Chomutov – Zlín 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:4 (po pr.)
Slavia – Vítkovice 0:1 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 2:3 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Berani Zlín
Středa 14.11.2012, 17:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    23:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Piráti jeli nejdříve 3 na dva, Duda jen nastřelil obránce a chomutovští pak chyběli v obraně. Balaštík naservíroval kotouč mezi kruhy MARTINU HAMRLÍKOVI, který švihem prostřelil Kostúra a Zlín je opět o gól nahoře. Asistence: Balaštík, Veselý.
     
    22:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak domácí se přeci jen dočkávají pobytu v útočném pásmu, který navíc skončil gólem. PATRIK LUŠŇÁK dostal kotouč za bránu a jelikož neměl komu přihrát, tak z nulového úhlu zkusil vystřelit a puk propadl výstrojí gólmana Sedláčka až za brankovou čáru. Asistence: Sikora.
     
    08:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté potrestali další chybu v rozehrávce Pirátů. JAROSLAV BALAŠTÍK ukořistil kotouč a jel v tandemu na jediného obránce, ale rozhodl se pro sólo-zakončení a udělal jedině dobře. Levý horní roh trefil výstavně. Beza asistence.
    Marken.cz

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 23. Lušňák (Sikora) - 9. Balaštík, 24. Hamrlík (Balaštík, Veselý)


    Piráti Chomutov: Kostúr (Řehoř) - Palin, Pulpán, Rýgl, Jurčina, Rutta, Mrázek, Bartejs - Frolík, Kraft, Hřebejk - Hruška, Zálešák, Ton K. - Důras, Sikora, Hromas - Duda, Gajovský, Procházka - Lušňák
    Berani Zlín: Sedláček (Horčička) - Tesařík, Řezníček, Matějíček, Šenkeřík, Horák, Köhler, Linhart - Ondráček, Okál, Melenovský - Veselý, Balaštík, Honejsek - Kotvan, Kubiš, Leška - Holík, Hamrlík, Čech - Čajánek

    Rozhodčí: Fraňo, Hrubý - Rozlílek, Kis

    Diváci: 3409
    bahis siteleri