K. Vary – Písek 7:8 (po pr.) | Hr. Králové – Zlín 4:3 (kon.) | Slavia – Havířov 6:2 (kon.)
HC Kladno – Mladá Boleslav 10:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:5 (po s.n.) | Sparta – Třinec 5:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 1:2 (po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 0:5 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 6:1 (kon.)
PZ Kladno – Letňany 1:5 (kon.) | Chomutov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:3 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (2:3, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 02.03.2012, 13:30 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Dukla právě vstřelila branku!

    Rozhodující nájezd si připsal JAN MANDÁT.
     
    Střecha (JIH) si parádní stahovačkou pohrál s Jeřábkem a přiblížil Duklu k výhře! 0:2
     
    Mandát (JIH) se rozjel jako první a mezi nohy překonal Jeřábka, který nestil nohy sklapnout! 0:1
     
    57:59
    Po střele od modré, kterou Jeřábek podržel, sekl domácího gólmana Beran (JIH) a jde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    57:50
    Bude se vylučovat. Při výhodě pálil tvrdě Čermák, ale minul bránu a Jeřábek se musel rychle vracet ke druhé tyči, aby podržel střelu Jíchy. Na trestnou již míří Bláha (HBR) za držení protihráče.
     
    56:41
    Němec si vybrusili od modré čáry k levému mantinelu, odkud vyslal parádní rvrdou ránu a několik lidí již pomalu zvedalo ruce nad hlavu, ale kotouč se odrazil od břevna do ochranné sítě! Vacek se jen ohlédl a oddychl si!
     
    54:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je to tady vážení! Kotlina bouří a stav je opět srovnaný! Rebelové se dostali do rychlého brejku, Radim Zohorna si potáhl puk podél pravého mantinelu a zakončil. Puk však vyrazil gólman Vacek jen před sebe a na TOMÁŠE HLÍDKA zívala prázdná branka. Domácí kanonýr se trefil přesně a srovnal! Asistence: Radim Zohorna.
     
    51:46
    Němec (HBR) na útočné modré čáře zahákoval protihráče a pyká na trestné.
     
    51:33
    Nejprve kouzlil s pukem Mandát, ale nedokázal ideálně poslat nahrávku a z protiútoku mohli zahrozit Rebelové. Němec si potáhl puk po pravém mantinelu a poslal nahrávku na zcela volného Ludvíka, který nedokázal plachtící puk usměrnit za záda převalujícího se Vacka!
     
    48:38
    Tak to byla megašance! Vacek vyrazil střelu ze stany pouze před sebe a vznikla obrovská mela. Nikdo ze čtyř hráčů na brankovišti nedokázal puk došťouchat za záda klečícího dezorientovaného Vacka. Ten následně musel podržet i dorážku Dundáčka a následně Dukla vyhazuje!
     
    46:53
    Mandát (JIH) vyloučen za sekání.
     
    44:49
    27 vteřin se bude hrát 4 na 4. Jícha (JIH) dostal trest za hákování.
     
    43:16
    A bude se vylučovat. Jihlava zatlačila Rebely a její tkal vyústil ve faul. Kuchta (HBR) si odpočine za podražení.
     
    39:39
    Dukla právě vstřelila branku!

    Signalizovaný trest se neuloží, jelikož Dula dala gól! Ludvík (HBR) se v útočné ztřetině předvedl zbytečným faulem v útočné třetině. Jihlava se dostala do brejku a domácí obrana si připisuje lacinou branku. MARTIN VÍTEK vylroužil zpoza brány a snad domácí bek srazil puk mezi betony domácíhi gólmana. Bez asistence.
     
    37:54
    Jihlava se dostala rychle do útočné třetiny a od modré pálil Čermák, Jeřábek puk vyrazil a na třikrát se pokusil puk do sítě dostat Vantuch, ale brankář Jeřábek předvedl parádní zákroky a puk udržel u tyče!
     
    33:20
    Dundáček tvrdou ranou vylekal gólmana, který střelu jen vyrazil před sebe a puk nedokázal nikdo z Rebelů dorazit za jeho záda. Následně ujížděl Lupač, ale domácí gólman Jeřábek se vytasil s pěkným zákrokem a stav je neměnný!
     
    32:25
    Vosyka na modré zachyboval a do brejku unikal Březka spolu s Jíchou a první jmenovaný vypálil tvrdou ránu, která jen lízal lapačku Jeřábka a přeletěůa bránu!
     
    31:16
    Jihlavský Čermák (JIH) atakoval domácího hráče a pyká za podražení.
     
    30:36
    Tak to jsou věci! Velká strkanice před Jeřábkem. Domácí Dvořák (HBR) dostal 5 minut za hrubost. Trest odpyká Mozr. Za Jihlavu sedí na trestné Lupač a Střecha (oba JIH) oba hrubost.
     
