Košice – Nitra 5:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:0 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Skalica – Martin 7:1 (kon.) | Piešťany – Žilina 5:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 30.12.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:57
    Zvolen dal gól!
    ANDREJ PODKONICKÝ zakončoval do prázdnej bránky po spolupráci s Kamilom Brabencom - Zvolen vyhráva v tomto stretnutí ! Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    52:30
    Zvolen dal gól!
    Rytieri spod Pustého hradu využívajú presilovú hru naozaj neskutočne ! Jednoduchá prihrávka od modrej z hokejky Michala Chovana na voľného Škvaridla v ľavom kruhu končí gólovo ! TOMÁŠ ŠKVARIDLO totiž ihneď tečuje puk jemne do poloprázdnej bránky ! Asistencie: Michal Chovan, Martin Výborný.
     
    51:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia vyrovnávajú ! Marek Šimko bol už bezmocný - prihrávka z prava z hokejky Claytona Stonera k ľavej tyčke a následné zakončenie MICHALA HUDECA dáva hosťom ďalšie nádeje na víťazstvo ! Asistencie: Clayton Stoner, Michal Handzuš.
     
    39:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia to stihli ešte v presilovej hre - strela Češíka sa odrazila po teče pred bránku na hokejku, Matej Češík ešte stihol puk dokorčulovať a využiť dorážku, jeho dorážka sa neujala - následná ale už áno a to z hokejky PATRIKA LAMPERA. Asistencia: Matej Češík.
     
    27:00
    Zvolen dal gól!
    Clayton Stoner predviedol niečo neskutočné ! Peter Zuzin bol v pásme pri Slipčenkovej bránke za rozohrávky tochto Kanaďana, ten stratil puk asi meter pred vlastnou bránkou - PETER ZUZIN to využíva, dokorčuloval ho a prekonal Slipčenka strelou do ľavého kruhu. Bez asistencii.
     
    05:20
    Zvolen dal gól!
    Dlho sme čakali na zakončenie Zvolenčanov, tí sa presadili v presilovej hre po dlhých kombináciách, Ján Mucha od modrej prihráva na Škvaridla, ten jemným tečom predlžuje na LUKÁŠA JURÍKA pri bránke a on už iba doťukol do odkrytej bránky. Asaistencie: Tomáš Škvaridlo, Ján Mucha.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 6. L. (Škvaridlo, Mucha), 27. Zuzin Peter, 53. Škvaridlo (Chovan, Výborný), 60. Podkonický (Brabenec) - 40. Lamper (Češík), 52. Hudec (Stoner, Handzuš)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Hraško, Juraško (A), Ťavoda, Mucha, Pokovič, Výborný, Pichnarčík - Puliš, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Chovan - Zuzin Peter, Jurík Milan, Čanky - Méry, Zuzin Lubor, Ďaloga Martin - Síkela
    HC´ 05 Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Stoner, Richter, Bambúch (A), Kubka, Novajovský, Biro, Styk, Predajniansky - Hudec (C), Handzuš (A), Tyrell - Glass, Heizer, Sýkora Ján - Jankovič, Češík, Sýkora Juraj - Lamper, Zigo, Marcinek

    Rozhodčí: J.Konc - Rovenský, V.Snášel
    bahis siteleri