Arsenal – Norwich 3:3 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:3 (1:2)
Norwich City
Sobota 05.05.2012, 13:45Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    85
    Norwich právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Neskutečný zápas. Oblouček Jonnyho Howsona dokázal využít STEVE MORISON, který tvrdou ránou míříl přesně ke vzdálenější tyči.
     
    80
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán. Po přihrávce Rosického na Oxlade-Chamberlaina míč propadl do šestnáctky, kde jej nekompromisně do brány poslal ROBIN VAN PERSIE.
     
    72
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí zase neproměnili obrovskou šanci, ale vše poté napravil ROBIN VAN PERSIE, který využil přesný centr Alexe Songa. John Ruddy byl bez šance, krásné zakončení Van Persieho.
     
    27
    Norwich právě vstřelil branku!
    Arsenal by se měl probudit. Rychlý brejk Norwiche zakončil po přihrávce Wese Hoolahana GRANT HOLT, jehož tečovaná střela Kieranem Gibbsem obloučkem zapadla za záda Wojciecha Szczesného.
     
    12
    Norwich právě vstřelil branku!
    Aktivní Norwich si vyrovnání zasloužil a je také na světě. Kyle Naughton zatáhl balon k šestnáctce, kam poté pod sebe přihrál WESU HOOLAHANOVI a ten překonal Szczesného, který nedokázal míč udržet v rukavicích.
     
    2
    Arsenal právě vstřelil branku!
    YOSSI BENAYOUN si na rohu šestnáctky Norwiche zaseknul míč a následným obstřelem se krásně trefil k zadní tyči. Domácí fotbalista tak oslavuje své dnešní narozeniny vstřelenou brankou. Na gól přihrál Tomáš Rosický.

    FB

    Branky: 2. Benayoun, 72. Van Persie, 80. Van Persie - 12. Hoolahan, 27. Holt, 85. Morison

    Karty:   21. Ramsey (ARS), 45+3. Vermaelen (ARS) - 29. Jackson (NRW), 61. Hoolahan (NRW), 90+2. Wilbraham (NRW)


    Arsenal FC: Szczesny – Sagna (33. Coquelin), Koscielny, Vermaelen, Gibbs – Song, Ramsey (63. Oxlade-Chamberlain) – Gervinho, Rosický, Benayoun (69. Chamakh) – Van Persie (c).
    Norwich City: Ruddy – Naughton, Bennett R., Martin, Lappin – Johnson, Howson – Bennett E., Hoolahan (74. Pilkington), Jackson (68. Morison) – Holt (c) (81. Wilbraham).

    Rozhodčí: Taylor – Bennett, Massey
    bahis siteleri