Finsko – Švýcarsko 5:4 (po s.n.) | Kanada – USA 2:1 (kon.) | Česko – Lotyšsko 4:2 (kon.)
Slovensko – Německo 2:1 (po pr.)
po s.n.
Finsko
5:4 (0:2, 2:0, 2:2)
Švýcarsko
Neděle 30.12.2012, 08:40 • Sport Palace, Ufa, Rusko • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    00:65
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A MARKUS GRANLUND jako první a zároveň poslední, dává svůj nájezd, když překonává Nyffelera pěknou kličkou do pravé strany a tím pádem rozhoduje o zisku bodu navíc pro Finsko! Asistence: bez asistence.
     
    58:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    MARKUS GRANLUND se prosazuje okamžitě po buly, kterou vyhrál Barkov, puk se dostává Armiovi, která se snaží střílet, ale přes hokejky bránících hráčů se nakonec puk dostává na pravou stranu právě ke Granlundovi, který zakončuje v pokleku! Asistence: Joel Armia.
     
    53:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finům se povedlo protlačit puk za záda výborně chytajícího Nyffelera, když se puk přes nohy bránícího Bertaggii dostává až k na pravé straně volnému TEUVO TERAVAINENOVI, který již neměl problém se zakončením do odkryté části branky. Asistence: Miikka Salomaki, Rasmus Ristolainen.
     
    51:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je z toho branka! Švýcarsko využívá přesilovou hru, když střílel od modré Bertschy, jeho střelu dokázal ještě Korpisalo vyrazit, ale na dorážku DARIA SIMIONEHO z brankoviště byl již krátký. Asistence: Christoph Bertschy, Sandro Zangger.
     
    41:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, Finové chybují v rozehrávce, puk na jejich modré získává ALESSIO BERTAGGIA, který si nabruslil více na levou stranu a z levého kruhu pro vhazování prostřeluje Korpisala! Asistence: bez asistence.
     
    30:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ovšem nakonec se právě TEUVO TERAVAINEN prosazuje, když si tentokrát sjel od modré čáry až mezi kruhy pro vhazování a střelou zápěstím překonává Nyffelera! Finové využívají přesilovou hru pět na tři. Asistence: Aleksander Barkov, Miikka Salomaki.
     
    25:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní to již MARKUSI GRANLUNDOVI vyšlo, překnou přízemní střelou od modré se prezentoval Vainio, puk však do branky tečoval právě Granlund z pravé strany, na to byl Nyffeler již krátký. Asistence: Juuso Vainio, Miikka Salomaki.
     
    14:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A vzápětí druhá branka Švýcarska! Finsko nyní dvakrát propadlo v obraně, Tanner Richard nikým neatakován naservíroval puk z pravé strany před bránu, kde, také nikým neatakován, čekal SVEN ANDRIGHETTO, který pohodlně zasunul puk za záda Korpisala. Asistence: Mike Kunzle, Tanner Richard.
     
    13:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko jde do vedení! Výborná kombinace Kukana s LINO MARTSCHINIM, který doráží za záda Korpisala přihrávku Kukana, v závaru před gólmanem se nejlépe zorientoval a dává první branku utkání. Asistence: Dario Simion, Dean Kukan.
    Marken.cz

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 26. Granlund (Vainio, Salomaki), 31. Teravainen (Barkov, Salomaki), 54. Teravainen (Salomaki, Ristolainen), 59. Granlund (Armia), 2. Granlund - 14. Martschini (Simion, Kukan), 15. Andrighetto (Kunzle, Richard), 42. Bertaggia, 52. Simione (Bertschy, Zangger)


    Finsko: Korpisalo (Laurikainen) - Maatta, Ristolainen, Granlund, Jarvelainen, Salomaki - Lindbohm, Pokka, Armia, Barkov, Teravainen - Riikola, Vainio, Hannikainen, Leino, Lehkonen - Auvinen, Nykopp, Salminen, Lamberg
    Švýcarsko: Nyffeler (Boltsahauser) - Hachler, Kukan, Richard, Kunzle, Andrighetto - Guerra, Antonietti, Leone, Neuenschwander, Sieber - Muller, Marti, Bertaggia, Bertschy, Zangger - Baltisberger, Martschini, Ness, Simion, Balmelli

    Rozhodčí: Kulakov (RUS), Smith (CAN) - Sivov (RUS), Staňo (SVK)
    bahis siteleri