Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (muži)

Pondělí 30.07.2012, 10:00Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Serrano (MEX) - Godfrey (GBR) 1:7! A Godfrey jde na domácí půdě dál! Na Mexičanovu devítku odpověděl desítkou.
     
    Milon (BAN) - Godfrey (GBR) 0:6! Po vyrovnané první sadě vyhrál Brit druhý set 27:18 a třetí 28:19. Dál tak postupuje v nejkratším možném čase.
     
    Serrano (MEX) - Galiazzo (ITA) 6:2! Dál postupuje Mexičan, který ve čtvrté sadě zvítězil o jediný bod!
     
    Kuo (TPE) - El-Nemr (EGY) 6:2! Čtvrtou sadu vyhrál Kuo 28:23 a postupuje do osmifinále.
     
    El-Nemr (EGY) - Duenas (CAN) 6:2! Další dvě sady ovládl třiatřicetiletý Egypťan a je dalším postupujícím.
     
    Malave (VEN) - Kuo (TPE) 5:6! V rozstřelu trefili oba soupeři desítku, ale reprezentant Tajpeje byl se svým šípem blíže středu.
     
    Tak nakonec deset pro Malaveho, pokračuje se za stavu 5:3 pro Kua.
     
    Čeng-Pang Wang devítibodový šíp a Korejec Im si desítkou vynucuje remízu a ta mu nakonec stačí k těsnému postupu mezi nejlepších šestnáct lukostřeců turnaje. Celkové skóre pro úplnost zní 6:4.
     
    Sedm pro Daniela Felipe Pinedu a to je pro něj konec v tomto turnaji. Čeng-Pang Wang dává osm, vítězí v tomto setu 26:24 a celkově poráží Kolumbijce suverénně 6:0.
     
    Poslední dvojice z rundy o boj do elitní dvaatřicítky, která se dopoledne představí bude závodník z Čínské Tajpeje Čeng-Pang Wang (TPE) a Kolumbijec Daniel Felipe Pineda (COL).
     
    Lukostřelec ze San Marina osm a Korejec za devět. Nejrychlejším možným způsobem triumfuje Im skórem 6:0. Diváci ovšem aplaudují i Guidimu, který nepůsobil jako absolutní outsider.
     
    Poslední dvě dvojice z prvního vyřazovacího kola. Nyní by mělo jít o jasný souboj světového rekordmana Dong Hjun Ima (KOR) a posledního postupujícího Sanmariňana Emanuelle Guidiho (SNM).
     
    Kazach dává jen průměrných osm a Rick van der Ven si pojišťuje postup devítkou. Skóre 27:23 znamená další dva body a celkové skóre 7:1. Postupuje Holanďan.
     
    Další program mužů pokračuje duelem dvou lukostřelců mezi třiadvaceti nejlepšími. Neboli vítězi předchozích dvou zápasů Denisem Gankinem (KAZ) a Rickem van der Venem (NED).
     
    Henckelsova osmička, van der Venova osmička. Takže skóre remízové 25:25, na body to je tedy 6:2 a do další fáze postupuje Holanďan.
     
    Následuje duel Lucemburčana Jeffa Henckelse (LUX) a dalšího Evropana Ricka van der Vena (NED). Ten se umístil v kvalifikaci na šestnáctém místě.
     
    Kamaruddin střílí do devítky a Gankin postupuje v turnaji dále díky devítibodového šípu. Těsná výhra v posledním setu 26:25 znamená dva body pro Kazacha a celkové skóre 6:4.
     
    Závod mužů jde dále. Tentokrát uvidíme duel Kazachstánce Denise Gankina (KAZ) a Malajce Haziqa Kamaruddina.
     
    Třetí šíp Myanmarce za sedm, jenže Ukrajinec stvrzuje postup mezi osm nejlepších desítkou. Skóre 29:25 pro Markijana Meleška a celkově na body vítězí 7:1.
     
    Soutěž mužů pokračuje duelem nejlepších šetnácti. Před malou chvílí vyhráli své závody Naj Mijo Aung (MYA) a Markijan Ivaško (UKR). Postup Myanmarce je velmi překvapivý.
     
    Španěl dává posledním šípem devět a Markijan Ivaško desítkou srovnává. To znamená postup pro Ukrajince, jelikož poslední set končí remízou a celkově na body je na tom lépe Ivaško 6:4.
     
    Druhou dnešní dvojicí je Elias Cuesta (ESP) a Markijan Ivaško (UKR).
     
    Mijo Alung (MYA) také do pole číslo devět. Udržel nervy a vítězí v tomto duelu, jelikož jeho šíp byl blíže středu.
     
    V lukostřeleckém areálu jsou již první dva závodníci. Francouz Romain Girouille (FRA) a lukostřelec z Myanmaru Nay Mijo Aung (MYA).

    Štěpán Tomš

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri