Mladá Boleslav – Most 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 2:4 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 5:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Olomouc – Litoměřice 6:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (0:0, 1:0, 4:2)
Medvědi Beroun 1933
Středa 28.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Ještě jeden trest. Zdeněk Kubica dostává dvě minuty za podražení. Nic to už ale neřeší.
     
    58:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ještě jedna branka do berounské sítě. Petr Haluza mohl nejprve zkompletovat hattrick, jeho střelu ale ještě Kůdela zneškodnil. Tento hráč následně našel zcela volného VÍTA BUDÍNSKÉHO na druhé straně, kterému stačilo trefit poloodkrytou branku. Asistence: Petr Haluza.
     
    57:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    A troufám si tvrdit, že je definitivně rozhodnuto. PETR HALUZA si přebral puk na modré čáře a doslova začal kouzlit! Jinak se to popsat nedá. Udělal kličku dvěma hráčům a následně se dostal do předbrankového prostoru. Už už to vypadalo, že je ve velkém úhlu, avšak Haluza dokázal zakončit i z těžké pozice. Kůdela se marně natahoval, na tuto střelu neměl nárok. Asistence: Michal Mikeska, Vít Budínský.
     
    54:30
    Beroun právě vstřelil branku!
    Utkání se však ještě dramatizuje. Hosté se dotahují na rozdíl jedné branky. Daniel Krejčí nahodil puk před branku, kde jej nešťastně srazil David Roupec před TOMÁŠE DOLEŽALA. Posledně jmenovaný útočník na nic nečekal a z bezprostřední blízkosti napálil puk přímo do hradecké branky. Asistence: Daniel Krejčí.
     
    53:54
    Hostující lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    53:54
    Hosté si zahrají početní výhodu. Hradecký tým oslabí Milan Karlíček, který dostává dvě minuty za podražení.
     
    52:56
    Michal Tvrdík teď vystřihl dokonalou nahrávku na Víta Budínského. Ten stál úplně sám před hostujícím brankářem. Dlouhou dobu jej absolutně nenapadal. Hradecký útočník ale však dlouho váhal a Kůdelu propálit nedokázal!
     
    50:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Východočeši vedou již o dvě branky. Michal Mikeska si vyjel z pravé strany a prezentoval se kličkou, kterou se dostal až do před Kůdelu. Puk se pak podivně odrazil do míst, kde se nacházel PETR HALUZA. Druhému jmenovanému už stačilo pouze dorazit kotouč do poloodkryté svatyně. Asistence: Michal Mikeska.
     
    49:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 760 diváků.
     
    46:21
    David Roupec nahodil od modré čáry, puk ale ještě změnil směr po lehké teči v předbrankovém prostoru. Hradeckým stadionem se rozléhal zvuk břevna!
     
    45:37
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědům se podařilo snížit na rozdíl jediné branky! Jiří Jebavý vytáhl ze svého repertoáru výtečnou přihrávku, kterou přes dvě čáry našel najíždějícího JAKUBA STROMKA. Ten ujížděl od modré čáry na Jakuba Čecha a střelou pod víko do pravého rohu rozjásal berounskou lavičku. Domácí gólman již nestihl zareagovat. Asistence: Jiří Jebavý.
     
    41:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Patrik Moskal postupoval na hostujícího brankáře, moment ke střele ale prováhal. Nakonec to ale ještě zkusil, puk se posléze podivně odrazil do brankoviště, přičemž byl Kůdela úplně mimo. Volně povalující se kotouč se snažil dorazit Michal Tvrdík, ale jeho hokejka byla zablokována. Berounští už však nedokázali zabránit dorážce MARTINA VÁGNERA, který přijížděl od modré čáry. Ten pohotově dopravil puk do sítě. Asistence: Michal Tvrdík, Patrik Moskal.
     
    39:21
    Na trestnou lavici tedy míří Petr Přindiš, jenž dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Podaří se Hradeckým přidat další gól?
     
    39:21
    No vida! Málem se ještě skóre měnilo. Petr Haluza hledal najíždějícího Davida Roupce, který ale netrefil puk z první. Hosté faulovali, bude se vylučovat.
     
