HFK Olomouc – Kroměříž 7:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Líšeň 2:1 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
7:0 (4:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Sobota 16.06.2012, 15:30 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    57
    HFK právě vstřelil branku!
    Tohle už je pěkný debakl. ONDŘEJ ČTVRTNÍČEK zkompletoval hattrick z pokutového kopu. Kopl ho suverénně do pravého horního rohu branky.
     
    54
    HFK právě vstřelil branku!
    Zápas se mění v exhibici, až je to k hostům kruté. Z hranice šestnáctky se tvrdou střelou prosadil LIBOR ŽONDRA.
     
    52
    HFK právě vstřelil branku!
    Domácí nadělují svému soupeři bůra. Po rohovém kopu se míč odrazil k TOMÁŠI KAZÁROVI, a ten měl před odkrytou brankou soupeře lehkou pozici.
     
    37
    HFK právě vstřelil branku!
    Holice svého soupeře válcuje a nic neponechává náhodě. Po nádherné kombinaci a exkluzivní přihrávce zprava dával zblízka do prázdné LIBOR ŽONDRA.
     
    32
    HFK právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení ze standardky. MICHAL KOVÁŘ si nejvýše naskočil na rohový kop zleva a hlavou usměrnil míč do sítě.
     
    22
    HFK právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ ČTVRTNÍČEK dnes hraje velký zápas. Parádně si zpracoval dlouhý pas na pravé straně hřiště, vyhnul se soupeři, udělal si tři kličky do středu hřiště a z penaltového puntíku zakončil po zemi přesně.
     
    8
    HFK právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a radost střelce je obrovská. ONDŘEJ ČTVRTNÍČEK napřáhl z hranice šestnáctky a trefil se po zemi k levé tyči. Jarka se natahoval marně.

    Ondřej Kubát

    Branky: 8. Čtvrtníček, 22. Čtvrtníček, 32. Kovář, 37. Žondra, 52. Kazár, 54. Žondra, 57. Čtvrtníček (pen.)


    1. HFK Olomouc: Šrom V. – Kopecký, Lukášek, Čep, Šimko – Tögel (66. Čoupek), Kovář (C), Čtvrtníček, Kazár (55. Filipský) – Žondra (72. Hapal), Richter.
    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Jarka – Moravčík (68. Kučera), Šilinger (C), Klabal, Kovařík – Fiala, Budín (83. Šnajdr), Šrom M., Havlík – Janča, Janoštík (53. Konečník).

    Rozhodčí: Plesar – Ogrodník, Tomanec

    Diváci: 621
    bahis siteleri