Lipt. Mikuláš – Prešov 8:7 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 2:6 (kon.) | Prievidza – Trnava 6:5 (po pr.)
Trebišov – Topoľčany 0:3 (kon.) | Bardejov – Detva 3:1 (kon.) | Senica – Michalovce 5:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
8:7 (3:0, 1:2, 4:5)
HC Prešov 07
sk Neděle 28.10.2012, 17:001. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Matejka, Poliaček, Sajko, Čáni, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Holiga, Paukovček.

    HC 07 Prešov: Fedor (Kmeť) - Školiak, Varga, Hajduk, Hopkovič, Sabol, Kadlubiak, Loydl, Románek, Gavaš, Kubiš, Segľa, Caban, Opatovský, Náhlik, Kubus, Schneider, Mikluš, Kivader.

    Rozhodca: .
     
    Milí priazniví diváci, vítam vás na hokejovom zápase medzi Liptovským Mikulášom a Prešovom. V minulom vzájomnom zápase sa tieto mužstva rozišli výhrou Prešova 6:4, uvidíme čo na to Liptovský Mikuláš, keď sa už o pár minút predstaví pred vlastnými fanúšikmi.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:08
    Hostia z Prešova vyhrali úvodné buly, hneď na to sa však k puku dostali domáci hráči, ktorí taktiež stroskotali.
     
    00:32
    Gavač v prvom streleckom ohrození, pred Palkom to skúšal zakončením, ale jeho slabý pokus dokázal mikulášsky brankár vyraziť.
     
    01:28
    Prešov sa útokom cez stred dostal do zakončenia, ale ani v tomto prípade to neboli nič vážne, veľké zranenie utrpela Palkova brána, ktorá opustila svoje pôvodné miesto.
     
    01:55
    Zatiaľ hokej bez výrazných šancí, nie sa čo diviť prebieha nám aktuálne iba druhá minúta stretnutia.
     
    02:37
    Kubišov pokus po súhrnnej kombinácii hostí, jeho strela z pravej strany mierila na bránu, ale v poslednej chvíli ju korčuľou tečol do bezpečia jeden z mikulášskych obrancov.
     
    02:50
    Liptáci sa dostali do útočného pásma, ale tam však stratili puk, následne obrana hostí, tak povediac aj trošku nezvyčajne vyhodila puk cez všetky čiary, rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    03:28
    Zatiaľ to je nezáživný hokej, pred chvíľou sme videli zakázané uvoľnenie na strane hostí, po chvíli na domácej. Uvidíme ako dlho to bude týmto štýlom pokračovať.
     
    04:13
    Hopkovič vyslal na Palka len takú nahodenú strelu.
     
    04:18
    Obrovská šanca na domácej strane, po prihrávke pred bránu nedokázal puk pretlačiť do odkrytej časti prešovskej brány Mravec, jeho pokus skončil iba na betónoch brankára.
     
    04:22
    Hostia sa radovali z gólu, po chvíli však rozhodca roztiahol ruky a gól neuznal.
     
    07:04
    Aj po neuznanom góle sa hostia tlačia pred Palka, Kubišova strela z tesnej blízkosti domácej brány skončila u Palka.
     
    05:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa ešte v prvej desaťminútovke dostávajú do vedenia, všetko to začala dvojica František Poliaček a DÁVID KUBOVČÍK, posledný menovaný sa po prihrávke Poliačka ocitol samotný pred bránou, kde jednoduchým blafákom prekonal brankára súpera. Asistencie: František Poliaček, Jakub Matejka.
     
    05:48
    Prešov bude mať možnosť o vyrovnanie, z ľadovej plochy odchádza Holiga na nedovolené bránenie.
     
    06:04
    Nepríjemná strela od modrej v podaní hostí, Palko vyrážal puk pred seba, na ktorý musel čo najrýchlejšie zareagovať Mravec, aby ho hostia nedokázali dotlačiť do brány.
     
    06:52
    Hosťom vychádza prvá presilovka, počas celej hry tlačia domácich, zatiaľ sú to iba strely od modrej, ktoré robia menšie problémy. Domáca obrana sa však zatiaľ bráni 100%.
     
    07:43
    Posledné sekundy presilovky Prešova, puk zachytil pri vlastnej modrej Bartik, ktorý to čo najrýchlejšie vyhodil cez všetky čiary.
     
    08:35
    Hostia po góle nedovolili Liptovského Mikulášu niečo uhrať, skôr naopak, strelou od modrej sa prezentoval Hajduk, ktorý krížnou strelou minul bránu.
     
    08:58
    Po dlhšom čase vidíme pri streleckej chuti aj domácich hráčov, strela Devečku bola pred brankárom tečovaná, brankár hostí Fedor stihol puk zakryť pod lapačku.
     
    09:56
    Pár sekúnd pred koncom prvej desaťminútovky, domáci s pukom na vlastných hokejkách v obrannom pásme.
     
    10:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú krátko po úvodných desiatich minútach do vedenia 2:0, RADOSLAV MACÍK si najskôr sám nahodil puk o mantinel, následne aj sám po obtočení okolo brány zvýšil na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: Ján Holiga.
     
    11:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V presilovke si Liptovský Mikuláš vybojoval aj tretí gól, ktorý zariadil spomedzi kruhov umiestnenou strelou FRANTIŠEK POLIAČEK: Asistencie: Dávid Kubovčík, Jakub Matejka.
     
    11:08
    Kadlubiak opúšťa hraciu plochu na dve minúty, domáci si zahrajú presilovku 5 na 4.
     
    14:08
    Nebezpečná strela v podaní hostí, prvý pokus skončil tesne vedľa brány a aj následná strela z pravej strany skončila mimo.
     
    14:32
    Pekná prihrávka od Mezovského, Fabo si to preberal na modrej, ale puk mu skĺzol až ku obrane hostí.
     
    15:17
    Prešov teraz skoro doplatil na vlastné chyby v rozohrávke, pretože puk zachytil Macík, ktorý po ľavej strane unikol a následne zakončil iba do lapačky brankára Prešova.
     
    15:41
    Hostia rozohrávali spoza vlastnej brány, už keď boli v polovici tak sa vrátili späť do obrany, následné ich útok stroskotal po odpískaní ofsajdu.
     
    16:39
    Holigov nahodený puk z vlastnej polovice nezachytil žiaden hráč, ani ten domáci takže hra sa nám presunie pred Palka.
     
    17:23
    Hra sa v posledných sekundách presúvala zo strany na stranu, po chvíli však registrujeme zakončenie z hokejky Paukovčeka, ktorý sa po teči obrancu súpera netešil gólu.
     
    17:51
    Vylúčenie na strane hostí, Školiak odchádza na tresnú lavicu za podrazenie.
     
    18:17
    Liptovský Mikuláš v tejto presilovke nespôsobil žiadne veľké "bububu", obrana hostí sa dokázala ubrániť.
     
    18:51
    Devečka je tým hráčov, ktorý ako prvý vystrelil v tejto presilovke, jeho pokus od modrej čiary však minul len tesne pravú tyč.
     
    19:32
    V závere prvej tretiny sa domáci nedostali do zakončenia, po nepresnej prihrávke na modrú hostia dokázali vyhodiť puk.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretiny medzi Liptovským Mikulášom a Prešovom výsledkom 3:0, góly v prvej časti hry zaznamenali Kubovčík, Macík a Poliaček.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    21:58
    Liptovský Mikuláš v útoku, za bránou však dvojica domácich hráčov stratila puk a ihneď idú do útoku hostia, ani tí však nedokázali niečo z útočnej akcie vymyslieť.
     
    22:48
    Paukovček sa po prihrávke medzi kruhy chcel obtočiť okolo obrancu, ale vymyslel iba prihrávku, ktorú ani sám nevedel kam dáva, na nikoho prekvapenie puk končil u súpera.
     
    23:26
    Mikulášska akcia končí na ľavom kruhu, avšak domáci ostali pri puku. Hostia sa po pár sekundách dokázali ubrániť, následne z nahodeného puku domáceho hráča vzniklo iba zakázané uvoľnenie.
     
    25:28
    Po krátkom technickom výpadku sa vám vraciame späť do zápasu, aktuálne pri puku hostia, ktorí zakladajú útok.
     
    26:09
    Hostia boli na ľadovej ploche v šestici, azda preto že brankár opustil svoju bránu po tom čo jeden z domácich hráčov bol vylúčený.
     
    26:19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostali už do štvorgólového vedenia, po pravej strane sa perfektne uvoľnil Galko, ktorý to všetko zavŕšil perfektnou strelou popod betóny brankára. Bez asistencie.
     
    27:05
    Hostia aktuálne hrajú presilovku, no na hre to nejako nevidno, domáci tím im stihol vstreliť gól, následne v týchto sekundách sa dobre bráni.
     
    26:19
    V bráne hostí nastala zmena do brány nastupuje Kmeť, odchádza Fedor.
     
    28:04
    Prešov sa teraz ku koncu presilovky prezentoval perfektnou kombináciou, ktorá bola zakončená strelou od modrej v podaní Školiaka, jeho strela skončila mimo brány.
     
    28:47
    Mravec sa prezentoval perfektnou prihrávkou z vlastnej polovice, puk si dokázal spracovať Kubovčík, ktorý unikol obrane, ale v samostatnom nájazde zaváhal, resp. brankár hostí sa vyznamenal perfektným zákrokom lapačkou.
     
    29:36
    Prešov dal gól!
    "Nedáš dostaneš" takto si môžu vyčítať domáci hráči túto situáciu, keď najskôr v samostatnom nájazde zaváhal Kubočík. Z protiútoku sa Prešovčania dostali pred bránu Palka, keď po tvrdej strele z ľavej strany v podaní LADISLAVA HOPKOVIČA znížili na rozdiel troch gólov. Asistencia: Jakub Kubiš.
     
    32:37
    Liptovský Mikuláš sa pokúšal niečo vymyslieť, avšak nahodený puk spolovice končí u brankára hostí, ktorý na blízko rozohráva.
     
    33:21
    Náhlik si prebral puk pár centimetrov za modrou čiarou, následne však jeho blafáčiky nevyšli, keď domáca obrana poslala puk do bezpečia.
     
    33:54
    Mezovský sa dostal k odrazenému puku, už keď to naznačoval na zakončenie prišla prihrávka na pravú stranu, po tej Liptáci nič podstatné nevymyslel, obrana hostí vyhadzuje puk.
     
    34:41
    Po buly v strede hracej plochy sa domáci tím dostáva do útoku, tam však nezotrvali dlho, keď pri modrej čiare stratili puk.
     
    36:13
    Prešov dal gól!
    Hostia sa tak trošku snažia o malé zvrátenie skóre, zatiaľ to je rozdielom o dva góly po tom čo nadviazal na prihrávku z ľavej strany RENÉ SCHNEIDER, ktorý sa tvrdou strelou z opačnej strany nemýlil. Asistencia: Vladimír Kubus.
     
    37:57
    Liptovský Mikuláš po inkasovanom góle zakončuje z pravej strany, strelu Bartika však prešovský brankár dokázal vyraziť.
     
    38:55
    Pomaly sa blížime ku koncu druhej časti hry, v do útoku idú domáci hráči.
     
    39:10
    V závere stretnutia sa krížnou strelou prezentoval spomedzi kruhov Mravec, jeho pokus preletel len tesne vedľa ľavej tyče, následná strela z toho priestoru skončila v lapačke Kmeťa.
     
    39:44
    Mikulášski hráči sú aj v závere stretnutia v útoku, avšak zakončenie neprichádza.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Skončila sa druhá tretina výsledkom 1:2, góly sme videli aj na domácej, aj na strane hostí najskôr na 4:0 v presilovke upravoval Galko, ale hostia sa zjavne snažia o dramatizáciu duelu, keď v druhej časti hry dali dva presné zásahy v podaní Hopkoviča a Schneidera.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:48
    Prešov hneď v úvode tretej tretiny vyhodil puk cez všetky čiary, z čoho následne rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    42:02
    Schneider sa obtáčal okolo domácej brány, Palko vytiahol svoju dlhú hokeju a vyrazil mu puk rovno z čepele.
     
    42:53
    Vylúčenie na domácej strane, na dve minúty odchádza z ľadovej plochy Devečka za údery.
     
    43:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Obrovská chyba brankára Prešova, ten trošku podcenil strelu spomedzi kruhu v podaní RADOSLAVA MACÍKA, ktorý mieril presne naňho, avšak Kmeť si puk nejako po zákroku vrazil do vlastnej brány. Bez asistencie.
     
    Nahodený puk hostí skončil až u Palka, ktorý to na rýchlo prihral svojim spoluhráčom.
     
    45:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólové hody na štadióne v Liptovskom Mikuláši pokračujú aj po hattricku RADOSLAVA MACÍKA, ktorý iba naviazal na perfektnú prihrávku Petra Bartika. Asistencia: Peter Bartik.
     
    48:15
    Po technických problémoch s internetom sa vám opäť prihlasujeme, v útočnom pásme aktuálne hostia.
     
    48:26
    Prešov dal gól!
    Hostia tak trošku dramatizujú, resp. kozmeticky upravujú skóre, po tom čo sa RENÉ SCHNIDER prihlásil gólovo Palkovi už po druhý krát, teraz to bolo po úniku cez ľavú stranu a následnom zakončení popod betóny.
     
    50:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci ihneď po inkasovanom góle skórujú, po strele Tomáša Devečku zakončoval pred bránou PETER BARTIK, ktorý sa nemýlil. Asistencia nie je, pričom osobne si myslím, že by mala pripísaná Devečkovi.
     
    50:28
    Prešov dal gól!
    Hostia ešte dramatizujú stretnutia, VLADIMÍR KUBUS unikol obrane a zoči-voči Palkovi poslal strelu do tyčky, následne sa odrazila do brány. Asistencia: Marek Náhlik, Juraj Kadlubiak.
     
    50:40
    Prešov dal gól!
    Tak toto je naozaj smola! Liptovský Mikuláš po chvíli inkasuje už po druhý krát, tento krát Prešov rozobral obranu domácich a ĽUBOMÍR CABAN už nemal problém dotlačiť puk do prázdnej brány. Asistencie: Michal Kivader, Pavol Segľa.
     
    53:05
    Prešov dal gól!
    Žeby sa hosťom podaril elegantný obrat? Na rozdiel jedného gólu znižuje PAVOL HAJDUK. Asistencia: Michal Kivader.
     
    53:46
    Vylúčenia na domácej strane, na dve minúty odchádza Mravec za hákovanie.
     
    54:49
    Podarí sa Prešovu vyrovnať, ak áno patrí im určitá poklona, tento krát to skúšal Sabol od modrej, jeho pokus zlikvidoval Palko.
     
    55:13
    Vylučuje sa tentokrát aj na strane Prešova, ľadovú plochu opúšťa Opatovský.
     
    56:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci si zrejme už v závere poslednej tretiny upevnili vedenia po tom čo sa od modrej tvrdou strelou presadil TOMÁŠ DEVEČKA, ktorý presne namieril medzi betóny Kmeťa. Asistencia: Ján Holiga.
     
    58:20
    V záverečných sekundách zatlačili hostia Liptovský Mikuláš, ale ich pokusy spomedzi kruhov a následné dorážky vychytal Palko.
     
    59:17
    Vargova strela od modrej končí pred bránou Palka, ten aj na dva krát zlikvidoval ich snaženie o kontaktný gól.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:10:38)
     
    59:59
    Prešov dal gól!
    Koniec zápasu ako sa patrí, Prešovskí hráči znížili na rozdiel jedného gólu zásluhou VLADIMÍRA KUBUSA. Asistencia: Marek Náhlik.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 6. Kubovčík (Poliaček, Matejka), 11. Macík (Holiga), 12. Poliaček (Kubovčík, Matejka), 27. Galko, 44. Macík, 46. Macík (Bartik), 50. Bartik, 57. Devečka (Holiga) - 30. Hopkovič (Kubiš), 37. Schneider (Kubus), 49. Schneider, 51. Kubus (Náhlik, Kadlubiak), 51. Caban (Kivader, Segľa), 54. Hajduk (Kivader), 60. Kubus (Náhlik)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Matejka, Poliaček, Sajko, Čáni, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Holiga, Paukovček.
    HC Prešov 07: Fedor (Kmeť) - Školiak, Varga, Hajduk, Hopkovič, Sabol, Kadlubiak, Loydl, Románek, Gavač, Kubiš, Segľa, Caban, Opatovský, Náhlik, Kubus, Schneider, Mikluš, Kivader.
    bahis siteleri