Záhřeb – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 19.02.2012, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:22
    Medveščak právě vstřelil branku!
    V závěru přesilovky se domácí přeci jen prosazují. Pokulokovu střelu Čiliak vyrazil, puk se ale mezi Hájkovými bruslemi dostal k JOELU PRPICOVI, který dorážkou skóruje. Asitence: Sascha Pokulok a Frank Banham.
     
    52:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tu gól Orlů a závěr třetí třetiny může být zajímavý! Kanko vyjel zpoza branky, našel najíždějícího JANA ŠEDU, který zblízka překonává natahujícího se Kristana. Asistence: Petr Kanko a Aleš Staněk.
     
    27:36
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Za záda znojemské obrany se dostal JOEL PRPIC a bekhendový blafák v samostatném úniku provedl lépe než Day před chvílí. Puk prošel do sítě pod rukavicí Čiliaka. Asistence: Frank Banham.
     
    01:16
    Medveščak právě vstřelil branku!
    První střela na branku Znojma končí za Čiliakem. Banham zatáhl puk po pravém křídle do pásma, našel v druhé vlně ALANA LETANGA, který příklepem trefil ideálně horní růžek. Asistence: Frank Banham.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 2. Letang (Banham), 28. Prpic (Banham), 56. Prpic (Pokulok, Banham) - 53. Šeda (Kanko, Staněk)


    Medveščak Záhřeb: Kristan (Ouzas) – Sertich, Martinovic, Letang, Waugh, Pokulok, MacAulay, Rajsar, Sijan – Kinasewich, Prpic, Banham – Trukhno, Day, Kostovic – Zanoski, Brine, Siddall – Koren, Naglich, Kanaet.
    HC LERAM Orli Znojmo: Čiliak (Panec) – Stehlík, Hranáč, Pláněk, Štach, Bořuta, Škadra, Hájek, Sova – Staněk, Danton, Lattner – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Kanko – Jarůšek, Bartoš, Komínek.

    Rozhodčí: Dremelj (SLO), Falkner (AUT) – Rakovic (SLO), Widmann (AUT)
    bahis siteleri