Slavia – Sparta 4:3 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 7:0 (kon.) | Třinec – Motor ČB 6:3 (kon.)
Zlín – Kladno 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 5:2 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:5 (2:3, 0:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Neděle 30.12.2012, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Střelu Davida Růžičky stačil Sedláček vyrazit, ale pouze před nekrytého JIŘÍHO TLUSTÉHO. Kladenský útočník neměl problém puk poslat z dobré pozice do odkryté části branky. Je to už druhá trefa tohoto útočníka v zápase. Asistence: David Růžička.
     
    25:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři odskakují na rozdíl dvou branek. Nahození Růžičky se odrazilo před DAVIDA KUCHEJDU a Sedláček kapituluje počtvrté. Asistence: David Růžička, Jaromír Jágr.
     
    9:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    PAVEL KUBIŠ se prohnal kolem levého mantinelu a střelou mezi betony překonává Cikánka. Kladenský brankář si zatím puk moc neosahal a podruhé inkasuje. Zlínští tak stahují ztrátu na rozdíl jediné branky. Asistence: Jaroslav Balaštík.
     
    6:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladnu tam dnes opravdu spadne vše do čeho plácne. JAN HLAVÁČ překonal Sedláčka asi ze třetí dorážky mezi jeho betony. Asistoval dnes opět Jaromír Jágr, který si už připsal na své konto tři asistence.
     
    4:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Cikánek si ještě ani pořádně neosahal kotouč a už ho musí lovit ze své sítě. Vůbec první pořádnou zlínskou akci zakončoval střelou z voleje JAROSLAV BALAŠTÍK. Asistence: Pavel Kubiš, Petr Leška.
     
    4:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno dnes zažívá velice dobrý vstup do utkání. Jágr přihrál na modrou PETRU MACHOLDOVI a ten svoji přesnou střelou do šibenice nedal Sedláčkovi šanci. Asistence: Jaromír Jágr.
     
    0:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se dostávají vůbec z první šance do vedení. Jaromír Jágr tak dlouho držel kotouč na holi až si všiml JIŘÍHO TLUSTÉHO, který využil menší nepozornosti Sedláčka. Asistence: Jaromír Jágr.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 5. Balaštík (Kubiš, Leška), 10. Kubiš (Balaštík) - 1. Tlustý (Jágr), 5. Macholda (Jágr), 7. Hlaváč (Jágr), 26. Kuchejda (Růžička, Jágr), 44. Tlustý (Růžička)


    Berani Zlín: Sedláček - Hamrlík, Linhart, Řezníček, Zámorský, Tesařík, Kotvan, Šenkeřík, Valenta - Balaštík, Leška, Kubiš - Okál, Čajánek, Veselý - Honejsek, Holík, F. Čech - Fořt, Melenovský, Köhler.
    Rytíři Kladno: Cikánek - Macholda, Černošek, Procházka, Majeský, Doudera, Mocek, Drtil, Piskáček, Růžička - Melka, Obdržálek, Kuchejda, Kuchler, Eberle, Látal, Hlaváč, Dalecký, Jágr, Tlustý, Strnad.

    Rozhodčí: Homola, Polák - Pouzar, Bádal

    Diváci: 7000
    bahis siteleri