    30:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jihlava ztrácí vedení a Rebelové srovnávají! Rebelové ujížděli 2 na 1 a Tomáš Ludvík ujížděl sám na bránu spolu s Krajhanzlem, který byl bráněn obráncem. Ludvíkova střela propadla Vackovi mezi rukou a tělem a klouzající puk umístil do sítě DAVID KRAJHANZL. Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    27:49
    Mandát zpoza brány poslal puk před bránu na Bambulu, kterého odstavil parádním hitem Meloun. Bambula zůstal ležet na ledě a hostující trenér začal sypat na hlavního rozhodčího nadávky, jelikož Bambula zůstal ležet na ledě. Jihlavští byli ve svých protestech úspěšní a vylučovat se bude. Ale na straně Dukly. Trest za nesportovní chování jejich střídačky odpyká Bambula (JIH).
     
    24:15
    Rebelové měli nyní mega šanci! Kuchta si od levého mantinelu všuml na brankovišti volného Hlídka, jemuž poslal puk a domácí útočním měl před sebou prázdnou bránu, která jej vybízela ke skórování, ale nakonec se Vacek dokázal roztáhnout a puk vykopnout!
     
    19:04
    Rebelové mohli srovnat! Po střele z pravého kruhu, kterou gólman Vacek vyrazil před sebe, mohl do prázdné brány dorážet Kuchta, kterému se však kotouč zamotal mezi nohy a skákající Vacek ani nemusel zasahovat!
     
    18:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se prosazují v oslabení! Domácí družina vyvezla puk za bránu Vacka, kde se jej Jihlava zmocnila a vyvezla rychle do útočné třetiny. Tam však zachytil rozehrávku TOMÁŠ DVOŘÁK, který ujížděl od vlastní modré čáry sám a měl dostatek času na přípravu zakončení. Nakonec volil střelu mezi betony z předbrankového prostoru a tato volba se ukázala býti nejlepší. Bez asistence.
     
    16:14
    Za faul v útočném pásmu si jde na trestnou lavici sednout Kuchta (HBR) za vysokou hůl.
     
    12:28
    Jihlava mohla dokonce vstřelit i branku! Od pravého mantinelu poslal nahrávku před bránu na volného Lupače Střecha, ale hostující hráč si nedokázal puk zpracovat a Rebelové si tak velmi výrazně oddychli!
     
    11:44
    Anděl (JIH) 2 minuty za nedovolené bránění. 25 vteřin 4 na 4.
     
    10:09
    Křípal (HBR) 2 minuty hákování.
     
    09:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové snižují stav zápasu! Po nahrávce Kuchty se v mírném úhlu prosadil tvrdým pokusem RADIM ZOHORNA, který střelou ke zvdálenější tyčce zkazil Vackovy naději na čisté konto. Asistence: Petr Kuchta a Lukáš Bláha.
     
    Rebelové mění gólmany. Do branky se staví Jan Jeřábek.
     
    09:25
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak nyní si obrana Rebelů vybrala dovolenou a dostala za nic draze zaplaceno! Bambula posunul po mantinelu puk na Sřechu, který si povyjel, nahrál na MARKA LUPAČE, který na brankovišti zůstal zcela osamocen, povodil si Nováka a vyhnal jej z branky! Asistence: Tomáš Střecha a Jiří Bambula.
     
    08:22
    Kuchta si dal dlouhý rozjezd, udělal několik nazančení střely, projel skrze brankoviště a zkusil zasunout puk mezi betony, ale jihlavský gólman klečel na zemi a Kuchta jej trefil!
     
    08:22
    Kuchta byl ve své velké šanci faulován a pojede trestné střílení!
     
    04:45
    Dukla právě vstřelila branku!

    Na a Jihlava odskakuje již do dvougólového vedení! Jihlavští si několika nahrávkami vytvořili slušnou palebnou pozici a RADIM HORT tvrdou ranou od modré propálil vše co mu stálo v cestě a touš se zastavil až za zády Nováka. Asistence: Simon Beran a Lukáš Anděl.
     
    02:12
    Dukla právě vstřelila branku!

    A máme zde první branku dnešního střetnutí! Vantuch vyslal dopředu Střechu, který se řítil na Nováka, který jeho blafák parádně vytáhl vyrážečkou, ale spící obrana Rebelů dovolila JANU MANDÁTOVI snadnou dorážku. Asistence: Marek Vantuch a Tomáš Střecha.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Zohorna (Kuchta, Bláha), 19. Dvořák, 31. Krajhanzl (Ludvík), 55. Hlídek (Zohorna) - 3. Mandát (Střecha, Vantuch), 5. Hort (Beran, Anděl), 10. Lupač (Střecha, Bambula), 40. Vítek, 65. Mandát


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (10. Jeřábek) - Vosyka, Kuchta "C", Zohorna, Dvořák "A", Hlídek, Bláha, Křípal, Meloun, Mozr, Ludvík, Krajhanzl, Dundáček "A", Kundrát, Němec
    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) - Čermák, Port, Půža, Lapač "C", Mandát "A", Vantuch, Vítek, Bambula, Mahút, Jícha, Kohout, Beran, Březka, Střecha, Anděl

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Petr Holeček, Jakub Plch
    bahis siteleri