Šumperk – Rožnov p. R. 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 4:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 19.02.2012, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    Uvolněný zápas mezi Hradcem a Kolínem se stal vcelku jednoznačnou kořistí pro domácí juniory. Přejme si, aby se v podobném duchu odehrávaly i zbývající souboje ligové skupiny, v níž už je o postupujícím do baráže i sestupujícím do přeboru v podstatě jasno. Někdy příště se těším na počtenou! (17:04:07)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Poslední střelu večera vyslal ze své hokejky kapitán kolínských kozlíků Martin Vágner, a sice ze středního pásma.
     
    59:07
    A ještě jednou souboj Moravec versus Ropický. Vítězem znovu první jmenovaný.
     
    58:22
    David Šafránek si dnes v on-line přenosu vysloužil dostatečnou pozornost, ale ještě jednou ho pochválím. U mantinelu si vystřelil z Václava Pánka a akci jeho formace pak nechybělo moc ke gólovému zakončení.
     
    57:08
    Filip Ropický si od modré čáry sjel až mezi kruhy a dlouho vybíral, kam puk pošle. František Moravec zase udělal svůj zákrok jednoduchým a tvářil se, jako by se kotouč v jeho lapačce narodil.
     
    56:48
    S hradeckou odpovědí přispěchalo do útočné třetiny duo Hlavatý - Wzsolek. Starší z dvojice Martin Wszolek ztroskotal na brusli jednoho z bránících hokejistů.
     
    55:33
    Hradeckému brankáři je i nadále pořádně horko. Co je sympatické, že ani teď po větší třenici o puk nepokračují osobní souboje za potřebnou hranu.
     
    54:42
    Not this time. Michal Mahdal se fantasticky přesunul proti Danielu Šebkovi a zákrokem večera nedovolil puku projít!
     
    54:27
    I když teď má slova vyvrací zakázané uvolnění domácích.
     
    54:18
    Hra stále velmi rychle utíká.
     
    53:28
    Kolínští ještě zápas rozhodně nezabalili. Dopředu ujeli ve třech na jednoho, ale Šafránkův pas další exhradečák Daniel Šebek minul.
     
    52:00
    Sám Procházka to zkusil tvrdou dělovkou, kterou Moravec s přehledem vyráží.
     
    52:00
    Lukáš Procházka byl v úniku faulován a Hradečtí pojedou trestné střílení.
     
    51:44
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jenže také Kozlové si v rychlém sledu vypracovali několik gólovek a jednu z nich nakonec proměňují. Už se zdálo, že i dorážku DOMINIKA ZUMRA Mahdal vychytá, jenže nakonec mu puk proklouzl pod tělem do sítě - 4:1. Asistence: David Šafránek.
     
    50:52
    A zase to samé v bleděmodrém. Daniel Filip by už měl velmi snadnou práci s doklepnutím Wszolkovy vychytralé nabídky do prázdné, kdyby ovšem nebyl všemi prostředky držen, hákován, sekán, podrážen, nedovoleně bráněn, krosčekován, napadán a bůhvícoještě.
     
    49:45
    Filip Ropický byl faulován Dominikem Zumrem, a nemohl tak sám před Moravcem přijmout Vlčkův pas. Pokud je ale faulem pouze to, co rozhodčí odpíská, pak se jednalo o čistý zákrok. Dneska se kvůli tomu asi nikdo vzrušovat nebude.
     
    49:02
    Po chybě v hradecké rozehrávce to už vypadalo na velké nebezpečí před Mahdalem, jenže čároví sudí nepřehlédli ofsajd.
     
    48:37
    Efektní akce domácího týmu skončila u levého hrazení na hokejce Martina Wszolka. Jeho rána mohla Moravce vylekat, ale zároveň měla jen pramalou šanci skončit za jeho zády.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Voženílek (Ropický), 22. Voženílek (O. Vlček, Karlík), 33. Wszolek (Hlavatý, Filip), 42. Světlík (O. Vlček) - 52. Zumr (Šafránek)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Kolbaba) – Karlík, Voženílek, Bujňák "C", Pánek, Pilař, Vaněk – Hlavatý, Filip, Wszolek, Barbora, Hradecký, Zítka, O. Vlček, Ropický, Světlík, Procházka. Trenér: Miloš Říha ml.
    SC Marimex Kolín: Moravec (Balham) – Výborný, Svoboda, Topol, Minarčík, Kořínek, Tvrdík – Kadlec, Šafránek, Vágner "C", Zumr, Bičiště, Kočí, Kuzďas, Šebek, Protivný. Trenér: Václav Rác.

    Rozhodčí: Stolín – Prchal, Lučan.
    thejrc.org