Chomutov – Zlín 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:4 (po pr.)
Slavia – Vítkovice 0:1 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:4 (1:3, 1:0, 1:0 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
Středa 14.11.2012, 18:00 • KAJOT ARENA (7200) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešní večer je to vše, díky za pozornost a někdy u hokeje opět na počtenou. (21:02:59)
     
    Nejlepšími hráči zápasu: Jakub Svoboda - Pavel Francouz.
     
    Je dobojováno, viděli jsme obrovské drama se šťastným koncem pro Litvínov, který si nakonec odveze z Brna dva body. Kometa po těžké dřině sbírá alespoň bod, který v závěru vybojoval Zohorna v power-play. Vyhrabat se ze stavu 0:3 na 3:3 je to určitě pozitivní zprávou pro Brno, kterému vůbec nevyšla první třetina. A jak už to tak bývá, prodloužení a případné nájezdy, to už je vždy loterie.
     
    Konec zápasu.
     
    63:45
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Jenže následně s obráncem Švrčkem chyboval a je hotovo. ROMAN PŠURNÝ využil zmatků a nedůslednosti v brněnské obraně a ránou pod betony Trvaje rozhoduje o dvou bodech pro hosty. Osmatřicetiletý gólman si tento gól za rámeček rozhodně nedá a půjde na jeho vrub. Asistence: Michal Trávníček.
     
    62:23
    Kotouč ve středním pásmu. Jenže z něj se rychle prokličkoval Lukeš, dostal se až před Trvaje, který musel ukazát své kvality. Teď svůj tým jednoznačně podržel.
     
    62:05
    Verva je kompletní.
     
    61:27
    Žižka nahazoval před bránu, ale Litvínov vyhazuje.
     
    60:29
    Fantastický Francouz, po celý dnešní večer předvádí výtečné zákroky, tento byl však z kategorie hvězdných. Kotouč před jeho bránu zavezl Svoboda, napálil jen jeho beton. K odraženému puku se následně dostal Žižka a vypálil pouze do vymrštěné lapačky.
     
    60:20
    Začalo prodloužení a Kometa pokračuje v přesilovce.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Kometa nakonec dokázala ve třetí třetině vyrovnat Zohornou a čeká nás pětiminutové prodloužení. Hosté jsou hodně podráždění a nazlobení na čtveřici rozhodčích.
     
    Viktor Hübl je potrestán osobním trestem za nesportovní chování.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:54
    Obrovská šance Hübla, který v samotném závěru jel sám na Trvaje, ale nedokázal zakončit. Litvínovský střelec reklamuje, že byl zahákován nebo seknut, ale sudí jsou proti. Možná by se nikdo nevidil, kdyby se pískalo trestné střílení.
     
    59:32
    Litvínov vyhazuje přes všechny čáry.
     
    59:26
    Hostující lavička je potrestána menším trestem za nesportovní chování. Bylo to v reakci na ostrý nájezd Svobody do Francouze. Ten do hostujícího gólmana najel a odcestoval i s bránou mimo klasické stanoviště.
     
    58:56
    A začínáme od znova. Kometa využila nedisciplíny soupeře a dalo by se říci, že i velké bohorovnosti ve třetí třetině. Litvínovu se nevyplatilo pouze bránění těsného výsledku.
     
    58:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Přesilovka Komety je využita. HYNEK ZOHORNA dorazil do brány střelu Divíška a je vyrovnáno. Pro Francouze to bylo velice těžké, na brankovišti neměl šanci reagovat na poskajující kotouč. Domácím tak vyšlo power-play a dvojnásobná převaha na ledě. Z výsledku 0:3 se tým kouče Venery okleplal a vydřel nerozhodný výsledek. Asistence: Tomáš Divíšek, Jan Hruška.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 17. Hruška J. (Svoboda J.), 36. Dočekal (Čermák, Hořava), 59. Zohorna (Divíšek, Hruška) - 1. Lukeš (Hübl), 2. Trávníček (Martynek, Stříteský), 13. Kubát (Hübl, Lukeš), 64. Pšurný (Trávníček)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Bičánek (C), Švrček, Valach, Malec – Čermák, Divíšek, Hořava Miloslav – Svoboda Jakub, Hruška Jan, Zohorna Hynek – Dočekal, Petrovický, Holec – Erat, Koreis, Němec – Wasserbauer.
    HC VERVA Litvínov: Francouz – Posmyk, Kubát, Stříteský, Zeman, Kousalík, Holub, Brejčák, Gula – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček (C) – Frolík Martin, Černý, Pšurný – Jurčík, Rapáč, Kubinčák.

    Rozhodčí: Pavel Mikula, Roman Polák - Milan Jindra, Přemysl Skopal

    Diváci: 7200
    bahis siteleri