Žilina – Martin 6:5 (kon.) | Nitra – Skalica 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:3 (po s.n.) | Piešťany – Poprad 2:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 28.12.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    46:12
    Trenčín dal gól!
    Dvanásť sekúnd potrebovali Trenčania na využitie presilovej hry. Marosz to vzal všetko na seba, prešiel hladko s pukom na hokejke obranou Zvolena, nádherne ho naservíroval na hokejku JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý ho bez problémov posiela do siete. Asistencie: Rostislav Marosz, Ján Pardavý.
     
    17:26
    Trenčín dal gól!
    Trenčania využili presilovku a gól si za priebeh prvej časti hry aj zaslúžili, ale takýto spôsob je pre Zvolen vcelku krutý. ANTON POZNÍK napriahol od modrej čiary takú bombu, že ta trafila Petra Hraška do hlavy a od jeho prilby sa puk odrazil do siete.Bez asistencie.
     
    08:55
    Zvolen dal gól!
    Za chyby sa platí a Trenčania sú opäť v tom istom. Začnú veľmi dobre, svoje šance nepremenia, následne chybujú a inkasujú. Jeden z obrancov Dukly rozohrával puk spoza bránky tak nepresne, že ho poslal na hokejky Ďalogu, ten ešte posunul puk na TOMÁŠA MÉRYHO, ktorý bekendom otvára skóre duelu. Asistencia: Marek Ďaloga.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 18. Pozník, 47. Gašparovič (Marosz, Pardavý) - 9. Méry (Ďaloga)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Imrich, Koma, Lintner, Pozník, T.Bokroš, Bednár, Broska, Vizváry – Gašparovič, Marosz, Pardavý – Tybor, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, T. Klíma, Filo – Mikula, Nemček, Jakúbek.
    HKM Zvolen: Šimko – M. Juraško, Hraško, Mucha, Ťavoda, M. Výborný, Pokovič, Čanky, Pichnarčík – Podkonický, Brabenec, P. Zuzin – Michal Chovan, L. Jurík, Puliš – Sikela, M. Jurík, Škvaridlo – M. Ďaloga, Ľ. Zuzin, Méry.
    bahis siteleri