Francie – Rakousko 1:3 (kon.) | Slovensko – Česko 5:1 (kon.)
konec
Slovensko
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Česko
sk Pátek 14.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine jasnú iniciatívu v hre prebrali slovenské hráčky, ktoré ju vyhrali v pomere 3:0. Najskôr sa v 49. minúte gólovo presadila Jurčová, v 51. minúte pridala štvrtý úspešný zásah Slovenska Herichová a napokon v 60. minúte upravila na konečných 5:1 do prázdnej brány Ihnaťová! Skvelý výkon nám predviedla najmä gólmanka Tomčíková, ktorá výrazne podržala domáci tím.

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - za Slovensko Anna Dzurňáková a za Česko gólmanka Kateřina Bečevová.

    Dovidenia pri záverečnom hracom dni Turnaja štyroch krajín v Poprade. Od 13:30 Vám prinesieme zápas Česka proti Francúzsku a od 17:00 sa naše reprezentantky stretnú s výberom Rakúska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:11:04)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky sa napokon presadzujú aj gólom do prázdnej brány. Ten nám strelou od modrej čiary v páde predviedla VIKTÓRIA IHNAŤOVÁ, ktorej v ceste nestálo už nič, len prázdna brána. Asistenciu si pripisuje Miroslava Plencnerová.
     
    59:54
    Češky hrajú v šestici! Bečevová ostáva na striedačke!
     
    59:49
    V závere si Češky zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Kapustová.
     
    59:30
    Po nepresných prihrávkach na českej strane sa k puku dostali Slovenky, no tým sa zatiaľ veľmi nedarí. Takticky zdržiavajú hru a získavajú čas.
     
    58:55
    Češky hrajú už v plnom počte, no na vyrovnanie majú už príliš málo času. Podľa všetkého je o tomto zápase už definitívne rozhodnuté.
     
    58:15
    Slovenské hráčky hrajú v početnej výhode, no zatiaľ im zakončenia veľmi nevychádzajú. Avšak nemajú čo stratiť. Do konca zápasu ostávajú len necelé dve minúty.
     
    57:33
    Pekné zakončenie od modrej čiary nám tentokrát predviedla Balášová, no gólmanka Bečevová puk videla a úspešne zasiahla svojou hruďou.
     
    57:10
    Slovenské hráčky sa ihneď usadili v útočnom pásme, kde sa snažia prihrávkovo kombinovať. To sa im zatiaľ darí, no domáce tribúny si pýtajú ešte jeden gól.
     
    56:54
    Slovenky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Češka Melicheríková.
     
    56:13
    Po peknej prihrávke od Výtiskovej sa k puku dostala Horálková, no tá napokon z ľavej strany neprekonala Tomčíkovú. Tá opäť oprášila svoju lapačku.
     
    55:37
    Slovenky sa dobre bránia aj v tejto početnej nevýhode. Svoje súperky dobre attackujú už v strednom pásme, čo im dáva veľký priestor na rozohrávku.
     
    55:13
    Simona Studentová nám predviedla tvrdé zakončenie spoza ľavého kruhu, no aj jej strelu gólmanka Tomčíková skrotila svojou lapačkou. Začína sa presilová hra českého tímu, ktorá bude trvať niečo vyše minúty.
     
    54:45
    Slovenské hráčky sa zatiaľ veľmi dore bránia aj v trojici. Ich súperky nám predvádzajú len veľmi ležerné prihrávkové kombinácie, ktoré končia na slovenských hokejkách.
     
    54:15
    Češky budú hrať v početnej výhode štyri na tri. Na trestnú lavicu za hákovanie si odchádza sadnúť Barbora Kežmarská.
     
    53:59
    Oba tímy nám momentálne predvádzajú veľmi vyrovnaný výkon v hre štyroch na štyroch. Pri puku sú momentálne Slovenky, ktoré získavajú cenné sekundy.
     
    53:13
    Češky hrali v plnom počte, no následne sa sily opäť vyrovnajú. Na trestnú lavicu Česka si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Horálková.
     
    53:02
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Slovenka Lalíková.
     
    52:57
    Kapustová nám predviedla tvrdú delovku z pravej strany, po ktorej sa snažila dorážať Sroková, no to sa jej nepodarilo. Bečevová puk stečvala do bezpečia.

    Branky a nahrávky: 9. Džurňáková (Jurčová, Kežmarská), 29. Karafiátová (Lalíková, Sroková), 49. Jurčová (Džurňáková, Herichová), 51. Herichová (Džurňáková), 60. Ihnaťová (Plencnerová) - 14. Studentová (Kaplanová)


    Slovensko: Tomčíková (Kiapešová) - Kežmarská, Brémová - Lalíková, Karafiátová - Balášová, Turcsányiová - Ráková - Herichová, Dzurňáková, Jurčová - Kapustová ("C"), Sroková, Gápová - Bednárová, Ihnaťová, Plencnerová - Krajňáková.
    Česko: Bečevová (Hladíková) - Flachsová, Horálková - Kubátová, Výtisková - Hudečková, Černá - Fialová - Studentová, Holešová, Kaplanová - Tomigová, M. Nováková, Nárožná - L. Nováková, Melicheríková, Mastná.

    Rozhodčí: Nikoleta Celarová - Michaela Kúdeľová, Magdaléna Čerhitová

    Diváci: 385
    bahis siteleri