Třebíč – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 4:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 3:2 (kon.) | Písek – Šumperk 7:4 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Most
Středa 19.09.2012, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    S největší pravděpodobností je o vítězi dnešního utkání rozhodnuto! Mostu nevyšel risk se hrou bez brankáře a v šesti hráči v poli, když se po Marianu Moravovi dostal ke kotouči MILAN KOSTOUREK a střelou do opuštěné brány z prostoru kruhů završuje svůj hattrick! Asistence: Marian Morava.
     
    53:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové hru v početní převaze využívají ve svůj prospěch po krásné akci a znovu vedou! Ladislav Rytnauer poslal kotouč do prostoru u tyčky na Martina Ondráčka, který rychle posunul kus černé gumy na ještě lépe postaveného RADKA NOVOTNÉHO, jenž hbitou a polovysokou střelou bez přípravy nedal brankáři Volkemu nejmenší šanci! Asistence:Martin Ondráček,Ladislav Rytnauer.
     
    45:49
    Most právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro Rebely, soupeř ze severu Čech dokázal i podruhé vyrovnat! Ze spolupráce dvojice Kamil Charousek- Marek Čurilla profitoval ZDENĚK TAUŠ, jenž se ocitl úplně sám před brankářem Dolejšem, kterého si rozhýbal kličkou a bekhendem poslal kotouč mezi jeho betony! Asistence: Marek Čurilla, Kamil Charousek.
     
    14:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Už jsem chtěl napsat, že Rebelové se zatím horko těžko dostávají přes střední pásmo, když se po nádherné nahrávce Radima Ostrčila v samostatném úniku objevil MILAN KOSTOUREK, který si sjel až před bránu a z několika kroků obstřelil brankáře Volkeho! Asistence: Radim Ostrčil.
     
    10:23
    Most právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Od Zdeňka Tauše se kotouč trochu šťastně dostal na hůl LADISLAVA GENGELA, který si úplně sám v mírném úhlu na pravé straně položil na led Daniela Dolejše a podél jeho betonů k bližší tyčce propasíroval kotouč do sítě! Asistence: Zdeněk Tauš.
     
    07:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové ji bleskově využívají ve svůj prospěch, čímž se dostávají do vedení! Kotouč putoval po ose Ladislav Rytnauer - Martin Ondráček - MILAN KOSTOUREK, přičemž posledně jmenovaný se těsně před brankovištěm rychle zorientoval a úplně sám pohotově dorazil kotouč k bližší tyčce, kam gólman Volke nemohl dosáhnout! Asistence:Martin Ondráček, Ladislav Rytnauer.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Kostourek (Ondráček, Rytnauer), 15. Kostourek (Ostrčil), 54. Novotný (Ondráček, Rytnauer), 60. Kostourek (Morava) - 11. Gengel (Tauš), 46. Tauš (Čurilla, Charousek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava (A), Protivný, A. Jelínek, Soldán, Pavlík (A), Ostrčil, Novotný - Polodna (C), Endál, Vondráček, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Třetina, Musil, Kostourek, Stehlík.
    HC Most: Volke (Benda) - Parýzek, Hranáč (C), Pavlů, Charousek, Přindiš, Grundmanis, Tomeček, Havelka - J. Divíšek, Nevyhoštěný, Gengel, Bojer, Slavíček, Čurilla, Heřman, Tauš, Polák, Nedrda, T. Rohan, Vaněk.

    Rozhodčí: Robert Čech - Petr Kotlík, Roman Zídek.

    Diváci: 762
    bahis siteleri