Hr. Králové – Tábor 8:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:10 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 3:2 (po s.n.)
Olomouc – Warriors Brno 4:3 (po s.n.) | Havířov – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:10 (1:1, 0:7, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 04.10.2012, 15:00 • Zimní stadión Na Lapači. (5400 - kapacita). • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    53:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ JAŠEK bude muset své spoluhráče obdarovat dvojnásob, protože mimo hattricku dává ještě jubilejní desátou branku. Po střele Bartka od modré si třinecký snajpr našel kotouč a zavěsil jej do šibenice. Asistence: Jan Bartko.
     
    47:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    No a je tady devátý gól do sítě Matouška. Kombinaci do prázdné branky zakončuje pod víko DENIS ŠKORPIK, který zúročil pěknou přihrávku Poruby. Asistence: Jan Poruba, Marián Adámek.
     
    38:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další chyba z kategorie ultra-scifi. Domácí prohráli souboj u mantinelu, čehož využil Bartko k přihrávce na zcela volného JANA PORUBU, který ke třem asistencím přidává i branku. Po krásném blafáku zvyšuje na 8:1. Asistence: Jan Bartko.
     
    35:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Schyluje se nám k velkému debaklu. V přečíslení nabil Kaukič na střelu LUKÁŠI ROMANOVI, který po stylu velkých střelců zakončil do černého. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    35:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zápas je prakticky rozhodnut. LUKÁŠ JAŠEK si našel vyražený kotouč Bechným a zkompletoval tak svůj dnešní hattrick! Asistence: Grzegorz Radzienciak.
     
    33:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned poté, co se hosté dostali do plného počtu, okamžitě navyšují vedení. Tůma našel volného ROBNINA ŠVAŇU a ten rozvlnil síť Bechného popáté. Asistence: Jakub Tůma.
     
    30:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté již vedou o tři trefy! Domácí zapomněli na zcela volného MARTINA VALÍČKA, který po přihrávce Jana Poruby navyšuje vedení svého celku. Asistence: Jan Poruba.
     
    23:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec odskakuje na rozdíl dvou branek! Ihned po vhazování sehráli výbornou akci hráči první formace hostí! Švaňa přehrál na Poruba, který viděl najíždějícího DENISE ŠKORPIKA, pro něhož nebyl problém zakončit! Asistence: Jan Poruba, Robin Švaňa.
     
    22:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ovšem hosté radují. Po střele Bartka se podruhé v utkání prosazuje LUKÁŠ JAŠEK! Třinecký útočník doslova dotlačil kotouč za bezmocného Bechného! Asistence: Jan Bartko.
     
    6:13
    Vsetín vstřelil branku!
    No ale to je obrat, V oslabení vystihl rozehrávku kapitán DAVID KOVÁŘ a neomylně trefil prostor pod lapačkou Hlaváče! Bez asistence.
     
    3:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ovšem hostující LUKÁŠ JAŠEK raduje, když pálil přímo do černého po přihrávce od Poruby. Asistence: Jan Poruba.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 7. Kovář - 4. Jašek (Poruba), 23. Jašek (Bartko), 24. Škorpík (Poruba , Švaňa), 31. Valíček (Poruba), 34. Švaňa (Tůma), 36. Jašek (Radzienciak), 36. Roman (Kaukič), 39. Poruba (Bartko), 48. Škorpik (Poruba, Adámek), 54. Jašek (Bartko)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (36. Matoušek) - Nadýmáček, Vítek, Pisklák "A", Haničák, Krůžela, Gonos, Vojkůvka, Kovář "C", Klačánek, Janošek, Riška, Fryšara "A", Matocha, Gharibyar, Lukáš, Čechmánek, Koňařík, Hrňa, Vodák.
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč - Adámek "C", Bartko, Radzienciak, Valíček, Imrich, Krása, Jašek "A", Poruba, Švaňa, Kofroň, Kaukič, Škorpík, Tůma, Roman, Zogata, Mach.

    Rozhodčí: Dobeš - Laczko, Novák.

    Diváci: 50
    bahis siteleri