Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:4 (kon.) | Zlín – Motor ČB 0:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:0 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 12.10.2012, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:56
    Třinec právě vstřelil branku!

    Lekce z efektivity pro domácí od profesorů z Třince. Obrana se soustředila na najíždějící dvojici Varaďa, Růžička a rybník jim vypálil druhé vlny přesně pod horní tyč mířící VLADIMÍR ROTH. Asistence: Martin Růžička, Václav Varaďa.
     
    33:48
    Třinec právě vstřelil branku!

    Téměř z nulového úhlu se přesně a těsně za brankovou čáru trefil MARTIN RŮŽIČKA, který dostal poněkud opožděný pas do jízdy od Bonka, ale naložil s ním výtečně. Asistence: Radek Bonk, Václav Varaďa.
     
    32:37
    Třinec právě vstřelil branku!

    Po buly vyslal lehkou žabku na branku Hrňa, ale obránce se příliš věnoval bránění těla JAKUBA ORSAVY, ale ne tak jeho hokejce, která bezpečně nasměrovala kotouč do sítě. Asistence : Dominik Hrňa, Marek Zagrapan.
     
    06:30
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí doslova dotlačili puk do sítě, když se Lukeš potřeti dostal k puku, obhodil obránce, položil brankáře a naservíroval puk před branku, kde ho s problémy zkrotil a do sítě umístil VIKTOR HÜBL. Asistence: František Lukeš.
     
    03:09
    Třinec právě vstřelil branku!

    Třinec bleskově využívá přesilovku prakticky první střela od modré končí v síti a jejím autorem byl JOSEF HRABAL. Asistence: Martin Růžička.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 7. Hübl (Lukeš) - 4. Hrabal (Růžička), 33. Orsava (Hrňa, Zagrapan), 34. Růžička (Bonk, Varaďa), 38. Roth (Růžička, Varaďa)


    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) - Stříteský, Holub, Posmyk, Kubát, , Gula, Zeman, Černý K. - Majdan, V. Hübl, Lukeš - Martynek, Hanzl, Trávníček - J. Černý, Baláž, Ručinský - Martin Frolík, Rapáč, R. Pšurný - Kubinčák
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Klouček, Ovčačík - M. Růžička, Bonk, Varaďa - D. Květoň, Peterek, Adamský - Klimenta, Polanský, Rákos - Orsava, Zagrapan, Hrňa

    Rozhodčí: Fraňo, Šindler – Charvát, Bejček

    Diváci: 3970
    bahis siteleri