Hr. Králové – Tábor 8:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:10 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 3:2 (po s.n.)
Olomouc – Warriors Brno 4:3 (po s.n.) | Havířov – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:0 (0:0, 6:0, 2:0)
HC Tábor
Čtvrtek 04.10.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Rozdíl mezi soupeři se tedy promítl do skóre, i když mladíkům z Tábora rozhodně snahu upřít nemůžeme. Ode mě je to pro dnešek vše, užijte si odpoledne. (14:12:49)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Zaslouží se ale vypíchnout, že ve třetí třetině dal domácí trenér Tomáš Martinec hodně času nejmladším hráčům své sestavy.
     
    58:50
    Hradec je v plném počtu, na desítku to ale rozhodně už nevypadá.
     
    57:54
    V zajímavě vyhlížející kombinaci přihrával Jan Vlk příliš prudce a jeden z jeho parťáků kotouč nezpracoval.
     
    56:49
    Hraniční zákrok na Tomáše Hofmana ve středním pásmu nebyl posouzen jako nedovolený, sám hradecký útočník to ale o chvíli později už podle sudího přehnal. Menší trest za vražení na hrazení.
     
    55:33
    Udeřit mohlo zase na druhé straně. Hradečtí byli v brankovišti jako vosy, ale když se Robin Netušil konečně dostal k pořádné dorážce, do cesty mu skočil Roman Novák!
     
    54:50
    Martin Novák mohl zaznamenat alespoň čestný úspěch hostů. V samostatném úniku ale nevymyslel nic převratného a Michael Weiss byl připraven na správném místě.
     
    54:22
    Tábor v plném počtu, provinil se však zakázaným uvolněním.
     
    53:38
    V klasické přesilovce se už domácí trápí, což ale v hokeji po využité výhodě 5 na 3 není ničím výjimečným.
     
    52:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pokud můžu soudit, Lvům se zřejmě podařilo to, co si na střídačce malovali. Dvakrát totiž David Chalupa přihrával zpoza brány NICOLASI BUREŠOVI. Poprvé ještě Novák vytasil skvělý reflex držadlem hole, následně už ale tvrdou bombu neztlumil - 8:0. Asistence: David Chalupa, Tomáš Zahradník
     
    52:08
    Oddechový čas pro domácí lavičku.
     
    52:08
    A bude to 42 sekund dvojnásobné přesilovky pro Hradec. Svého spoluhráče doplní Jan Štěpán za nedovolené bránění.
     
    51:05
    Teď už hrají v početní výhodě Hradečtí.
     
    50:50
    Tábor jinak nepředvádí vůbec špatnou přesilovku, zatím naráží na zákroky Michaela Weisse. Vojtěch Prchal je ale chvíli před koncem hradeckého trestu vyloučen za napadení.
     
    49:46
    V oslabení uháněl sám dopředu Dominik Matouš. Naznačil blafák do bekhendu, ale pak chtěl kotouč vrátit k první tyči. Roman Novák se však tentokrát nenechal zmást!
     
    48:53
    Nicolas Bureš metr před mantinelem naprosto zbytečně strčil do svého protivníka, ten však naštěstí udržel stabilitu a neporoučel se k ledu. Pro Bureše to ale znamená dvouminutový trest, pro Tábor pak přesilovku.
     
    47:49
    Další přečíslení Hradce Králové, tentokrát ale těsně před brankářem nezpracoval kotouč obránce Adam Čech.
     
    46:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Slušná pasáž Jihočechů je však ukončena sedmým gólem domácích. Štěpán Matějček na straně pásma vybojoval kotouč a poslal ho pod bruslemi obránce na úplně volného MARTINA HEJNU, který si nechal Romana Nováka odjet ke druhé tyčce a pak zpětným bekhendem pohodlně zavěsil - 7:0. Asistence: Štěpán Matějček, Radovan Pavlík.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. Zahradník, 27. Hofman (Chalupa), 35. Zahradník (Chalupa), 36. Matějček, 36. Hnik (Matouš), 38. Čech (Matějček), 47. Hejna (Matějček, Pavlík), 53. Bureš (Chalupa, Zahradník)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (od 36. Weiss) – Čech, Veselý, Brádler, Píč, Mlčoch, Fanderlik, Hroudný, Bureš – Matouš, Hronek, Zahradník "C", Netušil, Hejna, Hnik, Hofman, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Tábor: Michal Novák (od 36. Roman Novák) – Dvořák, Brabec, Duben "C", Hošek, Vápeník, Štěpán, Hubáček, Růžek – Kalaš, Pastyřík, Vojtěch Prchal, Kadilak, Jansa, Václav Prchal, Šimánek, Skalický, Vlk, Martin Novák, Hajič, Jelínek. Trenér: Štěpán Kadilák.

    Rozhodčí: Lučan.
    bahis siteleri