálek.
    Metallurg Novokuzněck: Lassila - Loginov, Välivaara, Romanov, Metljuk, Arzamastsev, Sopel, Megalinskij, Vyglazov, Kagarlickij, Lazarev, Robitaille, Kurepanov, Brylin, Golovin, Mereskin, Kuzmin, Medveděv, Mitrijakov, Kosourov, Bumagin.

    Rozhodčí: Karabanov, Čerenkov
    bahis siteleri