    37:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a přece jenom se diváci dočkali brankového příspěvku! Martin Šagát posunul černou pryž na MICHALA TVRDÍKA, který udělal jeden oblouček, popojel si na střed a precizní střelou zápěstím rozvlnil berounskou síť. Hostující Hynek Kůdela si na puk ještě sáhl lapačkou, chytit jej ale už nedokázal. Asistence: Martin Šagát, Martin Vágner.
     
    36:45
    David Videlka dostává dvě minuty za hákování. Hradec má tedy k dispozici další početní výhodu, probudí se v ní značně zamklé domácí publikum?
     
    33:55
    Luděk Brož se ocitl v předbrankovém prostoru, kam také dostal puk. Jeho střela z první skončila na betonu Kůdely.
     
    31:06
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za hosty je vyloučen Zbyněk Hrdel, provinil se držením protihráče.
     
    30:02
    David Švagrovský oslabí svůj tým. Exberounský hokejista dostává dvě minuty za hákování.
     
    29:24
    Hradečtí jeli tři na dva! Martin Šagát nechal puk do tandemu Michalu Tvrdíkovi, který si ještě stihl udělat kličku a posléze ze středu hřiště vystřelit. Jeho pokus jen o kousek minul berounskou svatyni!
     
    26:59
    Beroun bude mít k dispozici zkrácenou dvojnásobnou početní převahu. Kapitán Martin Vágner dostává půjde na trestnou lavici za vražení na hrazení.
     
    25:29
    Hradec bude hrát ve čtyřech. Vyloučen je Václav Čížek, jenž dostává menší trest za podražení.
     
    25:03
    Martin Šagát se dostal s pukem do rohu pásma, neváhal ani sekundu a z otočky poslal intuitivně kotouč do mezikruží. Tam najížděl z druhé vlny Jiří Hendrich, který stál tváří v tvář Kůdelovi. Obránce Hradeckých se do zakončení nedostává moc často, volil bekhendovou kličku, ale nedotáhl ji do zdárného konce!
     
    19:18
    A hosté se provinili ještě jedním nedovoleným zákrokem. Královští lvi tak mají k dispozici dvojnásobnou početní výhodu. K trestoměřičům míří Jiří Jebavý za sekání, druhým vyloučeným je Zbyněk Hrdel, který je vyloučen za pád pod nohy.
     
    19:05
    Zrovna při návratu hradeckého hráče na hrací plochu ujížděl Švagrovský s Kubicou do přečíslení. Prvně jmenovaný hledal Zdeňka Kubicu v plné rychlosti, ten byl v klíčové fázi faulován.
     
    17:05
    Bude se vylučovat. Paradoxně jde na trestnou lavici Šimon Macháň, ten dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    13:30
    A teď již k avizovaném trestu. Za katr dnes již podruhé míří Tomáš Polák, tentokrát dostává dvě minuty za podražení.
     
    13:20
    Při signalizovaném trestu měl Hradec obrovskou šanci! Před brankou hostů se zjevili rovnou tři hradečtí hokejisté, přičemž se ke střele dostal Martin Vágner. Mířil ale jen doprostřed brány!
     
    11:05
    Početní výhodu si zahraje i Beroun. Na trestnou lavici míří Václav Čížek, jenž dostává dvě minuty za držení.
     
    02:56
    Východočeši si zahrají početní výhodu. Tomáš Polák si půjde zchladit hlavu na trestnou lavici za pád pod nohy.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 38. Tvrdík (Šagát, Vágner), 42. Vágner (Tvrdík, Moskal), 51. Haluza (Mikeska), 58. Haluza (Mikeska, Budínský), 59. Budínský (Haluza) - 46. Stromko (Jebavý), 55. Doležal (Krejčí)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Kania, Čížek, Vágner, Karlíček, Chmelíř, Čáp, Hendrich – Budínský, Mikeska, Haluza – Šagát, Tvrdík, Moskal – Švagrovský, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Kubica. Trenér: Martin Hosták.
    Medvědi Beroun 1933: Kůdela (Mastík) – Krejčí, Kaláb, Přindiš, Jebavý, Beneš, Malý, Ruprecht, Knesl – Klhůfek, Doležal, Havel – Hrdel, Stromko, Plichta – Videlka, Trojan, Polák – Čurda, Hošťálek, Kadlec. Trenér: Aleš Totter.

    Rozhodčí: Přikryl – Kašík, Wesley

    Diváci: 760
    bahis siteleri