Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:4 (kon.) | Zlín – Motor ČB 0:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:0 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:4 (0:0,0:2, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 12.10.2012, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Pro JIŘÍHO ŠIMÁNKA je dnešní utkání více než povedené. Útočník Mountfieldu dosahuje hattricku, když tečoval před Horčičkou střelu Aleše Kotalíka. Přesilovka hostů byla využita. Asistence: Aleš Kotalík, Peter Frühauf.
     
    51:06
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že nejspíše je dnes hotovo. ALEŠ KOTALÍK využil zmatku před Horčičkou a s ledovým klidem poslal puk do opuštěné klece. Asistence: František Ptáček.
     
    32:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají už do dvoubrankového vedení. JIŘÍ ŠÍMÁNEK využil chybu zlínské obrany a svůj samostatný nájezd zakončil střelou do šibenice. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    30:08
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ŠIMÁNEK si počkal na kotouč po vyhraném vhazování a tvrdou střelou od modré propálil přesunujícího se Horčičku. Asistence: František Ptáček, Tomáš Rousek.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 31. Šimánek (Ptáček, Rousek), 33. Šimánek (Rousek), 52. Kotalík (Ptáček), 60. Šimánek (Kotalík, Frühauf)


    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Horák, Linhart, Matějíček, Řezníček, Šenkeřík, Zámorský - Balaštík, Čajánek, Čech, Holík, Honejsek, Köhler, Kubiš, Leška, Melenovský, Okál, Ondráček, Šlahař, Veselý.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor - Ference, Frühauf, Jank, Kolarz, Prokop, Ptáček, Vráblík, Vydarený - Červený, Dej, Knotek, Kohn, Kotalík, Mertl, Rousek, Soudek, Suja, Šimánek.

    Rozhodčí: Homola , Mikula - Jindra , Skopal

    Diváci: 4028
    bahis siteleri