Catania – AC Milán 1:1 (kon.) | Parma – Lazio 3:1 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
3:1 (2:1)
S. S. Lazio
Sobota 31.03.2012, 20:45Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    O minutu později následuje ještě jedno střídání domácích, hrdina zápasu Floccari je zastoupen Stefanem Okakou.
     
    90
    Další střídání domácích, Lucarelli přepouští místo na hřišti Fabianu Santacrocemu.
     
    83
    Giovinco utekl Scalonimu, který jej zezadu stáhl za dres k zemi, za což zcela regulérně vidí žlutou kartu od sudího Giannoccara.
     
    80
    Giovinco od postranní čáry předvedl skvělou individuální akci, při níž obešel dva protihráče a následně ránou k tyči nechal vyniknout brankáře Marchettiho, který musel vytasit zákrok z kategorie těch nejtěžších!
     
    79
    Valdes fauloval Hernanese a za své počínání vidí žlutou kartu.
     
    71
    Parma právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok! Na parádní centr Giovinca si naběhl SERGIO FLOCCARI a svojí druhou brankou v dosavadním průběhu zápasu zvyšuje na 3:1! Podruhé dnes Parma vede o dvě branky.
     
    70
    Do hry v dresu Lazia vbíhá Hernanes místo Mauriho.
     
    68
    Libor Kozák měl na hlavě vyrovnání! Po Ledesmově rohovém kopu "vyrostl" v pokutovém území nejvýše a míč se od země odrazil těsně nad břevno domácí branky! Brankář Mirante neměl sebemenší šanci zasáhnout.
     
    63
    Stadión se ponořil do tmy, když na chvíli zhasla světla. Část jich po chvíli začala opět pracovat, ovšem zatím není možné v zápase pokračovat.
     
    62
    Hosté střídají, Libor Kozák dostává nového parťáka, neboť Rocchiho nahrazuje Emiliano Alfaro.
     
    60
    Hosté přežili další nepříjemný moment, Floccari napřáhl z dvaceti metrů a jeho jedovatá pumelice prolétla jen těsně nad brankou.
     
    58
    Gobbi se lišácky pokusil zaskočit Marchettiho, když z křídla místo centru zvolil zajímavou střelu a hostující brankář měl plné ruce práce, aby míč vyrazil mimo branku.
     
    Domácí do druhého poločasu střídají, ze hry byl stažen střelec první branky Macdonald Mariga, nahradil jej Morrone. Důvodem je evidentně zranění domácího fotbalisty, který původně neměl být ani na střídačce právě kvůli svému zranění, nakonec ale byl schopen nastoupit, ovšem vydržel pouze první poločas.
     
    45+1
    V závěru prvního poločasu měli domácí ještě obrovskou příležitost! Valdes uvolnil na pravém křídle Biabianyho, jehož střílený centr Galloppa hlavou nasměroval jen těsně vedle vzdálenější tyče hostující branky! K třetí brance chybělo Parmě naprosté minimum.
     
    36
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Hosté se vrací do hry díky obrovské chybě brankáře Miranteho, který za svá záda propoustil dalekonosnou přízemní ránu LIONELA SCALONIHO. Míč propadl domácímu brankáři do sítě a hostující náhradník tak zaznamenává svůj první gól v dosavadním průběhu zápasu.
     
    32
    Po parádním pasu Galloppy utekl hostující obraně Giovinco, ovšem tváří v tvář brankáři Marchettimu tentokrát branku netrefil! Parma už klidně mohla vstřelit čtyři branky.
     
    30
    Konko se při útočné snaze provinil nedovoleným zákrokem a za následné mávnutí rukou v reakci na rozhodnutí arbitra dostává žlutou kartu.
     
    29
    O chvíli později si Ledesma zle nedobře vedl v osobním souboji s Floccarim, který mu utekl, posunul míč Giovincovi, jehož střelu z úhlu stačil brankář Marchetti vytěsnit mimo svojí branku.
     
    21
    Po povedeném centru před branku Mauri hlavou jen těsně míjí tyč domácí branky! Brankář Mirante by býval neměl šanci zasáhnout.
     
    17
    Andre Diase na hrací ploše nahrazuje zkušený Lionel Scaloni.
     
    12
    Parma právě vstřelila branku!
    Domácí velmi brzy dvojnásobují svůj náskok! Po rohovém kopu brankář Marchetti vyrazil míč před pokutové území, kde se ukopl Paletta, nasměroval svoji střelu daleko vedle hostující branky, ovšem do dráhy míče ještě stačil vložit svoji hlavu SERGIO FLOCCARI a na ofsajdové hraně dopravil míč do sítě!
     
    6
    Parma právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre! Po Gobbiho centru vytáhl brankář Marchetti výborný zákrok proti zakončení Floccariho, ovšem MACDONALD MARIGA odražený míč nasměroval za Marchettiho záda! Parma vede 1:0!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 6. Mariga, 12. Floccari, 71. Floccari - 36. Scaloni

    Karty:   79. Valdes (PRM) - 30. Konko (LAZ), 83. Scaloni (LAZ)


    Parma Calcio 1913: Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Galloppa, Valdes, Mariga, Gobbi - Floccari, Giovinco
    S. S. Lazio: Marchetti - Konko, Dias, Biava, Radu - Ledesma, Matuzalem, Gonzalez, Mauri - Rocchi, Kozák

    Rozhodčí: Giannoccaro
    bahis siteleri