Baku – Mura 0:0 (kon.) | Jyväskylä – Stabæk 2:0 (kon.) | Dacia Kišiněv – Celje 1:0 (kon.)
Kutaisi – Aktobe 1:1 (kon.) | MTK Budapešť – Senica 1:1 (kon.) | La Fiorita – FK Liepāja 0:2 (kon.)
Cliftonville – Kalmar 1:0 (kon.) | Crusaders – Rosenborg 0:3 (kon.) | Banja Luka – Čelik 2:2 (kon.)
konec
Dacia Kišiněv
1:0 (1:0)
NK Celje
Čtvrtek 05.07.2012, 18:30Zimbru Stadium, Kišiněv (Moldávie) - Dacia Kišiněv hraje na stadionu, který se začal budovat • Evropská liga (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    85
    Orbu inkasoval druhou žlutou kartu a jako střídající hráč tak přinesl svému týmu do závěru ještě velké trable. Byla to totiž jeho druhá žlutá a to znamená jediné - červená a do sprch.
     
    74
    Orbu spěchal za míčem, který se šoural pomalým tempem za čáru velkého vápna, kde na něj čekal brankář Kotnik. Bylo to opravdu o chlup a Kotnik sebral míč před Orbuem jen tak tak. Domácí hráč však akci dohrával skluzem, což nebyl dobrý nápad a uviděl žlutou kartu.
     
    63
    Krkotič byl těsně před velkým vápnem hodně nevybíravě poslán na trávník kapitánem Gobecem a ten za to vidí po zásluze žlutou kartu...
     
    55
    Gaber poslal kousek od středu hřiště na trávník reprezentanta Burkiny Faso Guiru a vidí žlutou kartu.
     
    19
    Naopak Dacia mohla jít do rychlého protiútoku a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Žižko a proti žluté kartě tak ani moc neprotestoval.
     
    13
    Hosté si mohou odpočinout, faulem se totiž provinil Guira, který k zemi poslal Bezjaka. A nebylo to bez následků, Guira uviděl žlutou kartu.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 42. Sow

    Karty:   13. Guira (KIS), 74. G.Orbu (KIS) - 19. Žitko (CLJ), 55. Gaber (CLJ), 63. Gobec (CLJ)   85. G.Orbu (KIS)


    Dacia Kišiněv: (4-1-4-1) - Matjugin (C) - Dimovski, dos Santos, Popovici, Mamah - Cojocari - Mihaljov (81. Stjepanovič), Guira, Krkotič, Caraus (61. G.Orbu) - Sow (90. Sali).
    Trenér: Igor Dobrovolski (RUS).

    NK Celje: (3-1-4-2) - Kotnik - Žitko, Krajcer, Gobec (C) - Kolsi - Gaber (76. Centrih), Močič, Vrhovec, Močivnik (43. Verbič) - Bajde (59. Romih), Bezjak. Trenér: Marjan Pušnik (SVN)

    Rozhodčí: Georgi Jordanov - Nikolaj Petrov, Georgi Slavov - Ahmed Ahmed (všichni BUL)
    bahis siteleri