Ústí n/L – Beroun 4:2 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Jihlava – Most 7:1 (kon.)
Benátky n/J – Šumperk 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Písek 4:2 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 2:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 14.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Ale pozor. Královští lvi se ještě budou muset bránit. Na trestnou lavici míří Patrik Moskal.
     
    58:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že je rozhodnuto! Zdálo se, že Boleslav oslabení přečká, ale nakonec domácí udeřili! Hradec dokázal rozpohybovat obranu hostů, z čehož nakonec vznikla další branka. Vít Budínský křiznou přihrávkou našel volného MICHALA MIKESKU, kterému se podařilo procedit puk za záda Willa. Asistence: Vít Budínský, Petr Haluza.
     
    56:40
    Hradec mohl rozhodnout. Puk se odrazil přímo před Davida Švagrovského, kterému už zbývalo jen překonat Willa. Chtěl to udělat hezkým způsobem, přehodit hostujícího gólmana se mu nepodařilo. Následně chtěl napálit ze vzduchu puk do branky Tvrdík, netrefil jej!
     
    56:02
    A role si oba celky vymění. Martin Koudelka se provinil hákováním a dostává dvě minuty.
     
    53:07
    Michal Mikeska si půjde zchladit hlavu na trestnou lavici. Hradecký útočník dostává dvě minuty za držení hole, Mladá Boleslav má tak šanci vyrovnat.
     
    50:39
    Další velká příležitost Hradce! Před Petrem Haluzou se otevřel kus volného prostoru, hradecký útočník to chtěl vyřešit mazácky. Místo střelby volil rychlou kličku, ale jeden z hostujících hráčů natlačil Haluzu na Willa a místo puku skončil v brance domácí útočník.
     
    50:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 1098 diváků.
     
    48:58
    Před Josefem Jindrou se otevřela dálnice! Zmiňovaný hokejista měl přímo nalito v mezikruží, a tak prostě křápl do puku. Filip Luňák předvedl výborný zákrok lapačkou.
     
    45:40
    K exekuci se postavil pochopitelně Zdeněk Kubica, jak tomu pravidla říkají. Hradecký útočník si ale nepočínal dobře, forhendová střela mu nesedla podle představ.
     
    45:40
    Trestné střílení! Zdeněk Kubica ujel všem protihráčům, kteří se jej snažili zastavit, to se jim podařilo až za cenu faulu. Konkrétně Davidu Pojkarovi. Hradecký forvard sice zasáhl, rozhodčí však jasně ukazuje samostatný nájezd!
     
    43:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci panečku! Východočeši jdou opět do vedení! Vít Budínský projel do útočného pásma jako nůž máslem po pravé straně, přičemž následně skvostnou žabičkou přímo do jízdy našel PETRA HALUZA. Ten nekompromisně zavěsil z první pod víko Willovy klece! Asistence: Vít Budínský.
     
    42:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hodně kuriózní branka, která dostává Hradecké zpět do hry! MILAN VALÁŠEK jen tak nazdařbůh nahodil puk, ten směřoval úplně mimo branku, kam si pro něj jel Roman Will. Jenže! Hostující brankář do něj nepochopitelně šel vyrážečkou a černou pryž si srazil do branky! Hodně velký kiks, který by mohl Mladoboleslavské mrzet. Asistence: Jan Berger.
     
    35:16
    Teď to ale rozhodčí Davidu Vrbatovi všechno sečetl. Posílá ho na trestnou lavici, jelikož se boleslavský hráč provinil hákováním.
     
    33:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se však gólu dočkali hned vzápětí. Nutno dodat, že Mladá Boleslav si v útočné třetině zahrála šachy. Krásnou kombinací totiž dostala ze hry všechny domácí hráče. A když Bohunický našel RADIMA VRBATU, jenž zakončoval do prázdné klece, nebylo co řešit. Filip Luňák by se nyní musel roztrhnout, aby dokázal brance zabránit. Asistence: Lukáš Bohunický, Tomáš Nouza.
     
    33:00
    Tak teď jsme viděli dvě obrovské šance! Nejdříve Radim Vrbata ujel všem hradeckým hráčům, ale puk mu ujel z hokejky, a tak do prázdné branky zakončit nedokázal. Puku se hned ujal Zdeněk Kubica, který pádil na bleskurychle na druhou stranu. Ani hradecký forvard však svůj samostatný únik nedokázal přetavit v gól. Zakončení mezi betony mu nevyšlo, Roman Will perfektním zákrokem šanci zmařil.
     
