JYP – Linköping 3:5 (kon.) | Jokerit – Frölunda 7:1 (kon.) | Zug – Ingolstadt 5:4 (po pr.)
Zürich – Mannheim 3:2 (kon.)
po prodl.
EV Zug
5:4 (3:0, 0:2, 1:2)
ERC Ingolstadt
Pátek 07.09.2012, 19:45 • Bossard Arena, Zug • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:00
    Zug právě vstřelil branku!
    Jenže všechno je jinak! Z jediné šance v prodloužení se radují hráči EV Zugu, zápas je u konce! Šťastným střelcem se stává ANDY WOZNIEWSKI. Asistence: Fabian Schnyder, Josh Holden.
     
    59:14
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Tomu se říká mocný finiš! V poslední minutě srovnává stav na 4:4 střelou JOHN LALIBERTE! Asistence: Joseph Motzko, Thomas Greilinger.
     
    53:15
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Zápas se nám opět dramatizuje! Po ose Périard, Ficenec se prosadil JOHN LALIBERTE výstavní střelou, brankář Jussi Markkanen (Zug) neměl nárok. Asistence: Jakub Ficenec, Michel Périard.
     
    48:39
    Zug právě vstřelil branku!
    Zug opět odskakuje do dvoubrankového vedení a to už může do zbytku zápasu hodně napovědět. Po sérii přihrávek se puk dostal na hůl FABIANA SUTTERA a ten se prosadil prostřednictvím bekhendové střely od modré čáry. Asistence: Björn Christen, Yannick Blaser.
     
    33:12
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    ERC je zpět v zápase! Zug je očividně rozhozený a toho dokázal Ingolstadt využít. Děravou obranou tak projel JOHN LABIRERTE a prosadil se! Asistence: Jared Ross, Michel Périard.
     
    31:27
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    MICHEL PÉRIARD snižuje! ERC Ingolstadt tak využívá přesilovku a dostává se zpět do zápasu! Asistence: Thomas Greilinger, Derek Dinger.
     
    19:05
    Zug právě vstřelil branku!
    Šachy v podání Zugu. Ev zamklo soupeře v pásmu a po sérii nahrávek dostal puk CORSIN CASUTT, jenž jej poslal do branky takovým způsobem, že brankář Janka tentokrát neměl vůbec nárok! Asistence: Josh Holden, Andy Wozniewski.
     
    11:19
    Zug právě vstřelil branku!
    Po pouhých 14 vteřinách využívá Zug početní výhodu 5 na 3! Střelcem se stává CORSIN CASUTT, který v dobré pozici našel skulinku v postoji brankáře Janka.
     
    03:53
    Zug právě vstřelil branku!
    Tak tu máme rychlé vedení! PATRICK FISCHER napřáhl od modré čáry, udeřil do puku co největší silou a ten skončil v brance! Asistence: Timo Helbling, Josh Holden.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 4. Patrick Fischer (Timo Helbling, Josh Holden), 12. Corsin Casutt (Linus Omark), 20. Corsin Casutt (Josh Holden, Andy Wozniewski), 49. Fabian Sutter (Björn Christen, Yannick Blaser), 61. Andy Wozniewski (Fabian Schnyder, Josh Holden) - 32. Michel Périard (Thomas Greilinger, Derek Dinger), 34. John Labirerte (Jared Ross, Michel Périard), 54. John Laliberte (Jakub Ficenec, Michel Périard), 60. John Laliberte (Joseph Motzko, Thomas Greilinger)


    EV Zug: Jussi Markkanen (Sandro Zurkirchen) - Reto Suri, Josh Holden, Linus Omark, Alessandro Chiesa, Andy Wozniewski - Björn-Olaf Christen, Fabian Sutter, Corsin Casutt, Timo Helbling, Patrick Fischer - Dominic Lammer, Fabian Schnyder, Fabian Lüthi, Andreas Furrer, Yannick Blaser - Matthias Rossi, Cédric Schneuwly, Sven Lindemann
    ERC Ingolstadt: Markus Janka (Ian Gordon) - John Laliberte, Jared Ross, Alexander Oblinger, Tim Conboy, Tim Hambly - Patrick Hager, Derek Hahn, Thomas Greilinger, Michel Periard, Jakub Ficenec - Tyler Bouck, Christoph Gawlik, Joe Motzko, Derek Dinger- Jeff Likens - Jean-François Boucher, Kris Sparre, Björn Barta, Chris Heid, Craig Weller


    Rozhodčí: Marco Prugger, Brent Reiber - Roman Kaderli, Simon Wüst

    Diváci: 3134
    bahis siteleri