Žilina – Martin 6:5 (kon.) | Nitra – Skalica 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:3 (po s.n.) | Piešťany – Poprad 2:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 28.12.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:59
    Ešte závar pred Kristínom, hostia majú ruky hore, ale gól zrejme nedosiahli.
     
    58:33
    Sojčík volil strelu, veď ako inak na takomto ľade Šimko ale vyrážačkou vyráža puk.
     
    58:33
    Sojčíkov perfektný šprint dopredu, zozadu bol faulovaný a odpískané je trestné strieľanie !
     
    56:17
    Dukla v pätici, ale veľkú šancu Zvolena spálil teraz Tomáš Škvaridlo, ktorého vychytal v dobrej chvíli vynikajúci Kristín.
     
    54:08
    Dukla, Lelkeš, 2 min. podrazenie. Zbytočný útočný faul Lelkeša, Trenčania sa budú musieť brániť.
     
    51:35
    Tybor chcel vyvážať puk spoza brankára, ale nejako mu to nevyšlo a hneď ho obkľúčili dvaja hráči Zvolena, z ktorých zakončoval jeden bekendom, ale Kristín zasiahol svojím betónom.
     
    50:51
    HKM, L. Jurík 2 min. hákovanie. Obrovský závar pred Šimkom, hostia si museli pomôcť faulom.
     
    46:12
    Trenčín dal gól!
    Dvanásť sekúnd potrebovali Trenčania na využitie presilovej hry. Marosz to vzal všetko na seba, prešiel hladko s pukom na hokejke obranou Zvolena, nádherne ho naservíroval na hokejku JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý ho bez problémov posiela do siete. Asistencie: Rostislav Marosz, Ján Pardavý.
     
    46:00
    HKM, M. Jurík 2 min, hákovanie.
     
    42:10
    Neskutočná šanca Martina Výborného ! Ten sa ocitol sám pred prázdnou bránkou, Kristín ležal na ľade prekonaný a obranca HKM netrafil úplne prádznu bránku !
     
    35:21
    Krušné chvíle pred Kristínom, ktorý už bol prekonaný, ale výborne ho zastúpil Filo pred Lukášom Juríkom !
     
    27:46
    Baluška začína robiž zo zápasu niečo mimohokejové, a to v súvislosti s trestami na oboch stranách. Dukla, Sojčík, nedovolená hra s vysokou hokejkou na 4 minúty.
     
    26:57
    Dukla, Koma, 2 min. krosček.
     
    26:23
    Ďaloga v dobrej šanci sám pred Kristínom sa snažil ešte brankára Dukla o obhodenie a zakončenie do prázdnej bránky, ale tento zámer mu nevyšiel a v stopercetnej šanci zaváhal.
     
    25:01
    Následne vzniklo po chybe Zvolena prečíslenie 2 proti 1, v ktorom sa Lelkeš rozhodol strieľať, ale Šimko jeho pokus letiaci do stredu bránky vyrazil.
     
    20:40
    HKM, Mucha, 2 min. faul kolenom.
     
    18:40
    Strela od modrej čiary od Imricha teraz trafila do hlavy Ťavodu. ten momente spadol na ľad a domáci sekundu na to dali gól. Medzitým však Baluška pískol do píšťalky a hru prerušil. Gól tak nemôže platiť, Ťavoda je v poriadku.
     
    17:26
    Trenčín dal gól!
    Trenčania využili presilovku a gól si za priebeh prvej časti hry aj zaslúžili, ale takýto spôsob je pre Zvolen vcelku krutý. ANTON POZNÍK napriahol od modrej čiary takú bombu, že ta trafila Petra Hraška do hlavy a od jeho prilby sa puk odrazil do siete.Bez asistencie.
     
    16:06
    HKM, Výborný, 2 min. nedovolené bránenie.
     
    12:57
    Strelu od modrej sklepol Imrich len na hokejku protihráča a hostia sa dostali do veľmi dobrej gólovej šance, ktorú Kristín so šťastím zneškodnil.
     
    12:05
    Gól napokon nebol dosiahnutý !
     
    12:05
    Výborný prienik Rostislava Marosza po ľavom krídle, Zvolenčania ho pustili až pred Šimka, ktorý teraz chytal puk po Maroszovom zakončení nevedno či pred bránkovou čiarou, ale za ňou. Hlavný rozhodca sa radíi s viedorozhodcom.
     
    08:55
    Zvolen dal gól!
    Za chyby sa platí a Trenčania sú opäť v tom istom. Začnú veľmi dobre, svoje šance nepremenia, následne chybujú a inkasujú. Jeden z obrancov Dukly rozohrával puk spoza bránky tak nepresne, že ho poslal na hokejky Ďalogu, ten ešte posunul puk na TOMÁŠA MÉRYHO, ktorý bekendom otvára skóre duelu. Asistencia: Marek Ďaloga.
     
    01:55
    HKM, Výborný, 2 min. držanie. Tomáš Klíma si svojou aktivitou vypýtal faul, Dukla začala s chuťou.
     
    00:55
    A Lelkeš zatvára veľký tlak Dukly tyčkou ! Tybor si nakorčuľoval pred bránku, Šimko vyrazil puk len pred Sojčíka, ktorý posúval Lelkešovi a ten puk po prehodení na bekend posiela len do tyčky !

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 18. Pozník, 47. Gašparovič (Marosz, Pardavý) - 9. Méry (Ďaloga)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Imrich, Koma, Lintner, Pozník, T.Bokroš, Bednár, Broska, Vizváry – Gašparovič, Marosz, Pardavý – Tybor, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, T. Klíma, Filo – Mikula, Nemček, Jakúbek.
    HKM Zvolen: Šimko – M. Juraško, Hraško, Mucha, Ťavoda, M. Výborný, Pokovič, Čanky, Pichnarčík – Podkonický, Brabenec, P. Zuzin – Michal Chovan, L. Jurík, Puliš – Sikela, M. Jurík, Škvaridlo – M. Ďaloga, Ľ. Zuzin, Méry.
    bahis siteleri