    31:42
    Václav Čížek se provinil nedovoleným bráněním, Hradec se tak bude muset opět bránit. Hradecký bek dostává menší trest.
     
    30:50
    V hradeckém pásmu to teď pořádně hořelo. Mladá Boleslav málem udeřila. Nejprve střílel Radim Vrbata, poté Tomáš Jiránek. Oba hráči ale nedokázali prostřelit hradbu těl, kterou vystavili domácí. Luňák úspěšně zasáhl, ihned po něm i obránce Martin Vágner. Východočeši vše ustáli.
     
    28:02
    Lukáš Bohunický číhal v předbrankovém prostoru a následně se k němu odrazil puk. Tento hráč však trefil Filipa Luňáka pouze do masky!
     
    27:09
    Teď již ke zmiňovanému trestu. Vladimír Říha dostává dvě minuty za sekání, což oslabí domácí tým. Mladá Boleslav má k dispozici vůbec první přesilovou hru.
     
    27:09
    Radim Vrbata nabral rychlost a ujel všem svým strážcům. Následně se pokoušel o zakončení v podobě blafáku, ten ale nedotáhl do konce. Boleslavský útočník byl však při zakončení faulován a bude se vylučovat.
     
    23:42
    Druhé vyloučení a opět na straně Boleslavi. Jaroslav Kasík dostává dvě minuty za nedovolené bránění a půjde si tak posedět k trestoměřičům.
     
    20:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že v kabině Mladoboleslavských proběhla o přestávce nějaká bouřka. Hostům se tlak na domácí hráče vyplatil. Puk se dostal na pravou stranu, kde stál DAVID VRBATA a střelou zápěstím našel mezírku mezi rukou a tyčkou brankáře Filipa Luňáka. Ten už nestihl nikterak zasáhnout. Asistence: David Pojkar, Tomáš Nouza.
     
    17:40
    Branku ale paradoxně mohla vstřelit Mladá Boleslav! Jakub Kania chyboval na modré čáře, čehož využil exhradecký Martin Koudelka a pádil sám na Luňáka. Svého bývalého spoluhráče chtěl překonat bekhendovou kličkou, nedotáhl ji ale do zdárného konce.
     
    17:27
    Bude se poprvé vylučovat. Hradec bude hrát početní výhodu, na trestnou lavici totiž za držení protihráče míří Milan Toman.
     
    11:09
    Hradec mohl přidat další gól! O vzrušení se postarala čtvrtá pětka Hradeckých. Jan Berger jel dva na jednoho s Milanem Valáškem. Prvně jmenovaný to vzal sám na sebe a vypálil. Roman Will dokázal úspěšně zasáhnout!
     
    09:48
    David Vrbata už se na to zřejmě nemohl dívat, a tak chtěl vzít vše do svých rukou. Po pravé straně se pořádně rozjel, posléze se natlačil až do brankoviště, kde vystřelil. Puk ale do branky nešel.
     
    03:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi se dostávají do vedení! Úvodní gól padl jako blesk z čistého nebe! DAVID ROUPEC jen tak lehce nahodil na mladoboleslavskou branku, přičemž kotouč letěl chumlem hráčů. Roman Will měl naprosto zakrytý výhled, a tak na puk vůbec nereagoval, ten vcelku překvapivě doputoval až do sítě. Asistence: Petr Haluza.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 4. Roupec (Haluza), 43. Valášek (Berger), 44. Haluza (Budínský), 59. Mikeska (Budínský, Haluza) - 21. D. Vrbata (Pojkar, Nouza), 34. R. Vrbata (Bohunický, Nouza)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Čech) – Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner, Čížek, Čáp – Kubica, Brož, Říha – Budínský, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    BK Mladá Boleslav: Will (Sejpal) – Kasík, Pojkar, Němeček, Toman, Jindra, Šmach, Bohunický – Nouza, D. Vrbata, Mikulík – Kafka, Výborný, Pabiška – Loskot, Koudelka, Demel – Rys, R. Vrbata, Jiránek – Lenc. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Horák – Komárek, Krátký

    Diváci: 1098
    bahis siteleri