Litoměřice – Beroun 7:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 8:4 (kon.) | Havířov – Šumperk 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:4 (4:1, 2:2, 2:1)
HC Junior Mělník
Neděle 25.11.2012, 14:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    58:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové však nenechávají nic náhodě a definitivně pojišťují svoji výhru! Lukáš Brebera posunul puk na Tomáše Chlubnu, který poslal kotouč jen do Skřebského, od nějž se kotouč odrazil na hůl volného VLADA SZILVY, který se s ničím nepáral a rovnou narval puk do sítě! Asistence: Tomáš Chlubna a Lukáš Brebera.
     
    57:17
    Mělník právě vstřelil branku!
    Rebelové nyní ovšem zachybovali na pravém kruhu, kde se k volnému kus černé pryže zformované do tvaru kolečka dostal DAVID KRATOCHVÍL, který jej bez váhání poslal k bližší tyčce Hlávkovy branky! Bez asistence.
     
    56:43
    Domácí se budou muset bránit. Lukáš Žemlička (HBR) dostal dvě minuty za sekání.
     
    54:44
    David Šubrt se pohyby rameny do strany snažil vyprovokovat Milana Hlávku k předčasnému pohybu, ale ten se nedal a jeho nájezd bravurně vykryl a kotouč následně podržel na hrudi!
     
    54:44
    Nájezd Šubrta zlikvidoval skvěle Hlávka, jenž následně parádně vychytal i Ondřeje Pánka a podržel svůj tým! Ovšem sudí Hejduk nařizuje nájezd za faul na Šubrta!
     
    52:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jako hadr na holi nyní létal Daniel Skřebský, ale nakonec nedokázal odolat obrovskému tlaku domácích! Lukáš Žemlička se mezi kruhy dostal ke střele, kterou Skřebský dostal vyrážečkou za bránu, odkud naservíroval puk David Protivný zpět na hůl Žemličky, který však znovu trefil je parádního Skřebského, kterému následně zametl puk do šibenice DAVID PROTIVNÝ! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    51:28
    Erik Novák se zpoza brány protáhl až před ní a trefil jen Skřebského, kterého se následně snažil ještě dvakrát pokořit, ale hostující muž s maskou se nedal a parádně svůj tým podržel!
     
    50:46
    Jakub Smejkal se na levém kruhu dostal po velkých zmatcích ke střele, ale svůj pokus nasměroval jen těsně vedle brány nic netušícího Hlávky!
     
    43:24
    Dvacet vteřin pět na tři! Ondřej Pánek (MEL) dostal dvě minuty plus dvě za hru vysokou holí!
     
    41:44
    První zákrok si připsal Milan Hlávka, který podržel na hrudi střelu Říhy z kruhu, který jej následně dojel a sekl. Václav Říha (MEL) dostal následně od Hejduka dvě minuty.
     
    Rebelové mění do třetí třetiny gólmana! Mezi tři tyče se místo Jiřího Jirouta staví Milan Hlávka!
     
    39:38
    Domácí budou hrát přesilovku. Na trestnou lavici míří David Šubrt (MEL) za hákování.
     
    38:25
    Michal Hošek nahazoval od modré čáry puk na bránu, kde před Skřebským tečoval kotouč volný Lukáš Brebera, ale hostující gólman bleskově vytáhl vyrážečku!
     
    37:38
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior však opět snižuje a v Kotlině to vypadá na ještě velmi zajímavý zápas! Chyby domácího obránce dokázal využít DAVID KRATOCHVÍL, který před brankou nic nevymýšlel a z blízkosti poslal puk razantně do sítě! Bez asistence.
     
    35:41
    Rušno bylo také před Jiroutem, ale Mělník se nedostal ke střele. Následně se však Rebelové dostali do útočné třetiny, kde rozebrali obranu soupeře a z levého kruhu zakončoval do poloprázdné brány Martin Jelínek, ale výborný betony vytáhl Skřebský!
     
    34:45
    Mezi kruhy přijal rychlou přihrávku Lukáš Žemlička, který rychle pálil na zadní tyč, ale o pár milimetříků ji minul! Velké štěstí pro hosty!
     
