K. Vary – Amurští Tygři 6:0 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Amurští Tygři
Neděle 28.10.2012, 17:00MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Vyloučen Dominik Piskoř (KVA) za podražení.
     
    55:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    U pravé tyčky z velké blízkosti střílel DOMINIK PISKOŘ. Ivandikov si na puk sáhl, ale tak nešťastně, že jej přeskočil a obloukem zamířil do sítě. Asistence: David Troška, Jaromír Kverka.
     
    55:11
    Tomeček před brankou našel Kverku, ten střílel jen do středu branky. Na druhé straně rovněž ve stoprocentní šanci vychytal Habal Stoljarenka.
     
    52:19
    Vyloučen Dominik Piskoř (KVA) za hákování.
     
    51:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Velmi pohlednou gólovou spolupráci založil Novák, když s přehledem zavezl puk do útočného pásma a ze středu nahrál do levého kruhu. Odtud VOJTĚCH TOMEČEK zamířil do vzdálenějšího rohu. Asistence: Patrik Novák.
     
    50:11
    Vyloučen Vitalij Těslenko (AMU) za podražení.
     
    39:00
    Brankář Finagin zamířil na střídačku, nikomu nic neřekl, jen ještě několikrát praštil hokejkou a zamířil do kabin. Nikita Ivandikov si to správně vyložil tak, že má nastoupit na led.
     
    39:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Švec ujížděl od modré sám na branku. V zakončení mu však puk poskočil a bekhendový blafák skončil jen na zadním mantinelu. Zdálo se, že akce domácích je u konce. Jenže puk se odrazil k druhé tyči, kde jej dorazil TOMÁŠ HARKABUS. Finagin o něm vůbec nevěděl a vztekle teď mlátí hokejkou o břevno. Asistence: Marek Švec.
     
    37:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    JIŘÍ KLIMÍČEK jako poslední obránce na modré dostal nahrávku od Harkabuse z levého kruhu a střelou z první ji nenuceně poslal do levého růžku. Asistence: Tomáš Harkabus, Vojtěch Tomeček.
     
    37:08
    Vyloučen Timur Migranov (AMU) za držení.
     
    34:24
    Igor Išajev (AMU) a Tomáš Sýkora (KVA) si vyřizovali účty po přerušení hry a dvě minuty si posedí na trestné. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    27:52
    Vyloučen Anton Maljovanyj (AMU) za sekání.
     
    22:19
    Vyloučen Tomáš Sýkora (KVA) za podražení.
     
    15:27
    Vyloučen Jakub Flek (KVA) za držení protihráče.
     
    13:17
    Tomeček technickou střelou z vrcholu levého kruhu trefil tyč!
     
    13:07
    Vyloučen Anton Maljovanyj (AMU) za nedovolené bránění.
     
    09:17
    Energie v plném počtu. Už při hře v plném počtu měli hosté asi největší šanci ke skórování, když jeden z útočníků Habala prostřelil z pravého kruhu. Domácí gólman však puk alespoň zpomalil natolik, že se zastavil deset centimetrů před čarou.
     
    07:17
    Jiří Klimíček (KVA) vyloučen za hákování.
     
    04:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hosté pykají za velký nedůraz před vlastní brankou. Krátce po vhazování v levém kruhu nechali projít MATĚJE ZADRAŽILA k brance a skórovat střelou k tyči. Bez asistence.
     
    03:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí unikli do přečíslení dva na jednoho. ROMAN JURÁK sice nahrával k druhé tyči, ale puk se odrazil od brusle ruského hráče a doputoval za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    02:00
    Vyloučen Alexandr Remov (AMU) za faul loktem.

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 4. Jurák, 5. Zadražil, 38. Klimíček (Harkabus, Tomeček), 39. Harkabus (Švec), 52. Tomeček (Novák), 56. Piskoř (Troška, Kverka)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal - Šik, Klimíček, Kvapil, Dvořák, Chalupa, Troška, Gombár - Tomeček, Kverka, Flek - P. Novák, Jurák, D. Vaněk - Piskoř, Sýkora, Kohout - Harkabus, Zadražil, Švec. Trenéři: Mlejnek - Mariška, Čejka.
    Amurští Tygři: Finagin (40. Ivandikov) - Těslenko, Lesnikov, Pronin, Migranov, Namestnikov, Kruglickij, Zub, Těrjajev - Stoljarenko, Smurov, Omeljaněnko - Remov, Tymčenko, Voronoj - Strebkov, Jakovlev, Maljovanyj. Trenéři: Kačalov - Pisarev, Fimin

    Rozhodčí: Solovjov - Ondráček, Maloušek
    bahis siteleri