Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.) | Poprad – Skalica 3:2 (po pr.) | Trenčín – Nitra 4:3 (po s.n.)
Piešťany – Martin 2:3 (po s.n.) | Košice – Zvolen 0:0 (zruš.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 12.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Popradčania nám predviedli veľmi organizovaný výkon, ktorý zavŕšili skvelým gólom v predĺžení z hokejky Michaela Vandasa. Ten sa zaslúžil o to, že popradský tím si do tabuľky odnáša dôležité dva body. Skaličania si okrem niekoľkých veľmi nepríjemných zranení odnášajú na Záhorie aj jeden bod, ktorým prerušili svoju štvorzápasovú šnúru bez bodu, no predĺžili šnúru bez výhry už na päť zápasov.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:26:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:39
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dokázali presadiť v predĺžení! Po skvelej backhandovej prihrávke cez bránkovisko v podaní Stanislava Balána nedokázal gólman Trenčan zareagovať úspešne, a tak sa puk dostal len pred MICHAELA VANDASA, ktorý ho skvelým technickým tečom dostal za chrbát skalického gólmana. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Atte Pentikäinen.
     
    61:09
    Skaličania hrajú už v plnom počte, no stále sú pod ofenzívnym tlakom Popradu. Od modrej čiary tentokrát skúšal skalického gólmana preveriť Marcel Šterbák, no aj proti nemu Trenčan vytiahol ďalší dôležitý zákrok!
     
    60:25
    Po peknej krížnej prihrávke na ľavé krídlo od Marcela Šterbáka sa snažil zakončovať Roman Tomas, no stal sa neúspešným! Adam Trenčan mu predviedol dôležitý zákrok jeho ľavým betónom.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Nasledovať bude päťminútové predĺženie! Ja ani neviem ako by som Vám stručne okomentoval priebeh tretej tretiny. Videli sme priam šialenstvo. Niekoľko vylúčení, jeden vsietený gól zásluhou Marcela Šterbáka a ešte ten ďalší zásluhou Stanislava Balána, ktorý však napokon uznaný nebol, no veľmi diskutabilne.
    Na začiatok predĺženia nastúpia Popradčania do 23sekundovej početnej výhody.
    O malú chvíľu pokračujeme.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:49
    Domáci hráči skúšajú poslednýkrát zaútočiť, no nedarí sa im to. Koskinen nám predviedol veľmi nepresnú prihrávku, po ktorej Trška posiela puk do bezpečia.
     
    59:06
    Popradčania hrajú už v plnom počte a v útočnom pásme práve rozložili svoj presilovkový útočný kolotoč! Skaličania sa však bránia veľmi dobre.
     
    58:23
    René Školiak však zinkasoval vylúčenie - konkrétne dve minúty plus do konca zápasu za zdržiavanie hry a úmyselné vyhodenie puku mimo hraciu plochu!
     
    58:23
    Gól napokon neplatí! Tak toto nechápe asi nikto! Vraj ešte pred jeho inkasovaním bola skalická brána mierne posunutá!
     
    Napokon však ešte telefonujeme! Len mierne nechápem prečo! Napätie stúúúúúpa!
     
    58:23
    Poprad dal gól!
    Popradčania nám predviedli gól v oslabení! Po skvelej individuálnej akcii v podaní STANISLAVA BALÁNA, ktorý technicky zmiatol skalickú obranu sa Popradčania dostávajú do vedenia! Balán si obkorčuľoval bránu a puk s pomocou skalického obrancu umiestnil za chrbát gólmana Trenčana popri jeho ľavom betóne.
     
    58:11
    Skaličania sú už v plnom počte, no domáci hráči sa stále udržali v útočnom pásme a dokázali aj zakončiť! Z pravého kruhu preveril Trenčanove schopnosti popradský kapitán Peter Klouda, no skalický gólman mu predviedol efektívne ukrytie puku v lapačke.
     
    57:29
    V hre štyroch na štyroch nám predvádzajú oba tímy veľký počet nepresností, po ktorých prichádzajú o veľmi dôležité puky. Aktívnejšími sú však predsa Popradčania.
     
    56:57
    Sabolič napokon zinkasoval dvojminútový trest. Na trestnej lavici si posedí dve minúty za nedovolené seknutie.
     
    56:57
    Sabolič sa dostal do rýchleho protiútoku, z ktorého mohol vsietiť ďalší popradský gól! Adam Trenčan mu však predviedol skvelý reflexívny zákrok, keď ruku pritiahol k svojmu telu a puk pokryl vo svojej výstroji.
     
    56:30
    Po peknej strele od Jaroslava Špeldu sa snažil puk pred Trenčanom tečovať Klouda, no nepodarilo sa mu to. Skalický gólman napokon herný inštrument ukrýva vo svojej lapačke.
     
    56:16
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Nervózni Skaličania opäť faulovali. Rastislav Konečný si odchádza sadnúť na dve minúty za seknutie.

    Branky a nahrávky: 9. Buc (Balán, Vandas), 49. Šterbák (Sabolič, Nikkilä), 62. Vandas (Balán, Pentikäinen) - 25. Konečný (Holovič, Jurík), 26. Školiak (Kutálek, Klejna)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Sabolič, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Buc - Skokan, Koskinen, Rapáč - Gríger, Takáč, Homa.
    HK Skalica: Kotvan (32. Trenčan) - Vyrúbalík, Trška, Jankovič, Kozák, Barák, Gábriš, Srnec, Jaborník - Kutálek, Školiak, Klejna - Višňovský ("C"), Kudrna, Preisinger - Jurík, Holovič, Konečný - Romančík.

    Rozhodčí: P. Jonák - Kalina, Smrek

    Diváci: 1404
    bahis siteleri