Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.) | Poprad – Skalica 3:2 (po pr.) | Trenčín – Nitra 4:3 (po s.n.)
Piešťany – Martin 2:3 (po s.n.) | Košice – Zvolen 0:0 (zruš.)
po s.n.
HK DUKLA Trenčín
4:3 (0:0, 1:2, 2:1)
HK Nitra
sk Pátek 12.10.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Trenčín dal gól!
    Víťazný gól pripísaný RICHARDOVI LELKEŠOVI.
     
    64:40
    Samostatný nájazd Radoslava Tybora, ktorý ale nezavŕšil hetrik, neprestrelil betóny Valenta !
     
    63:40
    Kristín bravúrne vychytal Stumpela.
     
    62:02
    Dukla, Koma, 2 min. podrazenie.
     
    62:02
    Mašlonka naskočil z trestnej lavice, utiekol domácemu tímu, ktorý bol vyčerpaný po presilovke a Koma musel zatiahnuť ručnú.
     
    59:59
    Obrovská šanca Jaroslava Komu. Ten naskočil z trestnej lavice, otvoril sa mu priestor a príklepom vypálil na Valenta, no netrafil bránku !
     
    59:49
    Nitra, Mašlonka, 2 min. podrazenie.
     
    57:53
    Dukla, Koma, 2 min. podrazenie.
     
    54:52
    Nitra, Hudec, 2 min. vrazenie na mantinel. Zbytočné fauly oberajú Nitru o sily.
     
    53:29
    Trenčín dal gól!
    Druhá polovica presilovka už priniesla Trenčanom právoplatný vyrovnávajúci gól. Koma založil útok na Marosza, ten našiel peknou prihrávkou voľného MARTINA JAKÚBEKA, ktorý prestrelil Valenta. Asistencie: Rostislav Marosz, Jaroslav Koma.
     
    52:09
    Nitra, Bača, 2 min. nedovolené bránenie.
     
    52:02
    Hlavný rozhodca po príchode na ľad rozpažil -v gól nebol uznaný pre dosiahnutie rukou.
     
    52:02
    Po vyhratom buly hokejistov Dukly prišla Birova strela od modrej, ktorá bola tečovaná a oblúčikom prepadla do bránky ! Baluška si však overuje platnosť u videorozhodcu.
     
    47:52
    Nitra, Rais, 2 min. nedovolené bránenie.
     
    46:25
    Nitra dala gól!
    Bednárova chyba teraz poslal Nitru do vedenia. Stumpel posunul puk na ROMANA TOMÁNKA, ktorý si v samostatnom nájazde položil Kristína a zavesil. Asistencie: Jozef Stumpel, Matúš Rais.
     
    44:28
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dočkala vyrovnávajúceho gólu. Sojčík podržal puk za bránkou, poslal ho pred ňu. Tam sa ešte Broska pred Valentom nepresadil, ale RADOSLAV TYBOR už áno. Asistencie: Ondrej Broska, Peter Sojčík.
     
    39:53
    Trenčín dal gól!
    Presilovka Trenčanov napokon predsa len využitá gólom do šatne 7 sekúnd pred druhou sirénou. Kombináciu cez celé útočné pásmo zakončil strelou Gašparovič, Valent puk vyrazil na hokejku RADOSLAVA TYBORA a je znížené. Asistencia: Jakub Gašparovič.
     
    38:23
    Nitra, Bača, 2 min. podrazenie.
     
    36:01
    Nitra, Konig, 2 min. podrazenie.
     
    32:48
    Nitra dala gól!
    Nitra po nepresnosti v rozohrávke Dukly dostala do prečíslenia 3 proti 2 a využila ho na strelenie druhého gólu. Segľovu prihrávku dokonalým nakorčuľovaním, zaseknutím a streľbou využil TOMÁŠ CHRENKO. Asistencie: Martin Segľa
     
    30:26
    Dukla, Marosz, 2 min. seknutie. Marosz bol napadnutý zozadu, no hlavný rozhodca vylučuje práve hráča Dukly.
     
    29:40
    Nitra, Rais, 2 min. podrazenie.
     
    29:40
    Hokejové umenie Jána Pardavého sa teraz opäť naplno prejavilo. Skúsený útočník si zo stoja poradil s prvým a v pohybe následne aj s druhým hráčom Nitry. Do zakončenia sa však ideálne kvôli faulu nedostal.
     
