Mladá Boleslav – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Písek – Olomouc 2:4 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Most – Jihlava 3:7 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC Olomouc
Sobota 06.10.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Domácí si vytvořili obrovský závar před brankou soupeře, nakonec ale puk zamířil do prázdné branky na druhé straně hřiště. Čtvrtou brankou pojišťuje vítězství Olomouce RADIM KUCHARCZYK. Asistence: Mario Cartelli.
     
    49:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté dokonávají obrat. Rána TOMÁŠE HOUDKA od modré zamířila k pravé tyči.
     
    33:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Hosté pokračovali v jednoduché početní výhodě a na modré čáře napřáhl JIŘÍ ONDRUŠEK, jehož střela zamířila nad pravé rameno brankáře Cikánka.
     
    32:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Cartelliho střelu od modré čáry úspěšně tečoval PAVEL SELINGL a přesměrovaný puk zamířil k pravé tyči. Asistence: Mario Cartelli.
     
    21:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Kamešova střela od modré se odrazila výstroje JAKUBA STRNADA a puk překvapivě končí v brance. Asistence: Vladimír Kameš.
     
    06:26
    Písek právě vstřelil branku!
    Pěknou individuální akcí se dostal do bezprostřední blízkosti brankáře Kašíka Strnad, křížkou přihrávkou posunul puk na ZDEŇKA ŠPERGERA a kapitán domácího týmu přízemní střelou namířil puk přesně k pravé tyči. Asistence: Jakub Strnad.
    Marken.cz

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 7. Šperger (Strnad), 22. Strnad (Kameš) - 33. Seligr (Cartelli), 34. Ondrušek, 50. Houdek, 59. Kucharczyk (Cartelli)


    IHC Králové Písek: Cikánek - Klement, Drtil, Růžička, Bernad, Semrád, Kameš, Makovský, Drtina, Polodna, Vlček, Sedláček, Slavík, Strnad, Kučera, R. Heřman, Čurda, Marek, Šperger, Markulinec, M Heřman.
    HC Olomouc: Kašík - Halazs, Vodný, Houdek, Řípa, Diviš, Švaňhal, Kucsera, Cartelli, Pekr, Selingr, Ondrušek, Hampl, Nedbálek, Staněk, Herman, Heža, Bartoň, Lhotský, Rác, Valenta, Kucharczyk.
    bahis siteleri