Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (ženy)

Pondělí 30.07.2012, 10:26Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Tan (TPE) - Richterová (GER) 6:2! Je dobojováno, Tan postupuje do osmifinále. Čtvrtou sadu vyhrála o bod 27:26.
     
    Jagerová (DEN) - Richterová (GER) 5:6! V rozstřelu uspěla Němka a bude bojovat o osmifinále.
     
    Tan (TPE) - Dielenová (SUI) 6:4! Šestačtyřicetiletá Švýcarka se loučí se soutěží, přestože dotáhla na 4:4. Klíčový souboj v páté sadě prohrála 26:29.
     
    Christiansenová (DEN) - Le (TPE) 6:4! Ve čtvrtém setu došlo znovu na dělení bodů, ale v tom pátém zvítězila Dánka 27:24 a postupuje do osmifinále.
     
    Le (TPE) - Lokluogluová (TUR) 6:0! Le rozhodla o svém postupu v nejkratším možném čase: ovládla druhu i třetí sérii.
     
    Christiansenová (DEN) - Barnardová (AUS) 7:3! Pátou sérii ovládla Dánka 27:21 a postupuje dál!
     
    Sedm bodů nebode Jing Xu stačit. Kanieová dává devítku a postupuje mezi šestnáct nejlepších. Je třeba říci, že suverénně po skóre 6:0 na body.
     
    Poslední zápas dopoledního programu tak bude duel o postup mezi šestnáctu nejlepších v podání Jing Xu (CHN) a Miki Kanieové (JPN).
     
    Šest pro Dorochovovou a turnaj pro ni asi končí. Kanieová dává za osm, vyhrává tento set a celkovým skóre poráží Ukrajinku 7:1.
     
    Dopoledne se nám ještě ukáže dvojice Teťjana Dorochovová (UKR) a Japonka Miki Kanieová (JPN).
     
    Devět bodů pro Natalii Lesniakovou, ale Xu zakončuje tento souboj desítkou. Číňanka postupuje dále po výsledku 6:2.
     
    Poslední dvě dvojice žen dnes dopoledne v boji o elitní dvaatřicítku. Jako první jdou na lukostřelecký stadion Číňanka Jing Xu (CHN) a Natalia Lesniaková (POL).
     
    Devítibodové rozloučení Indky s turnajem. Romanová se nemýlí devítkou a výhrou 27:19 celkově vítězí 6:2 a postupuje do další fáze.
     
    Jdeme na zápas o postup mezi šestnáctku nejlepších lukostřelkyň. V něm se utkají Mexičanka Aida Romanová (MEX) a Bombajla Devi Lajšramová (IND).
     
    Devítibodový pokus Řekyně, Bombajla Devi Lajšramová sice dává jen sedm, ale na remízu 25:25 ji to stačí. To také znamená postup mezi dvaatřicet nejlepších po bodovém skóre 6:4.
     
    Druhý zápas tohoto minibloku je duel Řekyně Evangelie Psarraové (GRE) a Indky Bombajly Devi Lajšramové.
     
    Sedm bodů pro Anastassiji Bannovovou. Naopak desítka Aidy Romanové a výhra 27:25 ji stačí k postupu. Celkově totiž vyhrává na body 6:2.
     
    Představí se nám Mexičanka Aida Romanová (MEX) a Anastassija Bannovová (KAZ). Výrazně lépe dopadla v kvalifikaci Romanová a to hned na jedenáctém místě oproti čtyřiapadesátému Kazachstánky.
     
    Jenže Leeková dává přesný střed a dostává Lionettiovou pod tlak. Ta však odolává, trefuje devítku a postupuje do čtvrtinále! Na body vítězí Italka 6:4 a Leeková je hodně zklamaná.
     
    Duely žen pokračují. Italka Pia Lionettiová (ITA) vyzve Mirandu Leekovou (USA).
     
    Palechaová za devět a Miranda Leeková sestřeluje desítku. To znamená její postup! Remíza stačí Američance k rozdělení po bodu každé závodnici a Leeková postupuje po skóre 6:2.
     
    K dalšímu duelu se přichystají Ukrajinka Kateryna Palechaová (UKR) a Miranda Leeková (USA). Podle výsledku z kvalifikace by měla postoupit Američanka, jenž skončila čtrnáctá.
     
    Čtyřkou zakončuje Hulzerová své účinkování v tomto závodě. Italka totiž dává sedmičku a celkovým skóre 24:15 získává další dva body. Skóre 6:2 znamená konec již po čtvrtém setu a postupuje Italka.
     
    V aréně se chystají k prvnímu ženskému duelu Pia Lionettiová (ITA) a šetačtyřicátá z kvalifikace Karen Hultzerová (RSA).

    Štěpán Tomš

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri