Manchester Utd. – Aston Villa 4:0 (kon.)
konec
Manchester United
4:0 (2:0)
Aston Villa FC
Neděle 15.04.2012, 17:00 • Old Trafford, Manchester. • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Evans našel přesnou přihrávkou na zadní tyči LUISE NANIHO, který nastavil kopačku a dopravil míč do sítě. Fergusonovi se střídání vyplatilo, protože NANI odehrál skvělý zápas, který ozdobil gólem.
     
    74
    Manchester United právě vstřelil branku!
    WAYNE ROONEY přidává další gól a zvyšuje skóre na 3:0. Po levé straně kombinoval Evra s Nanim. Nani přenesl hru na Rooneyho, který našel na pravé straně Valenciu. Valencia mu míč z první vrátil a ROONEY dopravil míč pravou kopačkou do sítě.
     
    43
    Manchester United právě vstřelil branku!
    DANNY WELBECK zvyšuje skóre dvě minuty před koncem prvního poločasu na 2:0. Evra nacentroval míč na zadní tyč, kam si výborně naběhl DANNY WELBECK a skluzem uklidil míč do brány.
     
    7
    Manchester United právě vstřelil branku!
    WAYNE ROONEY proměňuje pokutový kop. Given skočil k pravé tyči, ale ROONEY poslal míč na opačnou stranu, a tak bez problémů proměnil pokutový kop a poslal svůj tým do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 7. Rooney (pen.), 43. Welbeck, 74. Rooney, 90+3. Nani

    Karty:   9. Carrick (MAN), 49. Scholes (MAN), 90+1. Nani (MAN) - 38. Gardner (ASV), 51. Hutton (ASV), 90+1. Bannan (ASV)


    Manchester United: De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Valencia, Scholes (78. Cleverley), Carrick, Young (61. Nani)- Rooney (74. Berbatov), Welbeck.
    Aston Villa FC: Given - Hutton, Collins, Baker, Lichaj - Bannan, Gardner, Clark (64. Heskey), Ireland (74. Carruthers)- Weimann (84. N'Zogbia), Agbonlahor.

    Rozhodčí: Mark Halsey
    bahis siteleri