    27:08
    Hamrákova prihrávka smerovala cez bránkovisko na úplne voľného ALBÍNA PODSTAVEKA, ktorý mal pred seba prázdnu bránu, zaváhal však, Kristín sa bravúrne presunul a chytil už jasný gól !
     
    24:27
    Kováčik sa poľahky dostal po práci usilovných spoluhráčov pred Kristína, pred ním však nedokázal brankára Dukly prestreliť.
     
    23:46
    Nitra dala gól!
    Už po 15 sekundách hry Nitra využil presilovka, ktorá ešte dlho dlho pokračovať. Stanislav Hudec napriahol od modrej, Kristín neudržal ťažký puk a JOZEF STUMPEL ho dorazil od bránky. Asistencie: Stanislav Hudec, Roman Tománek.
     
    23:31
    Dukla, Bokroš, 5 min. za narazenie zozadu - napadnutie do oblasti hlavu a krku. Baluška poslal Bokroša pod sprchy po zákroku na zadnom mantineli.
     
    20:58
    Dukla, Koma, 2 min. úmyselnú posunutie bránky.
     
    20:58
    Neuveriteľné, čo teraz Mašlonka nedokázal premeniť. Kristín ležal v bránkovisku a pred ním sa ocitli dvaja Nitra. Spomínaný Mašlonka dorážal niekoľkokrát puk sám pred prázdnou bránou, ale Kristín reflexne vždy dokázala zasiahnuť betónom.
     
    17:41
    Gólovka aj na druhej strane. Jakúbek sa po ľavom krídle perfektne uvoľnil, vo finálnej fáze stihol prihrať ešte Nemčíkovi, ktorý zahodil pred Valentom ďalšiu obrovskú šancu.
     
    17:11
    Opäť Tománek, ktorý sa vcelku ľahko dostal cez Komu do zakočenia, ale nedokázal zasunúť puk v dobrej šanci za Kristína.
     
    16:08
    Dukla, Bednár, 2 min. držanie.
     
    16:08
    Po Stumpelovej akcii sa ocitol v dobrej príležitosti Roman Tománek, no pred Kristínom sa nepresadil, bol faulovaný.
     
    15:51
    Nitra, Konig, 2 min. krosček. Ďalší evidentný faul pri mantineli, Nitra hrá dnes asi až priveľmi tvrdo. Trenčania to však zatiaľ nedokázali využiť.
     
    14:16
    Po strele Bokroša nastal pred bránkoviskom Nitry zmätok, vyrazený puk však nedokázal do bránky cez výborného Valenta dostať Tybor.
     
    13:04
    A pozor, ďalšia presilovka 5 proti 3. Nitrania si pomáhajú hokejkami, ako môžu, ale je to všetko len za cenu faulu. Segľa sedí na 2 minúty za hákovanie.
     
    12:23
    Nitra, Kmeč, 2 min. držanie.
     
    07:03
    Pardavého prihrávka na os klziska Tomášovi Bokrošovi, ktorý taktiež zaváhal, vylepšoval si ešte pozíciu a Valent stíhal reagovať !
     
    05:27
    Obrovská šanca Dukly. Tybor našiel krásnou prihrávkou pred bránkou voľného Sojčíka, ktorý zaváhal a Valenta strelou neprekonal !
     
    05:06
    Nitra, Rais, 2 min. podrazenie. Presilovka Dukly 5 proti 3 !
     
    04:00
    Nitra, Kováčik, 2 min. seknutie.
     
    02:41
    Dukla, Nemčík, 2 min. nedovolená hra s vysokou hokejkou.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 40. Tybor (Gašparovič), 45. Tybor (Broska, Sojčík), 54. Jakúbek (Marosz, Koma), 65. Lelkeš - 24. Stümpel Jozef (Hudec, Tománek), 33. Chrenko (Segľa), 47. Tománek (Stumpel, Rais)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Bokroš, Nemčík, Koma, Bednár, Biro, Habšuda, Marković – Gašparovič, Marosz, Pardavý st., Sojčík, Lelkeš, Tybor, Šišovský, Adamec, Jakúbek, Koyš, Broska, Pardavý ml.
    HK Nitra: Valent – Konig, Trefný, Vostáko, Ordzovenský, Hudec, Rais, Bača, Kuzma – Kováčik, Chrenko, Segľa, Tománek, Stumpel, Mašlonka, Podstavek, Hamrák, Kadura, Pupák, Bene, Kmeč.

    Rozhodčí: 1720
    bahis siteleri