Zvolen – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:2 (kon.) | Košice – Nitra 1:2 (kon.)
Skalica – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
konec
HK Skalica
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HK VITAR Martin
sk Neděle 28.10.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:18
    Skalica dala gól!
    Poistka Skalice do prázdnej brány. MAREK BARTÁNUS potiahol puk a pečatí víťazstvo Skalice. Bez asistencie.
     
    49:53
    Martin dal gól!
    Vartovník pri mantineli prenechal puk na Horského, ktorý následne triafa pred bránou LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý sa tam stihol presunúť a zráža puk do Romančíkovej brány. Asistencia: Horský, Zukal.
     
    46:17
    Martin dal gól!
    Krásny gól Martina! MICHAL BERAN si urobil z obrancov Skalice kužele a dostal sa až pred Romančíka, ktorého strelou po ľade prekonáva. Asistencia: Fadrný.
     
    23:56
    Skalica dala gól!
    Skalica potrebovala na tretí gól iba niekoľko sekúnd. Prihrávku Stielera zblokoval jeden z Martinčanov a puk sa ocitol na hokejke úplne voľného MAREKA BARTÁNUSA, ktorý zvyšuje na 3:0. V bráne MHC dochádza k výmene brankárov, do brány sa stavia Volentier. Asistencie: Stieler, Kudrna.
     
    23:30
    Skalica dala gól!
    Puk od zadného mantinelu Pálffy predkladal Školiakovi. Ten ho trafiť nedokázal, no puk sa dostal k úplne voľnému MIROSLAVOVI PREISINGEROVI, ktorý počkal a zavesil ho ponad ležiaceho Šúrka. Asistencia: Pálffy, Trška.
     
    03:47
    Skalica dala gól!
    Kutálek obrkočuľoval s pukom bránu a pokúsil sa ohroziť Šureka. Ten si s jeho pokusom ešte poradil, no pred bránou bol JURAJ JURÍK, ktorý dokázal prepasírovať puk cez jeho výstroj. Asistencie: Kutálek

    Lukáš Karas

    Branky a nahrávky: 4. Jurík (Kutálek), 24. Preisinger (Pálffy, Trška), 24. Bartánus (Stieler, Kudrna), 60. Bartánus - 47. Beran (Fadrný), 50. Vartovník (Horský, Zukal)


    HK Skalica: Romančík - Barák, Jaborník, Jankovič, Kozák, Srnec, Trška, Vyrúbalík - Bartánus, Bezúch, Holovič, Jurík, Klejna, Konečný, Kudrna, Kutálek, Pálffy, Preisinger, Stieler, Školiak
    HK VITAR Martin: Šúrek - Alexeev, Beňa, Danko, Novotný, Perniš, Pukalovič, Tupý, Zukal - Beran, Dírer, Fadrný, Hollý, Horský, Hús, Kentoš, Markovič, Mikušovič, Murček, Petruška, Vartovník

    Rozhodčí: Lokšík - Tvrdoň, Šefčík
    bahis siteleri