Žilina – Martin 6:5 (kon.) | Nitra – Skalica 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:3 (po s.n.) | Piešťany – Poprad 2:0 (kon.)
konec
HK Nitra
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HK Skalica
sk Pátek 28.12.2012, 17:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:59
    Nitrania majú k dispozícii početnú výhodu o dvoch hráčov. Na dve minúty za podrazenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Marcel Holovič.
     
    56:59
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Skaličan Miroslav Šátek.
     
    52:53
    Skaličania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za seknutie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Trefný.
     
    51:18
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa dlho neobjavili v útoku, no napokon sa z ojedinelej gólovej šance presadili. Po skvelej prihrávke od Školiaka sa k puku dostal nebránený ŽIGMUND PÁLFFY, ktorý bezchybným švihom prekonal bezmocného gólmana Laca, ktorému puk prepadol okolo lapačky. Asistencie si pripisujú hráči René Školiak a Martin Vyrúbalík.
     
    50:15
    Gólman Lipovský sa opäť musel poriadne obracať! Kmeč sa dostal k puku, no napokon nedokázal prekonať skalického gólmana, ktorý puk s ťažkosťami, ale predsa vyrazil.
     
    46:02
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza sadnúť Konečný, ktorý nám predviedol nekompromisné napadnutie.
     
    44:50
    Do dobrej gólovej šance sa dostal Bene, ktorý korčuľoval pred skalickú bránu osamotený, no gólman Lipovský nám predviedol ďalší dobrý zákrok svojími betónmi.
     
    38:39
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa dostávajú do dvogólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Šáteka sa do úniku po ľavom krídle dostal RENÉ ŠKOLIAK, ktorý si obhodil Königa a následne švihom umiestnil puk popri hlave nitrianskeho gólmana do nitrianskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Michal Šátek a Martin Vyrúbalík.
     
    36:24
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa opäť dostávajú do vedenia! Nitriansky obranca König nám predviedol poriadne zaváhanie a k zakončeniu z pravej strany pustil TIBORA KUTÁLEKA! Ten svojou delovkou prekonal betóny gólmana Mareka Laca. Pod tento gól sa však podpísal najmä Bobček, ktorý nám predviedol famóznu prihrávku na útočnú modrú čiaru. Asistenciu si pripisuje Igor Bobček.
     
    35:59
    Holovič sa dostal do skvelej gólovej šance a Skaličania boli v prečíslení, no nepodarilo sa im vsietiť gól. Obetavý Nádašdi puk vypichol a poslal ho do stredného pásma.
     
    31:59
    Lipovský nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát zneškodnil Jarma Jokilu, ktorý bezchybne zneškodnil skalickú obranu. Jokila to skúšal backhandovým blafákom, no gólman Skalice zakročil lapačkou.
     
    27:58
    Lipovský nám predviedol ďalší fantastický zákrok! Tentokrát výborne zneškodnil strelu švihom z pravej strany od Stümpela! Puk zachytil lapačkovým semafórom!
     
    26:51
    Lipovský nám predviedol fantastický zákrok! Segľa sa dostal do samostatného nájazdu! Následne si však urobil sťahovačku na ľavú stranu a prihrával na Kmeča, no skalický gólman puk úspešne zachytil.
     
    25:36
    Gólman Lipovský nám predviedol skvelý zákrok! Stümpel nebezpečne dobiedzal pred skalickou bránou, no napokon ani nadvakrát nedokázal prekonať skalického gólmana.
     
    24:38
    Skaličania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou si odchádza sadnúť domáci Albín Podstavek.
     
    23:20
    Do nebezpečnej gólovej šance sa tentokrát dostal Hrnka, no ten nedokázal z medzikružia prekonať gólmana Lipovského. Skaličan zasiahol svojou vyrážačkou.
     
    14:52
    Do ďalšej skvelej palebnej pozície sa dostal Mašlonka, no gólman Lipovský bol v strehu a puk veľmi dobre zachytil svojou pozornou vyrážačkou!
     
    14:07
    Nitra dala gól!
    Domácim sa podarilo vyrovnať. Veľmi nepresné vyhodenie od Kutáleka zachytil Trefný! Ten bleskovo prihral na MIROSLAVA PUPÁKA, ktorý nezaváhal a nekompromisným švihom prekonáva bezmocného Lipovského. Asistenciu si pripisuje Radovan Trefný.
     
    12:15
    Kutálek nám predviedol skvelý defenzívny zákrok! Ním skvele odstavil zakončujúceho Stümpela, ktorý sa snažil backhandovo presadiť z ľavej strany.
     
    10:35
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hrubosť si na trestnú lavicu odchádza sadnúť skalický obranca Igor Bobček.
     
    05:52
    Rastislav Konečný sa dostal do samostatného nájazdu, no gólman Laco nám predviedol fantastické presunutie a následný skvelý zákrok, keď betónmi nepustil puk do svojej brány!
     
    01:58
    Skalica dala gól!
    Skaličanom sa podarilo využiť presilovú hru! Po skvelej strele spoza pravého kruhu od Školiaka sa k teču dostal MARCEL HOLOVIČ, ktorý svojím doťuknutím puku nedal šancu gólmanovi Lacovi. Asistencie si pripisujú hráči René Školiak a Martin Vyrúbalík.
     
    00:42
    Skaličania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu sadne Jarmo Jokila.

    Branky a nahrávky: 15. Pupák (Trefný) - 2. Holovič (Školiak, Vyrúbalík), 37. Kutálek (Bobček), 39. Školiak (Šátek, Vyrúbalík), 52. Pálffy (Školiak, Vyrúbalík)


    HK Nitra: Laco (Kusý) - Ordzovenský, Rais - Nádašdi, König - Kuzma, Vosátko - Trefný, Árvay - Segľa, Jokila, Podstavek - Mašlonka, Stümpel, Tománek - Bene, Piatak, Pupák - Kmeč, Hrnka, Kadura.
    HK Skalica: Lipovský (Trenčan) - Vyrúbalík, Jankovič - Gula, Bobček - Barán, Jaborník - Mikéska, Gabriš - Pálffy, Školiak, Šátek - Lažo, Stieler, Sloboda - Kutálek, Holovič, Konečný - Jurík, Bezúch, Klejna.

    Rozhodčí: Lokšík - M. Valach, P. Tvrdoň

    Diváci: 3600
    bahis siteleri