    32:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové znovu navyšují své vedení a s Mělníkem to vypadá špatně! Lukáš Brebera posunul po mantinelu kotouč na VÍTA KŘESŤANA, který na levém kruhu nevěděl co s pukem, a tak jej nahodil na bránu a kotouč obletěl Skřebského vyrážečku! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    30:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vrací úder a pátou brankou vrací na své hole třígólové vedení! Tomáš Chlubna poslal z pravého kruhu puk mezi kruhy, kde stál DAVID PROTIVNÝ, který zametl puk mezi betony gólmana do sítě! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    28:59
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior Mělník snižuje na rozdíl dvou gólů! Rebelové nevyužili šance a naopak Junior využil chyby domácích. Na levém rohu brankoviště dostal kotouč JAKUB SMEJKAL a zametl jej za Jiřího Jirouta! Asistence: Stanislav Šrámek.
     
    21:14
    Domácí budou hrát přesikovu. Jakub Bukolský (MEL) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují krátce před koncem první třetiny své vedení na 4:1! Domácí nahodili puk od modré čáry, Daniel Skřebský na poslední chvíli kotouč vykopl betonem před sebe a vznikla mela, po níž se asi ze třetí dorážky prosadil MARTIN JELÍNEK! Bez asistence.
     
    14:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí hokejisté se dostávají do dvougólového vedení! Vladimír Szilva udělal na brankovišti pořádný zmatek, když nejprve trefil jen Skřebského beton a z tlačenice se do odkryté klece trefil MARTIN JELÍNEK, který přehodil nataženého gólmana. Asistence: Vladimír Szilva.
     
    14:31
    Michal Hošek se na levém kruhu dostal ke střele, kterou mířil po zemi do odkrytého prostoru, ale netrefil bránu o milimetry.
     
    11:04
    Vít Křesťan sebral na obranné modré čáře kotouč, ale daleko nedojel, jelikož jej podrazil Richard Efler (MEL). Domácí z následné výhody nic nevytěžili.
     
    07:06
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior využívá přesilovou hru a snižuje na 2:1! Rebelové nechali na pravém kruhu dostatek prostoru pro DAVIDA ŠUBRTA, který sebral kotouč, prokličkoval se až před bránu, vytáhl si domácího gólmana na brankoviště, naznačil pohyb do strany, ale bleskově mu hrací gumu prohodil mezi nohama do sítě! Bez asistence.
     
    05:45
    Domácí budou hrát přesilovku. Vít Křesťan (HBR) dostal dvě minuty za faul loktem.
     
    04:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí rozjeli brankostroj! Mělník se nedokázal udržet v útočné třetině a Erik Novák uzmul kotouč, posunul jej na JANA KUBÁTA, který si projel až na levý kruh, odkud vypálil překvapivou střelu nad lapačku gólmana a puk skončil v síti! Asistence: Erik Novák.
     
    03:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové krátce po skončení přesilovky udeřili! Domácí hráči vyhráli vhazování a Lukáš Brebera se na pravém kruhu zbavil obránce, následně nahrál na levý roh brankoviště přesně do míst, kde čeká LUKÁŠ ŽEMLIČKA, který zamířil přesně k odkryté tyč! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    01:09
    Richard Efler (MEL) inkasoval dvě minuty za zdržování hry poté, co vyhodil kotouč do hlediště.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Žemlička (Brebera), 5. Kubát (E. Novák), 15. Jelínek (Szilva), 20. Jelínek, 31. Protivný (Chlubna), 33. Křesťan (Brebera), 53. Protivný (Žemlička), 59. Szilva (Chlubna, Brebrera) - 8. Šubrt, 29. Smejkal (Šrámek), 38. Kratochvíl, 58. Kratochvíl


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (41. Hlávka) - Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, E. Novák
    HC Junior Mělník: Skřebský - Vasilev, Bukolský, Šrámek, Pospíšil, Kratochvíl, Šubrt, Nikolov, Smejkal, Efler, Pánek, Říha, Heran, Novotný

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Lukáš Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri