Havlíčkův Brod – Třebíč 6:3 (kon.) | Havířov – Třinec 6:7 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 3:4 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 7:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:3 (3:2, 1:1, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 16.02.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Troufám si napsat, že je v Kotlině rozhodnuto! Rebelové si zahráli škatulata, škatulata hýbejte se a puk putoval po ose Matias Mäki - Tomáš Nguyen na modrou čáru, kde se do něj opřel MAREK BANCÍŘ a svým tvrdým pokusem rozvlnil síťku za zády Svobody. Asistence: Matias Mäki a Tomáš Nguyen.
     
    50:28
    Rebelové mají drtivý tlak na brankovišti pálili osamocení Kolouch a po něm i Polák, ale proti oběma pokusům stál připravený Svoboda. Ten musel záhy řešit ošemetnou situaci při akci 3 na 2, když opět z předbrankového prostoru zakončoval Suchý, ale trefil jen betony strážce hostující svatyně!
     
    46:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají chyby svého soupeře a dostávají se do dvougólového vedení! MATIAS MÄKI zastavil střelu Oburky vlastními chrániči a ujel sám do samostatného nájezdu, kde si parádně pohrál se Svobodou a zakončil nudnou pasáž hry tvrdou ranou do jeho protipohybu! Bez asistence.
     
    39:21
    Po střele od modré, kterou Svoboda neudržel vznikla trma vrma před bránou, kde byli hodně aktivní Oburka (TRE) za držení protihráče a Polák (HBR) za hrubost.
     
    38:23
    Třebíč bude hrát v oslabení. Vyloučen je Kajnar (TRE) za podražení. Tento hoch byl zřejmě velmi zaskočen, jelikož se dožadoval otevření domácí trestné lavice.
     
    33:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové lámou nápor soupeře a odskakují na rozdíl jedné branky! Nguyen vysunul do dobré pozice MARTINA POLÁKA, který se ocitl zcela sám před brankou a bez váhání si vybral místo ve vzdálenějším dolním rohu branky, kam puk přesně poslal. Hostující obrana si vybrala neplacené volno a dostala za něj velmi tvrdě zaplaceno. Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    32:51
    Opět se Horácká Slavie dostala do velké šance na brankovišti byl zcela volný Urban, jehož však parádně vytáhl Vaněček. Na druhé straně ujížděl Málek, ale opět trefil jen gólmanův beton!
     
    31:20
    Třebíč přejela přes modrou a mohla se dostat do čisté gólovky, kterou zkazil čustě taktickým faulem Mendl (HBR), který tak bude za nedovolené bránění sledovat oslabení 5 na 3 dlouhé 55 vteřin.
     
    30:15
    Třebíč je aktivní a bude hrát přesilovku. Za podražení si posedí na trestné lavici Málek (HBR).
     
    28:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Rychlý brejk hostů znamená vyrovnání! Třebíč vyhrála vhazovaní a po ukázakové akci se dostala dopředu, kde Urban nasrvíroval puk RADIMU FERDOVI, jehož střela prošla Vaněčkovi do brány! Asistence: Ondřej Urban.
     
    28:30
    Matias Mäki dnes hýří aktivitou, jako penězi v Monte Carlu. Nyní se dostal na levém kruhu ke tvrdé střele, kterou gólman pouze vyrazil před sebe, ale následně parádně zasáhl proti dorážejícímu Málkovi, který mířil do odkryté poloviny klece!
     
    25:21
    42 vteřin se bude hrát 4 na 3. Bancířova jedovka se odrazila poze od tyčky. Následně je vyloučen Všetečka (TRE) za zdržování hry.
     
    24:31
    Bude se hrát 4 na 4. Vyloučen byl hráč Horácké Slavie Maštera (HBR).
     
    24:03
    Rebelové dostali puk jen do středního pásma, kde se k černé gumě dostal Caha, který se na modré odhodlal ke tvrdé střele, kterou pokryl v náručí Vaněček. Následně vyloučen Mäki (HBR) za hákování.
     
    19:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč svou přesilovku také využívá a snižuje na rozdl jediné branky! Urban poslal puk na hokejku Matova, který puk posílal hned dál přímo do prostoru brankoviště, kde RADIM FERDA ukázal šikovné ruce, stejně jako jeho kreslený kolega ze známé pohádky o šikovném mravencovi, a prostrčil puk pod betony Vaněčka do sítě! Asistence: Patrik Matov a Ondřej Urban.
     
    18:23
    Útočný výpad Třebíče končí vyloučením domácího Vacka (HBR) za podražení. Třebíč má dnes první přesilovku.
     
    14:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové odskakují na dvougólový rozdíl! Pochvalu si zaslouží snad celá pětka. Bancíř nahrál Bláhovi na modré puk. Bláha poslal hrací gumu na pravý kruh, čímž se mu povedlo vyšachovat všechny bránící hráče a připravit pozici pro MATIASE MÄKIHO, který z blízka poslal puk za záda bezmocného gólmana! Asistence: Marek ancíř a Lukáš Bláha.
     
    12:30
    A Rebelové mají další šanci na vstřelení branky. Domácí útočník se dostával dopředu a do cesty mu své koleno nastavil Oburka (TRE), za což byl Kopečkem vykázán na dvě minuty z ledu.
     
    11:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové otáčejí vývoj zápasu a dostávají se do vedení! Domácí družina udělala na brankovišti závar, v němž se nejlépe zorientoval na patce levého kruhu stojící LUKÁŠ VALA, který poslal puk mezi nohy hostujícího gólmana. Bez asistence.
     
    08:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové po rychlé akci vyrovnávají! Třebíč se tlačila dopředu, ale domácí jim puk odebrali a založili rychlý brejk. Na pravém kruhu poslal Daniel Kolouch rychlou křižnou nahrávku na druhou stranu, kde stál TOMÁŠ NGUYEN a střelou pod víko nedal Svobodovi jedinou šanci na zásah! Asistence: Daniel Kolouch.
     
    05:27
    Rebelové se natlačili rychle dopředu a Málek z těžké pozice nepropálil Svobodu. Následně se však provinil nedovoleně hákováním Radim Ferda (TRE), který tak pyká na trestné lavici.
     
    04:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč otevírá skóre zápasu! Horáci se dostali rychle až do blízkosti domácí branky, kde Maštěra nahodil puk na bránu. Na brankovišti puk perfektně tečoval FILIP CAHA, který ze dvou kroků přehodil lapačku bezmocného strážce domácí svatyně! Asistence: Vojtěch Maštěra.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Nguyen (Kolouch), 12. Vala, 15. Mäki (Bláha, Bancíř), 34. Polák (Nguyen), 47. Mäki, 57. Bancíř (Nguyen, Mäki) - 5. Caha (Maštěra), 20. Ferda (Matov, Urban), 29. Ferda (Urban)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Vacek, Bláha "A", Krajcigr "C", Bušek, Bancíř - Polák "A", Vala, Nguyen, Málek, Jelínek, Suchý, Cejpek, Mendl, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Abbrent, Mäki.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Šoustal) - Sysel, Veškrna, Šimka, Hort, Oburka "A" - Matov, Všetečka "C", Kajnar, Caha, Březka, Pokorný, Ferda, Michálek, Maštěra, Urban.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Kubát, Jan Bláha
    bahis siteleri