JYP – Linköping 3:5 (kon.) | Jokerit – Frölunda 7:1 (kon.) | Zug – Ingolstadt 5:4 (po pr.)
Zürich – Mannheim 3:2 (kon.)
po prodl.
EV Zug
5:4 (3:0, 0:2, 1:2)
ERC Ingolstadt
Pátek 07.09.2012, 19:45 • Bossard Arena, Zug • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučí David Motloch a u dalších on-line přenosů na počtenou. (22:24:25)
     
    ERC Ingolstadt dnešní porážkou ztrácí možnost zahrát si play-off,
     
    EV Zug si tak ziskem tří bodů vylepšuje celkový počet na 17 bodů, což stačí na průběžné první místo.
     
    Konec zápasu.
     
    Tři nejlepší hráči zápasu:
    1. John Laliberte (ERC)
    2. Josh Holden (EVZ)
    3. Corsin Casutt (EVZ).
     
    61:00
    Zug právě vstřelil branku!
    Jenže všechno je jinak! Z jediné šance v prodloužení se radují hráči EV Zugu, zápas je u konce! Šťastným střelcem se stává ANDY WOZNIEWSKI. Asistence: Fabian Schnyder, Josh Holden.
     
    61:00
    Na vrchu je logicky ERC Ingolstadt, jenž dotáhlo zápas dramatickou koncovkou do prodloužení a má herní převahu.
     
    60:01
    Hraje se 4 na 4.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Po nádherném závěru zápasu se diváci dočkají ještě přídavku v podobě prodloužení a kdo ví? Třeba utkání dospěje až do samostatných nájezdů. Každopádně si zde přítomných více než 13 tisíc fanoušků hokej konečně užívá!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:14
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Tomu se říká mocný finiš! V poslední minutě srovnává stav na 4:4 střelou JOHN LALIBERTE! Asistence: Joseph Motzko, Thomas Greilinger.
     
    59:02
    Oddechový čas pro ERC Ingolstadt.
     
    59:02
    Sven Lindemann (EVZ) inkasuje dvě minuty za hrubost, ve stejném čase rovněž vyloučen Christoph Gawlik (ERC) také za hrubost. Bude se hrát čtyři na čtyři, což by mohlo lépe vyhovovat ERC.
     
    59:01
    Jussi Markkanen drží pro Zug důležité vedení! V poslední minutě se usadili v pásmu hráči ERC a ostřelovali branku Zugu prakticky z každého úhlu, ale tento brankář je zkrátka v těchto momentech nepřekonatelný!
     
    57:30
    Ingolstadt se snaží vyrovnat seč mu síly stačí, ale zatím poměrně lacině ztrácí puky v útočné zóně. To je naopak šance na brejky pro soupeře.
     
    56:09
    Nyní se bude vhazovat před brankou ERC, Zug má šanci udržet puk co nejdále od branky.
     
    55:00
    Máme pět minut do konce třetí třetiny a zápas je stále otevřený! Důležité tři body pro oba týmy visí ve vzduchu? Kdo je bude po zápase brát?
     
    53:15
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Zápas se nám opět dramatizuje! Po ose Périard, Ficenec se prosadil JOHN LALIBERTE výstavní střelou, brankář Jussi Markkanen (Zug) neměl nárok. Asistence: Jakub Ficenec, Michel Périard.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 4. Patrick Fischer (Timo Helbling, Josh Holden), 12. Corsin Casutt (Linus Omark), 20. Corsin Casutt (Josh Holden, Andy Wozniewski), 49. Fabian Sutter (Björn Christen, Yannick Blaser), 61. Andy Wozniewski (Fabian Schnyder, Josh Holden) - 32. Michel Périard (Thomas Greilinger, Derek Dinger), 34. John Labirerte (Jared Ross, Michel Périard), 54. John Laliberte (Jakub Ficenec, Michel Périard), 60. John Laliberte (Joseph Motzko, Thomas Greilinger)


    EV Zug: Jussi Markkanen (Sandro Zurkirchen) - Reto Suri, Josh Holden, Linus Omark, Alessandro Chiesa, Andy Wozniewski - Björn-Olaf Christen, Fabian Sutter, Corsin Casutt, Timo Helbling, Patrick Fischer - Dominic Lammer, Fabian Schnyder, Fabian Lüthi, Andreas Furrer, Yannick Blaser - Matthias Rossi, Cédric Schneuwly, Sven Lindemann
    ERC Ingolstadt: Markus Janka (Ian Gordon) - John Laliberte, Jared Ross, Alexander Oblinger, Tim Conboy, Tim Hambly - Patrick Hager, Derek Hahn, Thomas Greilinger, Michel Periard, Jakub Ficenec - Tyler Bouck, Christoph Gawlik, Joe Motzko, Derek Dinger- Jeff Likens - Jean-François Boucher, Kris Sparre, Björn Barta, Chris Heid, Craig Weller


    Rozhodčí: Marco Prugger, Brent Reiber - Roman Kaderli, Simon Wüst

    Diváci: 3134
    bahis siteleri