AC Milán – Chievo 5:1 (kon.) | Juventus – Inter 1:3 (kon.)
konec
AC Milán
5:1 (3:1)
Chievo Verona
Sobota 03.11.2012, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je tu konec. AC Milán vítězí 5:1 po velmi dobrém výkonu a snad se jim konečně podařilo vymanit se ze špatných výsledků. Vše velmi dobře prověří Málaga, se kterou se utkají v dalším zápase Ligy mistrů základní skupiny C. Chievo Verona potvrdili, že na Milán jim to prostě nejde a budou muset štěstí zkusit zase příště na domácím hřišti, kde už budou určitě nebezpečnější. Ode mě je to pro dnešek vše, hezký večer a i nadále sledujte onlajny, napočtenou. (19:57:08)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka! Bojan našel v pokutovém území úplně volného El Shaarawyho, který si zpracoval míč, počkal na GIAMPAOLA PAZZINIHO, kterému poslal míč a milánský útočník uklidil kulatý nesmysl do odkryté brány!
     
    90+3
    Zápas se dohrává, Milán má míč na kopačkách, ale už není kam spěchat, čeká se jen na závěrečný signál sudího o ukončení zápasu.
     
    90+3
    Ještě tři minuty nastaví sudí Giacomelli.
     
    87
    Opět skvěle Constant! Vybojoval míč, který potáhl až k pokutovému území, kde přihrál Pazzinimu, který ještě posunul na Bojana a ten pálil, ale jen do připraveného Sorrentina, což je spálení jasné šance, ale Milán si to může dovolit.
     
    86
    Poslední střídání zápasu. Dnes perfektní Abate odchází ze hřiště a nahradí jej uzdravený De Sciglio.
     
    86
    Skvěle dnes hraje na levé straně obrany Constant, který se dostal přes obránce do pokutového území a tvrdě vypálil, ale Sorrentino jeho střelu po zemi rychlým vpádem na zem vyrazil do bezpečí.
     
    85
    Další snaha Verony směrem dopředu, ale míč v pokutovém území před dobíhajícími útočníky odvrací do bezpečí Mexés.
     
    82
    Nádherný centr do běhu z poloviny hřiště do pokutového území v podání El Shaarawyho, který našel přesně Boatenga, který ihned pálil, ale jeho střela šla nad bránu Sorrentina.
     
    81
    Ojedinělý výpad hostů končí u De Jonga, který De Micheleho dál nepustil.
     
    79
    Milán pokračuje v náporu. Chievo už jen brání a doufá, že už neutrží další vstřelenou branku.
     
    77
    Hřiště opouští Riccardo Montolivo, kterého nahrazuje Nizozemec Nigel De Jong.
     
    75
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Rossoneri navyšují vedení! Po pravé straně se k centru uvolnil Abate, který na vzdálenější tyči našel nabíhjícího STEPHANA EL SHAARAWYHO, který míč uklidil do sítě! AC vede 4:1 a El Shaarawy potvrzuje svou brankou nejlepšího střelce ligy, tohle byla již osmá trefa.
     
    73
    Pazzini v ofsajdu a hrát vpřed mohou hosté.
     
    72
    Velký tlak Milána! Ten zakončil střelou z bezprostřední blízkosti Pazzini, po které se třepotá síť hostující brány, ale jen proto, že Pazzini svou střelou trefil boční síť brány.
     
    71
    Pellissier střídán Di Michelem a Verona vyčerpala všechny možnosti výměn svých hráčů.
     
    70
    Tutovku neproměnil El Shaarawy po přihrávce od Constanta, kdy se ocitl sám před Sorrentinem, ale svůj pokus namířil těsně vedle tyče hostující brány.

    Filip Bazala

    Branky: 16. Emanuelson, 37. Montolivo, 41. Bojan, 75. El Shaarawy, 90+3. Pazzini - 18. Pellissier

    Karty:   23. Ambrosini (ACM) - 4. Dramé (CHV)


    AC Milán: Abbiati – Abate (86. De Sciglio), Mexés, Zapata, Constant - Montolivo (77. De Jong), Ambrosini – Emanuelson (68. Boateng), Bojan, El Shaarawy – Pazzini.
    Chievo Verona: Sorrentino – Frey, Andreolli, Dainelli– Papp, Dramé (60. Stoian), Luciano (56. Rigoni), Guana, Hetemaj – Théréau, Pellissier (71. Di Michele).

    Rozhodčí: Giacomelli - Rosi, Viazzi - Di Fiore (brankoví: Doveri, Ostinelli)
    bahis siteleri