Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:4 (kon.) | Zlín – Motor ČB 0:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:0 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 12.10.2012, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se natlačili k Málkovi, VLADIMÍR SIČÁK si najel podél brankové čáry a trefil místo nad Málkovým ramenem - 3:2. Asistence: Daniel Přibyl.
     
    24:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím se snaha rozhodně vyplatila, v obrovském závaru, který vznikl před Neuwirthem zvyšuje LUKÁŠ KUCSERA - 3:1. Asistence: Vladimír Svačina, Tomáš Káňa.
     
    19:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí využívají přesilovku!!Burger napálil jen Neuwirthovy betony, ten se natáhl na led, aby si puk stáhl k sobě, ROMAN SZTURC byl ale v nastálém zmatku nejrychlejší a kotouč dopravil do branky - 2:1. Asistence: Marek Malík, Jiří Burger.
     
    14:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se hnali do pásma, ale jeden ze sparťanských hráčů upadl u mantinelu, ztratil tak puk, Szturc jej poslal na Burgera, který se dostal do přečíslení s VIKTOREM UJČÍKEM, kterému naservíroval puk přes brankoviště a Neuwirth neměl žádnou šanci na přesunutí - 1:1. Asistence: Jiří Burger, Roman Szturc.
     
    09:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu poté, co Vantuch vyhrál vhazování u Málka, přesunul se do lepší pozice, chtěl přihrát, ale k puku si sjel TROY MILAM, napřáhl se a vzhledem k tomu, že Málek přes hráče nic neviděl, uspěl - 0:1. Asistence: Lukáš Vantuch.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 15. Ujčík (Burger, Szturc), 20. Szturc (Malík, Burger), 25. Kucsera (Svačina, Káňa T.) - 10. Milam (Vantuch), 36. Sičák (Přibyl)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Polák, Barinka, Sloboda, Voráček, Sedlák, Rehák, Štencel - Szturc, Burger, Šedivý - Svačina, Hruška, Ujčík - Klimek, Roman, Huna - Walker, T. Káňa, Kucsera
    HC Sparta Praha: Neuwirth (Schwarz) - Philipp, Sičák, Milam, Krstev, Gawryletz, D. Kočí, Hořava P. - Tenkrát, J. Hlinka, I. Rachůnek - Ton, Foster, T. Rachůnek - Jánský, Vantuch, Bahenský - Luňák, Simon, Forman - Přibyl

    Rozhodčí: Trombík, Hradil - Gebauer, Lederer

    Diváci: 5 161
    bahis siteleri