Líšeň – Bystrc 3:0 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
3:0 (0:0)
FC Dosta Bystrc-Kníničky
Sobota 15.09.2012, 15:00 • SK Líšeň • Divize skupina D
     
    87
    Líšeň právě vstřelila branku!

    To byla skutečně výstavní akce a také branka. Z poloviny hřiště našel přesným centrem Stehlík rozběhnutého ADAMA LISICKÉHO, který před Kukletou zvolil zakončení lobem a povedl se mu to exkluzivně zužitkovat. Míč je potřetí v bystrcké bráně.
     
    84
    Domácí lodivod naposledy střídá, do hry přichází Bohuslav Radek, dohráno má Zbyněk Oprchal.
     
    79
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Je zřejmě hotovo. Po odchodu opory zadních řad se v bystrcké obraně otevřelo pořádné okno, do kterého vběhl JINDŘICH STEHLÍK a sám před Kukletou přízemní střelou rozvlnil síť podruhé. Domácí si tak po dnešku takřka s jistotou upevní vedoucí pozici v tabulce divize.
     
    78
    Kapitán Janíček je zraněn a na hřiště musí jít Lukáš Kubíček.
     
    68
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Dlouho se Bystrc bránit nedokázala. Po šestém domácím rohu, který zahrával Oprchal, se ve vápně prosadil hlavičkující MARTIN NOSKO. Míč se odrazil od tyčky do brány a Kukleta neměl žádnou šanci vedoucímu gólu Líšně zabránit. Přesilovka je využita velice rychle.
     
    64
    Hostující trenéři jsou nuceni pozměnit sestavu díky vyloučení. Ze hry odešel Bárta a na plac vstupuje Smékal.
     
    60
    Hostující Pavel Drbal zahrál tři metry od velkého vápna rukou, což o to, horším faktem pro Bystrc je, že tím domácím zabránil v jasné šanci. Nosko mohl jít sám na Kukletu, to se nestalo.
     
    58
    Jindřich Stehlík je vidí žlutou kartu a nebylo to znovu za faul, ale za nesportovní chování.
     
    54
    Druhé střídání kouče Smrčka. Odešel Milotínský a jeho místo zaujme Suchý.
     
    52
    Zedníčkova slabá střela málem zaskočila Hladkého, před ním ještě tečoval míč obránce a kulatý nesmysl se doplazil těsně vedle levé tyče.
     
    49
    Martin Nosko si naběhl na centr, ale ve vápně zahrál rukou a rozhodčí mu udělil žlutou kartu. Šance Líšně tak záhy končí.
     
    46
    Domácí trenér poprvé střídá. Do druhého poločasu nastupuje Martin Drábek, v kabině již zůstal Rudolf Čampa.
     
    37
    Tutovka pro Bystrc, kterou si vytvořil Radim Fiala. Ten obral školáckým způsobem Širokého u rohového praporku, následně si vydláždil cestu až před Hladkého, ale líšeňský gólman nadvakrát zasáhl a zabránil změně ve skóre.
     
    32
    Na karty máme vyrovnáno. Za prostesty dostává žlutou kartu Stanislav Zedníček.
     
    29
    A za avizovaný druhý faul inkasuje domácí kapitán žlutou kartu. Rudolfa Ćampa zajel do Zedníčka a ještě něco řekl rozhodčímu, ten reagoval rychle.
     
    10
    Hraje se velice kvalitní fotbal, kterému nechybí šance. Především Líšeň mohla jít do vedení. Po odražené střele Čampy se míč dostal k úplně volnému Noskovi a ten z dobré pozice přestřelil.

    Roman Zajíček

    Branky: 68. Nosko, 79. Stehlík, 87. Lisický

    Karty:   29. Čampa (LIS), 49. Nosko (LIS), 58. Stehlík (LIS) - 32. Zedníček (BYS)   60. Drbal (BYS)


    SK Líšeň 2019: Hladký - Král, Čampa (46. Drábek), Široký, Oprchal (84. Radek), Lisický, Hyčka, Stehlík, Nosko, Milotínský (54. Suchý), Šudoma. Trenér: Bohumil Smrček.
    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Kukleta - Drbal, Fousek, Janíček (78. Kubíček), Kubec, Košulič, Křivánek, Fiala, Zedníček, Klusák, Bárta (64. Smékal). Trenéři: Roman Kotol, Miroslav Karpíšek.

    Rozhodčí: Gasnárek - Skřítecký, Miklík

    Diváci: 375
    bahis siteleri