Havlíčkův Brod – Třebíč 6:3 (kon.) | Havířov – Třinec 6:7 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 3:4 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 7:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:3 (3:2, 1:1, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 16.02.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    39:21
    Po střele od modré, kterou Svoboda neudržel vznikla trma vrma před bránou, kde byli hodně aktivní Oburka (TRE) za držení protihráče a Polák (HBR) za hrubost.
     
    38:23
    Třebíč bude hrát v oslabení. Vyloučen je Kajnar (TRE) za podražení. Tento hoch byl zřejmě velmi zaskočen, jelikož se dožadoval otevření domácí trestné lavice.
     
    31:20
    Třebíč přejela přes modrou a mohla se dostat do čisté gólovky, kterou zkazil čustě taktickým faulem Mendl (HBR), který tak bude za nedovolené bránění sledovat oslabení 5 na 3 dlouhé 55 vteřin.
     
    30:15
    Třebíč je aktivní a bude hrát přesilovku. Za podražení si posedí na trestné lavici Málek (HBR).
     
    25:21
    42 vteřin se bude hrát 4 na 3. Bancířova jedovka se odrazila poze od tyčky. Následně je vyloučen Všetečka (TRE) za zdržování hry.
     
    24:31
    Bude se hrát 4 na 4. Vyloučen byl hráč Horácké Slavie Maštera (HBR).
     
    24:03
    Rebelové dostali puk jen do středního pásma, kde se k černé gumě dostal Caha, který se na modré odhodlal ke tvrdé střele, kterou pokryl v náručí Vaněček. Následně vyloučen Mäki (HBR) za hákování.
     
    18:23
    Útočný výpad Třebíče končí vyloučením domácího Vacka (HBR) za podražení. Třebíč má dnes první přesilovku.
     
    12:30
    A Rebelové mají další šanci na vstřelení branky. Domácí útočník se dostával dopředu a do cesty mu své koleno nastavil Oburka (TRE), za což byl Kopečkem vykázán na dvě minuty z ledu.
     
    05:27
    Rebelové se natlačili rychle dopředu a Málek z těžké pozice nepropálil Svobodu. Následně se však provinil nedovoleně hákováním Radim Ferda (TRE), který tak pyká na trestné lavici.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Nguyen (Kolouch), 12. Vala, 15. Mäki (Bláha, Bancíř), 34. Polák (Nguyen), 47. Mäki, 57. Bancíř (Nguyen, Mäki) - 5. Caha (Maštěra), 20. Ferda (Matov, Urban), 29. Ferda (Urban)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Vacek, Bláha "A", Krajcigr "C", Bušek, Bancíř - Polák "A", Vala, Nguyen, Málek, Jelínek, Suchý, Cejpek, Mendl, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Abbrent, Mäki.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Šoustal) - Sysel, Veškrna, Šimka, Hort, Oburka "A" - Matov, Všetečka "C", Kajnar, Caha, Březka, Pokorný, Ferda, Michálek, Maštěra, Urban.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Kubát, Jan Bláha
    bahis siteleri