Čeljabinsk – Novosibirsk 2:3 (po s.n.) | Omsk – Mytišči 0:1 (kon.) | Barys – N.Novgorod 5:4 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 4:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 7:0 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Petrohrad – Lev 5:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 30.12.2012, 12:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Od modré propálil vše domácí Chabarov, který dostal přesný pas na modrou od svého kolegy v obraě Mišarina a přesnou ránou těsně nad ledem prostřeluje Kuzněcovova k jeho pravé tyčce, ovšem ještě došlo k teči, kterou měl nasvědomí DMITRIJ KAZIONOV. Asistence: Gergoj Mišarin, Jaroslav Chabarov
     
    43:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A další vynikající souhra domácího celku. Antipin nahodil před branku, odkud se kotouč dostal do pravého kruhu, kde Kulemin před brankou našel úplně volného SERGEJE MOZJAKINA, který dává již svůj čtvrtý gól v dnešním zápase. Asistence: Nikolaj Kulemin, Jevgenij Malkin.
     
    37:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    SERGEJ MOZJAKIN dostal koktouč před prázdnou branku, kam mu nahrál Kulemin po pasu Malkina. Domácí útočník tak střílí hattrick! A upravuje skóre zápasu v přesilové hře na pětigólový rozdíl. Asistence: Nikolaj Kulemin, Jevgenij Malkin.
     
    31:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale velkém tlaku již neodolal. Přesilovou hru pět na tři proměňuje VIKTOR ANTIPIN, který dorazil ránu svého spoluhráče Malkina z pravého kruhu. Asistence: Jevgenij Malkin, Nikolaj Kulemin.
     
    29:54
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Malkin zavezl kotouč do útočné třetiny a předložil kotouč pod sebe naslepo na najíždějícího SERGEJE MOZJAKINA, který z levého kruhu propálil přesouvajícího se Kuzněcovova. Asistence: Jevgenij Malkin, Sergej Gončar.
     
    24:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Fantastická samostatná akce domácího útočníka SERGEJE MOZJAKINA, který si obhodil Alexandra Loginovova a nechytatelnou ránou nad lapačku hostujícího brankáře Kuzněcovova posouvá svůj celek do dvoubrankového trháku. Nikolaj Kulemin.
     
    04:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A po další ráně se před brankou prosadil JEVGENIJ MALKIN, který dorazil ránu svého kolegy z mezikruží. Hra čtyři na čtyři vyšla lépe domácímu celku, který se ujímá vedení v zápase. Asistence: Sergej Mozjakin.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 5. Malkin (Mozjakin), 25. Mozjakin (Kulemin), 30. Mozjakin (Malkin, Gončar), 32. Antipin (Malkin, Kulemin), 38. Mozjakin (Kulemin, Malkin), 44. Mozjakin (Kulemin, Malkin), 54. Kazionov (Mišarin, Chabarov)


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Antipin, Mišarin, Gončar, Chabarov, Bondarev, Bernackij, Antonovskij - Kulemin, Malkin (C), Mozjakin - O'Reilly, Zuccarello, Platonov - Hodgman, Kazionov, Potěchin - Lisin, Zdunov, Jakubov.
    Amur Chabarovsk: Kuzněcov (Běrestněv) - Osipov, Poleščuk, Loginov V., Loginov A., Tulupov, Jaakola, Ožiganov - Tarasov (C), Lingren, Petružálek - Hytönen, Juňkov, Gusev - Korotkov, Šiškanov, Orlov - Fisenko, Lugin, Štěpanov - Smurov.

    Rozhodčí: Kiseljov, Tsyplakov - Michajevič, Něstěrov
    bahis siteleri