Třinec – Olomouc 7:4 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:1 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 6:1 (kon.)
Kometa Brno – Vsetín 6:1 (kon.) | Zlín – Havířov 3:2 (po s.n.) | HC Plzeň – HC Kladno 6:1 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Přerov – Vítkovice 0:11 (kon.) | Liberec – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 0:4 (kon.) | Letňany – Slavia 2:3 (kon.) | Písek – Jihlava 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 20.10.2012, 15:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Královi se ve středním pásmu podařilo prostrčit kotouč na Gecka, ten ho posunul ještě na DOMINIKA LAKATOŠE, který se natlačil před Veselého a blafákem se nemýlil. Asistence: Michal Gecko a Zdeněk Král.
     
    14:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. JAN HEŘMÁNEK se ocitl zcela osamocen na pravém kruhu, čehož si z druhé strany pásma všiml Hrníčko a poslal mu kotouč. Liberecký útočník pak měl dostatek času aby ho poslal přesně od horního růžku. Müllera navíc v brance střídá Veselý. Asistence: Dominik Hrníčko.
     
    05:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři nabídnutou šancí nepohrdli. Divila přihrál mezi kruhy JIŘÍMU BABCOVI, který se z výhodné pozice nemýlil. Asistence: Vojtěch Divila.
     
    03:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zatímco Liberec je aktivnější, hosté jsou nebezpečnější. Spolupráci si zopakovali Šeps a RADEK PILAŘ, který ani tentokrát neminul cíl. Asistence: Daniel Šeps a David Voříšek.
     
    01:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    První střela a první branka! Hostující Šeps se protáhl podél mantinelu, přistrčil kotouč RADKU PILAŘOVI a královéhradecký kapitán trefil mezeru mezi betony. Asistence: Daniel Šeps.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 6. Babec (Divila), 15. Heřmánek (Hrníčko), 56. Lakatoš (Gecko, Král) - 2. Pilař (Šeps), 4. Pilař (Šeps, Voříšek)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (4. Hosnedl) - Babec, Šťáva, Kalfiřt, M. Šír, Hrníčko, F. Chlapík, Král, Gecko, Kupčík, Lakatoš, Škoda, Mečíř, Divila, Heřmánek, Račický, Bělohorský.
    Královští lvi Hradec Králové: Müller (15. Veselý) - Pumr, Skála, Šeda, Musil, Matouš, Tvrdík, Malinský, Drašnar, Bureš, Gančarčík, Matějček, Wolf, Voříšek, Voženílek, Šeps, Havránek, Jebavý, Pilař, Bezděk.

    Rozhodčí: Orlický - Hanzlík, Ptáček.
    bahis siteleri