Závody mužů (kon.) | Závody žen (kon.)
konec
Závody žen

Pondělí 30.07.2012, 13:10Olympijské hry - Jachting
Sledujte:
     
    L. Rad
    V průběžném pořadí je ve vedení Murphyová (IRL), která ovládla obě dnešní jízdy a má tak dva body. Za ní je s pěti body Van Ackerová (BEL), třetí Bouwmeesterová (NEDÚ se ziskem devíti bodů. Naše Veronika Fenclová je díky výbornému čtvrtému místu ve druhé jízdě na čtrnáctém místě se sedmadvaceti body. Škoda toho začátku, jenž pravděpodobně ovlivnila nezkušenost s olympijským prostředím.
     
    L. Rad
    Veronika Fenclová se propadla na čtvrté místo o šest sekund za Bouwmeesterovou (NED), i tak je to ale v cíli skvělý počin.
     
    L. Rad
    Další úsek, stále vede Murphyová (IRL) s časem 49:11, za ní Van Ackerová (BEL) se ztrátou 0:47, devět sekund za Belgičankou Veronika Fenclová, na níž se nebezpečně dotahuje Bouwmeesterová (NED).
     
    L.Rad
    Murphyová (IRL) se dostala do vedení s časem 44:36, za ní o čtyřicet dva sekund Van Ackerová (Belgieú a na třetím místě skvěle jedoucí Veronika Fenclová, která ztrácí 55 vteřin.
     
    L. Rad
    Nadále vede Van Ackerová (BEL) s časem 26:42, o dvacet tři sekund za ní Murphyová (IRL) a se ztrátou 26 vteřin Veronika Fenclová! Tomu se říká chytit vítr!
     
    L. Rad
    ... je Veronika Fenclová se ztrátou devatenácti sekund. To je slušně rozjeté, jen tak dál!
     
    L. Rad
    Je tomu tak. Veronika Fenclová se při své první olympijské jízdě v životě umístila na 23. místě se ztrátou 3:06 na vítězku Murphyovou (IRL). Její ztráta na Dubeovou (CAN) se v závěru navýšila o další dvě vteřiny. Druhá jízda začne cca v 14:40.
     
    L. Rad
    Veronika Fenclová je těsně před cílem na třiadvacátém místě, tři sekundy za Dubeovou (CAN). To se zřejmě stáhnout nepovede.
     
    L. Rad
    Veronika Fenclová se posunula o tři místa a momentálně na Murphyovou (IRL) ztrácí šestadevadesát sekund. Je ale v těsném kontaktu se Šnitkovovou (RUS).
     
    L. Rad
    Veronika Fenclová je po prvním měření času třiatřicátá se ztrátou 1:27 na vedoucí Irku.
     
    L. Rad
    Veronika Fenclová společně s ostatními vyjela vstříc první olympijské jízdě v životě.
     
    Velký životní sen si dnes splní Veronika Fenclová. Jachtařka v kategorii Laser Radial byla blízko již poslední pekingské Olympiádě, ta ale tehdy těsně unikla a díky loňskému výkonu v Perthu přišla účast pod pěti kruhy až letos v Londýně. Česká jachtařka by se ráda dostala do medailové rozjížďky, což by zaručilo minimálně desáté místo.

    David Bohata

    Daniel Polách

    bahis siteleri