Trutnov – HC Jičín 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Hronov 2:4 (kon.)
konec
HC Trutnov
7:4 (1:2, 2:1, 4:1)
HC Autocentrum Jičín
Středa 07.11.2012, 18:00Krajská liga mužů
Partner:
     
    59:02
    Hostující Pech jde na lavičku, Veselý toho využívá a jde sám na prázdnou bránu.
     
    55:14
    Trutnov dal další gól! Zelenka čekal před hostující bránou, kde mu byla nahrána přihrávka a on skvěle zakončil do brány a Beneš si toho ani nebyl vědom.
     
    54:30
    Zpoza brány nahrává Veselý Chytráčkovi, který pálí golfákem do pravého rohu Jičína.
     
    47:21
    Po samostatné akci se Chytráček dostává i před Weisse a obehrává i Beneše.
     
    44:47
    Hostující Jičín je ve předu a od buly dostává Haken přihrávku od Klabana, který jede ze středu ledu, Haken se pokusil střelit, Veselý první střelu odrazil a Haken ještě stihl zareagovat a poslal puk do brány, kdy v tu dobu Veselý nestihl zareagovat. Tím se zvedlo skóre na 4:3.
     
    34:09
    Z pravé buly se směrem k bráně dostává Kollman a střílí přímo mezi betony Pecha a skóre tak vyrovnává.
     
    31:50
    Trutnov využívá přesilové hry a Seidl na červené čáře posílá puk Vlčkovi, který nastartoval a svojí rychlostí překonal Mizeru a Weisse a střílí angličák.
     
    29:14
    Na pravém buly u Beneše se dostává Vlček před bránu, kdy získává kotouč od Maška a střílí do levého rohu a tím získává bod pro Trutnov.
     
    18:50
    Po samostatné akci zakončuje Abel do pravého rohu kotouč, který si získal od mantinelu od Klabana.
     
    17:56
    Od buly se Perutek, rychlý jak blesk dostává dopředu a kolem sebe neměl žádné obránce a tak měl šanci na gól, který střílí a vyrovnává na 1:1.
     
    04:24
    Jičín se dostává dopředu, kdy Hladík za brankovou čárou nahrává Zörkleru, který pomalu ale jistě zakončuje gól do brány.

    Miroslav Sojka

    Branky a nahrávky: 18. Perutek, 30. Vlček (Mašek), 32. Vlček (Seidl), 48. Chytráček, 55. Chytráček (Veselý), 56. Zelenka, 60. Zelenka - 5. Zörkler (Hladík), 19. Abel, 35. Kollman, 45. Haken (Klaban)


    HC Trutnov: Pech (Veselý), Gabriel, Poul, Kuna, Seidl, Karlík, Synek, Šimoníček, Chytráček, Veselý, Malinský, Mašek, Zelenka, Kašák, Procházka, Vlček, Perutek, Smékal, Kozák, Vacek
    HC Autocentrum Jičín: Beneš (Pivrnec), Kaulfus, Najman, Anděl, Drak, Tondr, Starý, Novotný, Buchar, Abel, Dušička, , Kollman, Mizera, Klaban, Weiss, Hladík, Zörkler, Kysela, Nový, Haken, Hlouček

    Diváci: 265
    bahis siteleri