Žilina – Martin 6:5 (kon.) | Nitra – Skalica 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:3 (po s.n.) | Piešťany – Poprad 2:0 (kon.)
konec
HK Nitra
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HK Skalica
sk Pátek 28.12.2012, 17:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V úvode tretej tretiny boli aktívnejšími domáci hráči, no napokon sa ich nočnou morou stal gólman Miroslav Lipovský, ktorý si vychytal čisté konto v druhej a aj tretej tretine. Po príchode na Záhorie si tak skalický gólman môže užívať oslavnú nôtu. Nitrania sa síce snažili, no nepodarilo sa im skórovať ani v početnej výhode o dvoch hráčov v závere stretnutia. Naopak z ojedinelej gólovej šance skóroval Žigmund Pálffy, ktorý s prehľadom prekonal Mareka Laca. Skaličania si tak domov vezú dôležité tri body a skóre +3.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Tipsport extraligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:09:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Dobré zakončenie z pravého kruhu nám predviedol Rais, no gólman Lipovský opäť oprášil svoje betóny a veľmi dobre puk vyrazil do bezpečia.
     
    59:22
    Skaličania hrajú už v štyroch hráčoch a momentálne sa veľmi dobre bránia. Nitrania nám predvádzajú len veľmi ležerný výkon, ktorý sa od nich neočakával.
     
    58:52
    König nám predviedol dobré zakončenie spoza pravého kruhu, no gólman Lipovský bol v strehu a puk vyrazil do bezpečia. Následne sa Skaličania oslobodzujú.
     
    58:20
    Jarmo Jokila nám predviedol dobrú prácu za skalickou bránou, no vzápätí jeho nepresnú prihrávku vyhodil do stredného pásma pozorný Jankovič.
     
    57:59
    Nitrania majú k dispozícii početnú výhodu o dvoch hráčov. Na dve minúty za podrazenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Marcel Holovič.
     
    57:35
    Sloboda nám predviedol dobré zakončenie z pravej strany, no gólman Laco bol v strehu a úspešne zasiahol svojou pozornou vyrážačkou.
     
    56:59
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Skaličan Miroslav Šátek.
     
    56:12
    Mašlonka dobre unikol po centrálnej časti a následne chcel prihrávať backhandom na Tománka, no to sa mu nepodarilo. Puk ukrýva gólman Lipovský.
     
    55:45
    Domáci hokejisti sa snažia forčekingom eliminovať skalické šance, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Skaličania sú v strehu a forčeking ich nerozhadzuje.
     
    55:02
    Nitrania sa dokázali v tejto početnej nevýhode ubrániť. Následne sú však pri puku stále Skaličania, ktorí však čelia nitrianským nepresnostiam.
     
    54:48
    Dobrú strelu švihom z pravej strany nám predviedol Barák, no gólman Laco zasahovať nemusel. Obranca Nádašdi puk zblokoval na zadný mantinel.
     
    54:12
    Konečný udržal puk v útočnom pásme, no momentálne sa mu veľmi nedarí. S pukom kľučkuje na modrej čiare a pravdepodobne sa ocitol už v strednom pásme.
     
    53:59
    Bobček nám predviedol dobrú strelu príklepom z ľavej strany, no gólman Laco sa nenechal zahanbiť a puk ukryl vo svojej pozornej lapačke.
     
    53:15
    Nitrania sa zatiaľ veľmi dobre bránia, no Skaličania nemajú čo stratiť, a tak sa do útoku veľmi neponáhľajú a dobrými prihrávkami získavajú potrebný čas.
     
    52:53
    Skaličania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za seknutie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Trefný.
     
    52:25
    Kadura nám predviedol veľmi dobrý obetavý zákrok, ktorým znemožnil v prečíslení šancu Konečného, ktorý by sa dostal do vyloženej gólovej šance, no následne zakončoval len veľmi nepresne.
     
    51:58
    Nitrania sú opäť mirne otrasení. Dobré zakončenie z pravej strany nám predviedol Kmeč, no gólman Lipovský jeho strelecký pokus úspešne skrotil svojími betónmi.
     
    51:18
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa dlho neobjavili v útoku, no napokon sa z ojedinelej gólovej šance presadili. Po skvelej prihrávke od Školiaka sa k puku dostal nebránený ŽIGMUND PÁLFFY, ktorý bezchybným švihom prekonal bezmocného gólmana Laca, ktorému puk prepadol okolo lapačky. Asistencie si pripisujú hráči René Školiak a Martin Vyrúbalík.

    Branky a nahrávky: 15. Pupák (Trefný) - 2. Holovič (Školiak, Vyrúbalík), 37. Kutálek (Bobček), 39. Školiak (Šátek, Vyrúbalík), 52. Pálffy (Školiak, Vyrúbalík)


    HK Nitra: Laco (Kusý) - Ordzovenský, Rais - Nádašdi, König - Kuzma, Vosátko - Trefný, Árvay - Segľa, Jokila, Podstavek - Mašlonka, Stümpel, Tománek - Bene, Piatak, Pupák - Kmeč, Hrnka, Kadura.
    HK Skalica: Lipovský (Trenčan) - Vyrúbalík, Jankovič - Gula, Bobček - Barán, Jaborník - Mikéska, Gabriš - Pálffy, Školiak, Šátek - Lažo, Stieler, Sloboda - Kutálek, Holovič, Konečný - Jurík, Bezúch, Klejna.

    Rozhodčí: Lokšík - M. Valach, P. Tvrdoň

    Diváci: 3600
    bahis siteleri